Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SenaaEki Görüntüle 2183716
Kızlar bugünkü kilom günaydın herkeseee
Haftaya gidecek bunlar
Suuu çok önemli unutma kuzummmm, afiyet olsunAciktim ya gidip ogle yemegimi yiyeyim bari. Ustune de suyumu icerim, habire unutuyorum su icmeyi.
kuzum yemekten önce iç suyunuuAciktim ya gidip ogle yemegimi yiyeyim bari. Ustune de suyumu icerim, habire unutuyorum su icmeyi.
Haftaya gidecek bunlarbendeki son listeye göre -200 gr dasın geçen haftaki tartını dikkate almıyorum hadi yine iyisin
![]()
ay ben şokkkkHaftanin ilk uce girenleri ;
1. S salinger29
2.Sena616
3. C cizen_bayan
Aktiflik ve menü paylaşımı içinde;
I IRMAKK70
Tebrikler kizlar.![]()
8 Agustos All _ StaR ortalamasi : 0.39
Eki Görüntüle 2183782
bende bu konudan bahsedecektim grup ortalamamız 1 in üzerindeyken şu an 0,39 başkan görse vallahi paralar bizi bu hafta ortalamayı 1 in üstünde bekliyorummGrup ortalamamız epey düşük bu hafta
Önümüzdeki hafta çok daha iyi sonuçlar alacağız inşallah takımca
At tabiiiiay ben şokkkkbunu bekleemiyordumm göbek atıyorummm
![]()
Spora ağırlık verin kızlarBence de bayram tatili bize iyi gelmedi kilolar konusunda. Ama ben haftaya cok guzel sonuclar alacagimiza inaniyorumHastaligim yaklasti, hafif siskinlik var ama kendi adima haftaya carsamba hedefim 68.8 yani 1 kilo hedef koyuyorum.
Forever07
vayyyy hedefler kapışıyor var mı artıranHedefim;62,200
Haftalık ortalama;0,782
Ama bugün yarın regl olucam bu yüzden emin değili hedefimden ama ondan sonraki hafta kimse tutmasın beni 60![]()
Forever07