• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Selam kızlar
Bugünün menüsü
Kahvaltı
3dilim sucuk
Az biber ve kabak kızartması
1dilim ekmek
Çay

Akşam
1tabak bulgur pilavı
Az yufka
2bardak ayran

Veeeee malasef 1dilim yaş pasta yeğenimin doğum günüydü çok pişman oldum sonradan :kızgın:

Gecmis olsun canim. Herkes donunce eski duzenimize de bir an once kavusuruz insallah. Menu konusunda saat 12 yi gecmeden gonderilmeli seklinde kural koymustu AklinYolu1, sanirim cizen_bayan bir gun sonra gonderdigi menuyu de kabul edilmemeli demisti yanlis hatirlamiyorsam. Cuma, cumartesi menuler gelmeyince ben - koydum. Simdilik bu sekilde birakiyorum Forever07 Forever07 baskan ve diger arkadaslar gelince gec gelen menuler konusunda karar verelim.
Biliyorum canım ama buraya bildirim yapmak bana iyi geliyor yoksa hepten cozuturum :KK53:

Selam benim grubumun güzel hatunları :halay: bakıyorum bayramda bol bol kaçamaklar yapılmış üzüntüler yaşanmış kilo alanda olmuş :KK43: veren de olmuş :KK52:. Şimdi yen, haftaya başlıyoruz tartı günümüze 2 gün var o zamana kadar sıvı ağırlıklı beslenmekte bizim açıdan yarar var . Tekrar aynı azimle devam ediyoruz :spor:. Bana gelirseniz bayram benim için aşırı yoğundu annem samsun babam sinoplu bi ordayız bi orda . İlk gün bir de babaannem rahatsızlandım onun koşturması derken baya yoruldum . Dönüşte memleketten gelenlerin yiyecekleri buzluğa atma kıyafetleri yıkama baya bi yoğun ve yorucu süreçti. Diyet konusuna gelince kendimi güzel frenledim sade cumartesı günü dayım bize özel bafra bidesi yaptırmış dayanamadım yedim :kızgın: Bu kadar dikkat etmeye tartıldım ama tartılmaz olaydım :KK57: şoka girdim almış gözüküyordum. yürüyüş yapamadım ama ev işinden yatmadım bile diyebilirim. Bide hava değişikliğinden düzenim değişti bağırsaklar çalışmaz oldu :kızgın:.Tartı gününe kadar sıvı ağırlıklı besleneceğim .Kendimizi salmak yok En Büyük KK devam ediyoruz.:halay:

Günaydınnnnn kızlarrr :KK200: nasılsınız bakalım ben geldimmmmm:KK3:
Geçmiş bayramınız kutlu olsun, rabbim tekrarına nasip etsin inşallah :KK15:
Ne bayramdı ama :KK8: en güzel yanı ailenle 7/24 birlikte olmak, çalışan anne yazıyor tabi :KK19::anne:
Diyette şaşmalar çok normal her zaman olmuyor bu güzel günler umarım çok kilo almadınız :KK48::sinirli:

Bayramı toplamda 3 baklava ve 1 adet bayram şekeri ile kapamak benim adıma sevindirici idi:işsiz:
Yediğim lokmaları dolmaları saymıyorum tabi :skandal:
Pek spor yapamadım ama oturmadım da gezdik bol bol park yaptık :cool:
İlk 3/4 gün kabızlık sorunum oluştu sonra bişey keşfettim kendimce yatmadan türk kahvesi ve soda birlikte içtim hergün, şükür sorunum geçti:rapci:
acaba kilo mu aldım :KK17: telaşıyla öngörüm hep ne verirlerse yok dedim :KK55:
Geldiğimde ilk iş tartıldım :işsiz: oda ne tartının pili bitmiş tartmıyor, bir çık iki çık derken tartı hobaaaaaa ben yine aynı kilo :KK8: normal tabi resmen bir aydır koruma yapıyor gibiyim ya:confused: bu hafta annemdeyim tartı da yok
acilll tartı bulmam gerekkkkkkkk:cry:

Sena616 Sena616 tatlım çok geçmiş olsun şimdi nasıl oldun.
I IRMAKK70 canım hep takip etmişsin emeğine sağlık:KK200:
C cizen_bayan kuzum düzen bozuluyor normal bence birde köy havası yemesende yarıyor bünyeye, iki güne eksi göreceğini düşünüyorum inşallah.:KK25::KK6:
Grubu boş bırakmayıp aktif olanlar iyiki varsınız :KK19:
Yarışa devam kızzzzlarrrrrrrrrrrrrr:rolleyes:

Günaydın kızlaaar,

Bildiğiniz gibi benim bayram yarın başlıyor esas. O yüzden yarından sonra nöbeti size devredeceğim. Daha önce yazmıştım tartımı da bugün göndereceğimi. Regl sebebiyle vücudum halay çekmekte ama tartı hayal kırıklığına uğratmadı neyse ki. Hedefim 73.3 idi. Gönderiyorum:

Eklentiler

• EB1DBA7A-1D9F-4A48-B271-912782AF6394.jpeg
    EB1DBA7A-1D9F-4A48-B271-912782AF6394.jpeg
    38,2 KB · Görüntüleme: 28
Günaydın kızlaaar,

Bildiğiniz gibi benim bayram yarın başlıyor esas. O yüzden yarından sonra nöbeti size devredeceğim. Daha önce yazmıştım tartımı da bugün göndereceğimi. Regl sebebiyle vücudum halay çekmekte ama tartı hayal kırıklığına uğratmadı neyse ki. Hedefim 73.3 idi. Gönderiyorum:
heyyy dostum harikasınnn 1,5 kilo gitmiş :KK9::KK9:

Back