• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Merhaba kızlar herkes çok güzel kaldığı yerden devam ediyor çok sevindim
ben daha toparlayamadim diyet düz3nimi :KK43:tartı hala yüksek gösteriyor beni
Çok kötüyüm rengli oldum çok fazla ağrım var ve yoğun geçiyor yataktan kalkasım yok 2 gündür
Dün biraz kaçamak yaptım
Bugün daha dikkatli geçiriyorum bakalım nede olsa yarın tartı günü
Sabah
1 zerdecal latte
öğle
1 armut
1 sütlü sade kahve
Akşam
1 sütlü sade kahve 1 meyve düşünüyorum:KK15:
I IRMAKK70 C cizen_bayan

Bende kahvaltı mı yaptım ev temizliğine giriştim bitse şu işler hayırlısıyla tatil dönüşü çamaşır ev bide camlarının önünü görseniz bir haftada kuşlar pislenmemiş yer bırakmamış
Ben de kislik konserve, sos vs. hazirliyorum bayaa bi yoruldum simdiden. Spor yapmis kadar oldum, daha da bitmedi isim:)
Kolay gelsin canlarım temizlik kışlık hazırlık çok zor tek başına
Konserve işlrrimi bitirdim ben
Salça işlerine giriştim buara domates biber salçası çıkarıyorum :confused:

Kolay gelsin canlarım temizlik kışlık hazırlık çok zor tek başına
Konserve işlrrimi bitirdim ben
Salça işlerine giriştim buara domates biber salçası çıkarıyorum :confused:

Kolay gelsin canım afiyetle yiyin inşallah

Size de kolay gelsin kizlar. Gercekten zor oluyor tek basina konserve, kislik hazirlik vs. Ayikla, yika, dogra, pisir, siselere doldur canim cikti resmen. 01ebruli 01ebruli gecen sene ilk defa ben de kendim yapmistim salcami. Biber salcasi yapmistim, biber salcasi da cok fazla sicriyor etraf mahvolmustu tecrubesizlik iste:KK53: Ama o salcanin tadini da hic bir market salcasindan almadim:super: ne de olsa kendi emegim.

Size de kolay gelsin kizlar. Gercekten zor oluyor tek basina konserve, kislik hazirlik vs. Ayikla, yika, dogra, pisir, siselere doldur canim cikti resmen. 01ebruli 01ebruli gecen sene ilk defa ben de kendim yapmistim salcami. Biber salcasi yapmistim, biber salcasi da cok fazla sicriyor etraf mahvolmustu tecrubesizlik iste:KK53: Ama o salcanin tadini da hic bir market salcasindan almadim:super: ne de olsa kendi emegim.
Kendi yaptığım kışlıkları içime sinerek yiyorum fabrikasyon olunca çocuklara yedirmek istemiyorum Salça işim bitince tarhana yapıcam kısmet olursa
küçük oglum bayılır tarhanaya:kk77:

28 Agustos

Sabah:
1 dilim ekmek, peynir, zeytin
Domates, salatalik, biber

Ara: 1 dilim hindistan cevizli sarma tatlisi

Oglen: 5-6 kasik turlu ve bulgur

Ara: biraz taze ceviz

Aksam: 1 dilim ekmek ve yaptigim sostan yedim.

C cizen_bayan

Bu gunku menum berbat farkindayim:KK43: Hastaligim yaklasti ve kendime engel olmam zorlasiyor hele tatli konusunda. Tabi bir de esimin ikide bir sabote etmeye calisir gibi halleri, adam tatilden dondugumuzden beri habire sevdigim tatlilardan aliyor, bir de sen de yer misin diye soruyor:sinirli: Bugun de yas pasta yapar misin arkadaslarim gelecek dedi yaptim resmen sinav gibi adam:kızgın:

Kendi yaptığım kışlıkları içime sinerek yiyorum fabrikasyon olunca çocuklara yedirmek istemiyorum Salça işim bitince tarhana yapıcam kısmet olursa
küçük oglum bayılır tarhanaya:kk77:
Misss gibi ev tarhanasi bayilinmaz mi:kk77: En guzelini yapiyorsun canim ya. Insan elinden geliyorsa en guzeli evde kendi yaptigidir, hem saglikli hem de icinde ne var ne yok biliyorsun icin rahat yedirebiliyorsun cocuklarina:hamarat:

Misss gibi ev tarhanasi bayilinmaz mi:kk77: En guzelini yapiyorsun canim ya. Insan elinden geliyorsa en guzeli evde kendi yaptigidir, hem saglikli hem de icinde ne var ne yok biliyorsun icin rahat yedirebiliyorsun cocuklarina:hamarat:
Bencede canım bende bayılırım :kk77: mümkün olduğunca bende herşeyi kendim yapmaya çalışırım :süslü:;)

28 Agustos

Sabah:
1 dilim ekmek, peynir, zeytin
Domates, salatalik, biber

Ara: 1 dilim hindistan cevizli sarma tatlisi

Oglen: 5-6 kasik turlu ve bulgur

Ara: biraz taze ceviz

Aksam: 1 dilim ekmek ve yaptigim sostan yedim.

C cizen_bayan

Bu gunku menum berbat farkindayim:KK43: Hastaligim yaklasti ve kendime engel olmam zorlasiyor hele tatli konusunda. Tabi bir de esimin ikide bir sabote etmeye calisir gibi halleri, adam tatilden dondugumuzden beri habire sevdigim tatlilardan aliyor, bir de sen de yer misin diye soruyor:sinirli: Bugun de yas pasta yapar misin arkadaslarim gelecek dedi yaptim resmen sinav gibi adam:kızgın:
Of bugün bende aynı durumdayım hatta biraz daha fazla :kızgın: evime dönmeyi bekliyorum artık şu evinde yaparsın rejimini muhabbetinden sıkıldım:ukala:

1535515353793545499243.jpg

Forever07 Forever07 Sena616 Sena616 hedefim 69.0 idi:(

Back