Haa ben de öyleydim kız senin gibi hemen sakla paketi.Akşama var sanki daha süt içebilirsin evde varsa.Baslayinca durduramam kendimi diye korkuyorumKuruyemis tarzi seyleri bayaa bi seviyorum Aksam yemegini saat 5 gibi yemeyi dusundugum icin ara ogun yapmim dedim.
Oyyyy maşallah kız nasıl müthiş bir haber bu.Bırakmak yok devaaaaaamGünaydın kızlaaar,
Bildiğiniz gibi benim bayram yarın başlıyor esas. O yüzden yarından sonra nöbeti size devredeceğim. Daha önce yazmıştım tartımı da bugün göndereceğimi. Regl sebebiyle vücudum halay çekmekte ama tartı hayal kırıklığına uğratmadı neyse ki. Hedefim 73.3 idi. Gönderiyorum:
Ben en iyisi gidip bir bardak biseyler iceyim dedigin gibiHaa ben de öyleydim kız senin gibi hemen sakla paketi.Akşama var sanki daha süt içebilirsin evde varsa.
Sen nereye kaçtın bakııyıım ,nasıl gidiyor canooGrup kendine geliyor yaşasin
Ben burdayım sen nerdesin ,nasıl gidiyor bakalımheyyy millet nerdesinizzzz
burdayım canımm bugün biraz hafif besleneyim dedim ucu kaçacak diye korkuyorum bide ben yemek yemesem daha iyi başlayınca duramıyorum sanki bu sıralarBen burdayım sen nerdesin ,nasıl gidiyor bakalım
Amaninn kuzum 1 porsiyon ayarladıktan sonra gerisini hemen kaldır yerine.Beni türk kahvesi ve 5 fındık tok tutuyor ,ataklarımı önlüyor dene istersen bir gün.burdayım canımm bugün biraz hafif besleneyim dedim ucu kaçacak diye korkuyorum bide ben yemek yemesem daha iyi başlayınca duramıyorum sanki bu sıralar
denerim canımmAmaninn kuzum 1 porsiyon ayarladıktan sonra gerisini hemen kaldır yerine.Beni türk kahvesi ve 5 fındık tok tutuyor ,ataklarımı önlüyor dene istersen bir gün.
Tatlim önce geçmiş olsun. Seninle bir denk gelemedik. Kaynım gitti çok iyiyim çarşamba için heyecanliyim.sen neler yaptin nasıl geçti bayramSen nereye kaçtın bakııyıım ,nasıl gidiyor canoo
Sağol canım.Aynen canım herkesin yaşam telaşı var tabii.İyi gitmiş sevindim ,ben evde misafir olunca geriliyorum ,düzenin bozuluyor vs .Çarşamba bi gelseydi heyecanlıyız takımca.Bayram herkes gibi yoğun geçti gelen giden oldu .Şükür bugün eski düzene döndük.Tatlim önce geçmiş olsun. Seninle bir denk gelemedik. Kaynım gitti çok iyiyim çarşamba için heyecanliyim.sen neler yaptin nasıl geçti bayram
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?