- 26 Temmuz 2018
- 1.202
- 4.770
- 48
- 29
Tatalim sabah 2 haslanmis patates domates salata@Sena616
@Papatya gelini
Kuasar
C cizen_bayan
@salinger29
Forever07
N naz5403
Anneyimbenanne35
Kizlar bu gunun menuleri yok bilginize.
Geçmiş olsun canımGünaydın hanımlardün yoktum migrenim tuttu çok fenalardayım ayakta zor duruyorum işe bile gitmedim dün bugün zorla geldim: Haca değişimi ve yorgunluk beni baya bi çarptı. bütün gün yatak döşek yattım mide bulantısı da üstüne cabası bu yüzden menüm çok karıştı yazmak istemedim Tartıya gelirsek yeni tartıdan mı yoksa benim eski tartım mı bozuk çözemedim hep fazla oluyor yine de atıcam
sağol canım benimGeçmiş olsun canım
kesinlikle canım başkan önümüzdeki hafta geliyor önümüzdeki hafta iyice toparlanmamız lazımSilkelenmeliyizzzz ya
Eki Görüntüle 2183421
kıyafetli tartıldım tesettürlüyüm tesettürlü olanlar bilir biraz kat kat giyiniriz ondan 1 kg veya 500 gr eksik hesap ederseniz sevinirim. bide bu kadar dikkat etmeye böyle çıkması beni ayrı üzüyor moralman çöküyorum direkForever07 hedefimde yanlış hatırlamıyorsam 71 di çok istedim ama olmadı
bende bendeeeHanımlar görüyorum ki hepimizde bi sıkıntı var artık ipleri ele alma zamanı bundan sonra herkes daha dikkatli olacak . Ben söz veriyorum haftaya eksilerle gelicem
O yok diyemi böyle oldu kiikesinlikle canım başkan önümüzdeki hafta geliyor önümüzdeki hafta iyice toparlanmamız lazım
Irmakçım açmış yine günü
2 haftada + 300 grEki Görüntüle 2183411 Bu arada hedefim 64.5 tu ve en son kilom 65.6ydı artı 300 gr almışım bayramın artısı@Forever07 @Sena616
kuzummm çok geçmiş olsunGünaydın hanımlardün yoktum migrenim tuttu çok fenalardayım ayakta zor duruyorum işe bile gitmedim dün bugün zorla geldim: Haca değişimi ve yorgunluk beni baya bi çarptı. bütün gün yatak döşek yattım mide bulantısı da üstüne cabası bu yüzden menüm çok karıştı yazmak istemedim Tartıya gelirsek yeni tartıdan mı yoksa benim eski tartım mı bozuk çözemedim hep fazla oluyor yine de atıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?