• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Selam hanımlar öncelikle hepinize hayırlı güzel bayramlar :KK200: ben memleketteyim o yüzden telefon çekmiyor arada girio çıkıyorum ama hiç bozmadım diyetimi hiç bozmadım direniyorum ki cektiklerimin karşılığını alırım bu kararla da devam edicem inşallah hiç niyetim yok bozmaya :halay:

Bugün tartıldım kızlar yine aynı regldenmidir bilemedim kızlar :KK43:
Bugünün menüsü
Kahvaltı
2çatal patates
1yumurta
4-5 sucuk
1dilim peynir
2zeytin
Çay
1dilim ekmek
Birazcık bal kaymak

Sade kahve

Akşam
2lahana sarması
2kaşık nohut pilav
4sarma
2çatal kadayıf

Bol bol çay
:olamaz:
Regl canım ya bana da öyle olmuştu.

Bu ayı 75 kilo ile kapatırsam çok mutlu olacağım. Bu arada uzun zaman sonra boydan foto paylaştım ve görenler içinde birkaç kişi zayıflamışsın dedi çok mutlu oldum. Tabi onların gördüklerinde 83 84tum 81 ile kararım netleşti. 78 le sanirim buraya başladım ve kilolar gidiyor yuhuuu

Son birşey daha söyleyim açıkçası önceden yemek yemek beni çok mutlu ederdi şimdi etmiyor. Cokyemek yemek beni rahatsız ediyor

Ben Cuma’dan beri düzen tutturamadım. Burdaki teşvik bana çok iyi geliyordu ama sanırım bayram dolayisiyla + luckynin de gitmesiyle acayip ıssızlaştı. Odaklanmakta zorlanıyorum bu ara. Dediğin gibi yeme sonrası da acayip bir mutsuzluk çöküyor resmen depresyona giriyorum. İyi bişey bu sanırım

K
Ben Cuma’dan beri düzen tutturamadım. Burdaki teşvik bana çok iyi geliyordu ama sanırım bayram dolayisiyla + luckynin de gitmesiyle acayip ıssızlaştı. Odaklanmakta zorlanıyorum bu ara. Dediğin gibi yeme sonrası da acayip bir mutsuzluk çöküyor resmen depresyona giriyorum. İyi bişey bu sanırım
Yine düzen tutturacagiz. Burada teşvik bana da çok iyi geliyordu ve bunu sağlamak yine bizim elimizde. Lucky nin gitmesi hepimizi etkiledi ama bu düşünceye sabitlenip kalırsak olmaz. Lucky varken herkes daha aktifti şimdi değiller. Biz yine aktif olalım ve olanlarla motive olalım. Umarım herkes eski aktifligine döner bayram dolayısıyla bu durgunluktur. Yemek sonrası mutsuzluk harika bişey

K

Yine düzen tutturacagiz. Burada teşvik bana da çok iyi geliyordu ve bunu sağlamak yine bizim elimizde. Lucky nin gitmesi hepimizi etkiledi ama bu düşünceye sabitlenip kalırsak olmaz. Lucky varken herkes daha aktifti şimdi değiller. Biz yine aktif olalım ve olanlarla motive olalım. Umarım herkes eski aktifligine döner bayram dolayısıyla bu durgunluktur. Yemek sonrası mutsuzluk harika bişey

İnşaallah kuşum. Ben gerçekten coştum düzenlemeye çalışıyorum. Yeme düzenimin bozulmasından veya regl dönemimin yaklaşmasından dolayı kendimi çok yorgun hissedip sporu da azalttım. Ama toparlanacak her şey :halay: az önce yemeğimi yidim. 11.30 gibi evden çıkıp işe gitcem. Aileme arkadaşlarıma bir şeyler almam lazım hediye olarak. Sen olsan en çok ne hoşuna giderdi, ne alsam ki ? o_O:KK53:

İnşaallah kuşum. Ben gerçekten coştum düzenlemeye çalışıyorum. Yeme düzenimin bozulmasından veya regl dönemimin yaklaşmasından dolayı kendimi çok yorgun hissedip sporu da azalttım. Ama toparlanacak her şey :halay: az önce yemeğimi yidim. 11.30 gibi evden çıkıp işe gitcem. Aileme arkadaşlarıma bir şeyler almam lazım hediye olarak. Sen olsan en çok ne hoşuna giderdi, ne alsam ki ? o_O:KK53:
Ben yazana kadar belki sen alışverişini yapmışsındır. Şal, süs eşyası, kupa, değişik desenli tabaklar, kar küresi, defter kalem gibi canım.
Regl yaklaşırken malesef çok etkiliyor. Ama vereceğuk kiloları

Ben yazana kadar belki sen alışverişini yapmışsındır. Şal, süs eşyası, kupa, değişik desenli tabaklar, kar küresi, defter kalem gibi canım.
Regl yaklaşırken malesef çok etkiliyor. Ama vereceğuk kiloları

Yok guzu henüz almadım, seçeneklerinden faydalaniciiim. Çok teşekkür ederim. Kar kürelerini çok severim ayrıca. Kiloları vereceğiz lakin ben akşam ayrandan bir kaç dakka sonra üç lokma gözleme yedim I IRMAKK70 , eşim açlıktan ağzın kokuyor dedi :eek:

C cizen_bayan I IRMAKK70
Bugünün menüsü
Uyanınca
2erik 1bardak su
Kahvaltı
Avuç içi kadar katmer
Ciğer kavurması
2zeytin
2dilim peynir
Domates salatalık
Çay

Kahve

Öğlen
Et haşlaması
2kaşık pilav
Salata
1kase kayısı kompostosu

1bardak ev yapımı vişne suyu

Akşam 1bardak tarçınlı süt
Su çok içemedim
Ama iyi gidiyorum gideceğim inşallah kızlar;)

Back