• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Eki Görüntüle 2183421

kıyafetli tartıldım tesettürlüyüm tesettürlü olanlar bilir biraz kat kat giyiniriz ondan 1 kg veya 500 gr eksik hesap ederseniz sevinirim. bide bu kadar dikkat etmeye böyle çıkması beni ayrı üzüyor moralman çöküyorum direk :kızgın::KK43: Forever07 Forever07 hedefimde yanlış hatırlamıyorsam 71 di çok istedim ama olmadı :KK34:
Kuzum kaç yazayım sen düş bakalım bundan sonra da bu tartıyla devam et bence, fena sayılmazsın bence beybiii :KK19: önümüzdeki hafta 71 bekliyorum :KK6:

Günaydın kızlar
Görüyorum ki herkez +larda bi artı da benden gelsin artık ben eksik kalmıyayım hem rengli yim hemde akşam çiğ köfte kaçamağım oldu bulgur beni hep fazla çıkartıuorEki Görüntüle 2183429 :KK17::mad:agustos ayında bi arpa boyu yol alamadım :KK43:diyetimde çok kötü bir aya geçirdim Forever07 Forever07 haftaya hedefim 68 kg
Tatlımmm sen son haftalarda + gidiyorsun ama :olamaz: 67-68-69...
Yapma 7 lere geri gelme lütfen:bicak:emeklerin boşa gidiyor.... Toparla kendini haftaya 67 bekliyorummmm:lülülü::işsiz::KK19:

Kuzum kaç yazayım sen düş bakalım bundan sonra da bu tartıyla devam et bence, fena sayılmazsın bence beybiii :KK19: önümüzdeki hafta 71 bekliyorum :KK6:
73,50 yaz canım kıyafetleri düşersek öyle olur diye düşünüyorum inşallah olurum spor salonu falan araştırıyorum şimdi havuzlu bitane buldum bakalım inşallah olur :halay:

Irmakçım açmış yine günü
bayramda bile hep aktif oldun iyiki aramızdasın kuzum
tartına gelince eksidesin ve 6 lı rakamlara geldin hiç üzülme bu hafta daha güzel sonuç alacaksın. inanıyorum ve güveniyorum sana. :KK19: tebriklerrrr

Bütün kupaları sana vericem bu hafta :KK200::super:
Tesekkur ederim canim, guzel ve motive edici yorumlarin icin. Iyi ki hep birlikte bu gruba katilmisiz :KK50:Bayramda bile cok fazla kilo almadan donduk memleketten, normal zamanimizda mi veremeyecegiz:KK49:

Back