• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

I IRMAKK70 C cizen_bayan

Sabah: 2 krep, 2 kaşık pattiz kızartması ( actifryda az yağ ile yaptım, nispeten masumdu) 7-8 zeytin bir parça peynir, salatalık, çay, mini minicik bir ısırıktan az kek.

Öğlen: 1 zero kola :KK43: 1 orta boy patlamış mısır :KK43:

Akşam: yarım kase mantar çorbası, 2 kanat, yarım tabak üzerine zeytinyağı dökülmüş fırında kabak,6-7 zeytin

Akşamı maalesef sekiz gibi Yedim. Olmadı o :,(

2gündür yazamadım hem bayram hem düğün (yeğenim evlendi)hemde çok fena hasta oldum kızlar antibiyotik kullanıyorum ben haftaya pazara evime döneceğim hala elimden geldiği kadarıyla dikkat etmeye çalışıyorum;)
Gelelim menülere
Cuma günü menüsü
Kahvaltı
1dilim ekmek
Domates
Peynir
Çay

Ara
1elma

Akşam
1kase çorba
2servis kaşığı etli bamya
2kaşık pilav

Cumartesi günü menüsü
Kahvaltı
1poğaça
Domates salatalık
Peynir
Çay

Ara
Sade kahve

Akşam
1kase çorba
Yine etli bamya
Yine 2kaşık etli pilav
2kaşık taze fasulye

Çay
Çok küçük iki tulumba tatlısı
C cizen_bayan I IRMAKK70

Günaydıın canolar :KK66:
Ne bayramdı yaaa hiç böyle yoğun geçiceğini ummamıştım:KK43:
Neyseki bitti. Ama 1 kgalmışııımmm okadarda dikkat ettim :KK43:
Canim dikkat ettiysen fazla almamissindir. Ben bayram boyunca hic dikkat etmedim ozellikle porsiyonlarimi cok artirmistim, dun tok karna 1 kg almis gorunuyordum, ac karna tartildim sabah o kadar yememe ragmen yarim kilo fark var diye seviniyorum simdi:)

2gündür yazamadım hem bayram hem düğün (yeğenim evlendi)hemde çok fena hasta oldum kızlar antibiyotik kullanıyorum ben haftaya pazara evime döneceğim hala elimden geldiği kadarıyla dikkat etmeye çalışıyorum:KK66:
Gelelim menülere
Cuma günü menüsü
Kahvaltı
1dilim ekmek
Domates
Peynir
Çay

Ara
1elma

Akşam
1kase çorba
2servis kaşığı etli bamya
2kaşık pilav

Cumartesi günü menüsü
Kahvaltı
1poğaça
Domates salatalık
Peynir
Çay

Ara
Sade kahve

Akşam
1kase çorba
Yine etli bamya
Yine 2kaşık etli pilav
2kaşık taze fasulye

Çay
Çok küçük iki tulumba tatlısı
C cizen_bayan I IRMAKK70
Gecmis olsun canim. Herkes donunce eski duzenimize de bir an once kavusuruz insallah. Menu konusunda saat 12 yi gecmeden gonderilmeli seklinde kural koymustu AklinYolu1, sanirim cizen_bayan bir gun sonra gonderdigi menuyu de kabul edilmemeli demisti yanlis hatirlamiyorsam. Cuma, cumartesi menuler gelmeyince ben - koydum. Simdilik bu sekilde birakiyorum Forever07 Forever07 baskan ve diger arkadaslar gelince gec gelen menuler konusunda karar verelim.

Bu arada arkadaslar menu bildirimi bayramda zorunlu olmasin seklinde anlastigimiz icin bildirmeyenlere tek tek etiket yapmadim, zaten bunun icin yeterli zamanim da olmuyordu misafir vs ile ugrasirken. Sadece bildirim yapanlara + koydum gectim bu surecte. Herkes donunce tekrar bildirim yapmayanlara hatirlatma yaparim, bayram diye iyice saldik kendimizi iyice bir toparlanalim artik:spor:

Iyi akşamlar kızlar Nasılsıniz bakalim
Geçmiş bayramınızı Kutlarım hepinizin

Bugün ki menüm
Sabah
2 lokma tereyağlı yumurta
2 minnak patlıcan dolma
Öğle
1 seker siz sütlü kahve
Yanında 4 çakıl taşı çikolata
1 zerdecal latte
Akşam
1 biber