Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biliyorum canım ama buraya bildirim yapmak bana iyi geliyor yoksa hepten cozuturumGecmis olsun canim. Herkes donunce eski duzenimize de bir an once kavusuruz insallah. Menu konusunda saat 12 yi gecmeden gonderilmeli seklinde kural koymustu AklinYolu1, sanirim cizen_bayan bir gun sonra gonderdigi menuyu de kabul edilmemeli demisti yanlis hatirlamiyorsam. Cuma, cumartesi menuler gelmeyince ben - koydum. Simdilik bu sekilde birakiyorumForever07 baskan ve diger arkadaslar gelince gec gelen menuler konusunda karar verelim.
I IRMAKK70 C cizen_bayan
Sabah: yok
Öğle: ızgara tavuk dürüm, küçük boy patates kızartması, 3 adet peynir çubuğu, diyet kola
Akşam: 150 g yoğurt, 4 çilek, 2-3 fıstık
Yaninda yedirecek birileri varsa yedirt zorlaÜ
Bi de minicik yaban Mersinli kek yedim. Nerden aldım şu keki. Diyet alış verişte başlıyor..
heyyy dostum harikasınnn 1,5 kilo gitmişGünaydın kızlaaar,
Bildiğiniz gibi benim bayram yarın başlıyor esas. O yüzden yarından sonra nöbeti size devredeceğim. Daha önce yazmıştım tartımı da bugün göndereceğimi. Regl sebebiyle vücudum halay çekmekte ama tartı hayal kırıklığına uğratmadı neyse ki. Hedefim 73.3 idi. Gönderiyorum:
Kuzum ara öğün yap istersen 5 -6 fındık at ağzına.Cok aciiimmmm![]()
Baslayinca durduramam kendimi diye korkuyorumKuzum ara öğün yap istersen 5 -6 fındık at ağzına.