ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Sena616 gecmis olsun. Neden gerginsin@Kuasar kurtuluyormussun iste eski duzenine donersin tekrar ohh, niye geriliyorsun rahatla biraz:)
Sağolun canlarım.Arefe gününden önceki akşam leslie yaptım,biraz da squat ekleyeyim dedim ertesi gün yataktan kalkamadım.Pazartesiye randevu aldım,röntgen vs çekilecek.Açıp kapatamıyorum dizimi .

I IRMAKK70 C cizen_bayan

Sabah: yarım ıspanaklı gözleme, 6 zeytin, bir parça peynir, yarım domates, yarım salatalık, çay, bir avuç kadar kuruyemiş.
Sonrasında birden kendimi kaybettim ve 303 kalorilik yaban mersinli muffini gömdüm. Tövbeler tövbesi ya. Regl kapıda, onun etkisi büyük, her şeye ağlama modundayım zaten..

Öğlen: 1 yk kısır, 1yk patlıcan salatası, 1 aşırı küçük patlıcan dolması, 2 adet yeşil zeytin, 1 adet sarma, çay.

Akşam: fırında kabak, baharatlı patates, soğan halkası yapmıştım. Sadece kabağa azıcık zeytinyağı döktüm. 3 soğan halkası, 5 yk falan kabak, 1.5 yk patates kızarması, 1 yk kaşığı kavurma, avuç içim kadar lavaş yidim.

Sağolun canlarım.Arefe gününden önceki akşam leslie yaptım,biraz da squat ekleyeyim dedim ertesi gün yataktan kalkamadım.Pazartesiye randevu aldım,röntgen vs çekilecek.Açıp kapatamıyorum dizimi .
Geçmiş olsun canım sonucları bize de bildirdi. Zeytinyağı ile ovsan rahatlatır mi acaba

9 ağustosta geldi keyfi kalmak için geldi. Ama inanılmaz bunalttı bizi çok şükür gitti ya inşallah gelmez bir daha.

Selam kizlar
Bayram ve regl bitti çok şükür ve ben bu süreyi +1kg ile kapattım.
Bayram kacamaklarimi saymiim hiç ama artık dikkat etme zamani geldi.

Bugün guzel başladı öyle de devam ediyor.
Kızım vaktimin cogunu alıyor sık giremiyorum ama okuyorum herseyi sonradan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…