Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende kahvaltı mı yaptım ev temizliğine giriştim bitse şu işler hayırlısıyla tatil dönüşü çamaşır ev bide camlarının önünü görseniz bir haftada kuşlar pislenmemiş yer bırakmamış
Kolay gelsin canlarım temizlik kışlık hazırlık çok zor tek başınaBen de kislik konserve, sos vs. hazirliyorum bayaa bi yoruldum simdiden. Spor yapmis kadar oldum, daha da bitmedi isim:)
Kolay gelsin canım afiyetle yiyin inşallahBen de kislik konserve, sos vs. hazirliyorum bayaa bi yoruldum simdiden. Spor yapmis kadar oldum, daha da bitmedi isim:)
Kolay gelsin canlarım temizlik kışlık hazırlık çok zor tek başına
Konserve işlrrimi bitirdim ben
Salça işlerine giriştim buara domates biber salçası çıkarıyorum![]()
Kolay gelsin canım afiyetle yiyin inşallah
Kendi yaptığım kışlıkları içime sinerek yiyorum fabrikasyon olunca çocuklara yedirmek istemiyorum Salça işim bitince tarhana yapıcam kısmet olursaSize de kolay gelsin kizlar. Gercekten zor oluyor tek basina konserve, kislik hazirlik vs. Ayikla, yika, dogra, pisir, siselere doldur canim cikti resmen.01ebruli gecen sene ilk defa ben de kendim yapmistim salcami. Biber salcasi yapmistim, biber salcasi da cok fazla sicriyor etraf mahvolmustu tecrubesizlik iste
Ama o salcanin tadini da hic bir market salcasindan almadim
ne de olsa kendi emegim.
Misss gibi ev tarhanasi bayilinmaz miKendi yaptığım kışlıkları içime sinerek yiyorum fabrikasyon olunca çocuklara yedirmek istemiyorum Salça işim bitince tarhana yapıcam kısmet olursa
küçük oglum bayılır tarhanaya![]()
Evet canım bugün menüm çok kötü hiiiiççç paylaşmayayımSena616
@Papatya gelini
Kuasar
C cizen_bayan
S salinger29
Forever07
N naz5403
Anneyimbenanne35
Kizlar bu gunun menuleri yok bilginize.
Bencede canım bende bayılırımMisss gibi ev tarhanasi bayilinmaz miEn guzelini yapiyorsun canim ya. Insan elinden geliyorsa en guzeli evde kendi yaptigidir, hem saglikli hem de icinde ne var ne yok biliyorsun icin rahat yedirebiliyorsun cocuklarina
![]()
Of bugün bende aynı durumdayım hatta biraz daha fazla28 Agustos
Sabah:
1 dilim ekmek, peynir, zeytin
Domates, salatalik, biber
Ara: 1 dilim hindistan cevizli sarma tatlisi
Oglen: 5-6 kasik turlu ve bulgur
Ara: biraz taze ceviz
Aksam: 1 dilim ekmek ve yaptigim sostan yedim.
C cizen_bayan
Bu gunku menum berbat farkindayimHastaligim yaklasti ve kendime engel olmam zorlasiyor hele tatli konusunda. Tabi bir de esimin ikide bir sabote etmeye calisir gibi halleri, adam tatilden dondugumuzden beri habire sevdigim tatlilardan aliyor, bir de sen de yer misin diye soruyor
Bugun de yas pasta yapar misin arkadaslarim gelecek dedi yaptim resmen sinav gibi adam
![]()