Aaa geçmiş olsun kuzu. Nasıl oldu ya. Bende kaynimdan kurtuluyorum 1 saat sonra ve inanılmaz gerginimTünaydın canlar napıyonuz bakalım,ben dizimi sakatladım açıp kapatamıyorum,üzerine basarken ağrıyor.
Sağolun canlarım.Arefe gününden önceki akşam leslie yaptım,biraz da squat ekleyeyim dedim ertesi gün yataktan kalkamadım.Pazartesiye randevu aldım,röntgen vs çekilecek.Açıp kapatamıyorum dizimi .Sena616 gecmis olsun. Neden gerginsin@Kuasar kurtuluyormussun iste eski duzenine donersin tekrar ohh, niye geriliyorsun rahatla biraz:)
Kaynın kaç yaşında kuzu , yanlış anlama ama baya oldu sanki geleli şükür gidiyorAaa geçmiş olsun kuzu. Nasıl oldu ya. Bende kaynimdan kurtuluyorum 1 saat sonra ve inanılmaz gerginim
Geçmiş olsun şimdi iyisindir inşallahTünaydın canlar napıyonuz bakalım,ben dizimi sakatladım açıp kapatamıyorum,üzerine basarken ağrıyor.
Yok canım neden yanlış anlayım 22 yaşında ya. Daha kalacaktı da sıkılmış çok şükür gitti.Kaynın kaç yaşında kuzu , yanlış anlama ama baya oldu sanki geleli şükür gidiyor
Geçmiş olsun canım sonucları bize de bildirdi. Zeytinyağı ile ovsan rahatlatır mi acabaSağolun canlarım.Arefe gününden önceki akşam leslie yaptım,biraz da squat ekleyeyim dedim ertesi gün yataktan kalkamadım.Pazartesiye randevu aldım,röntgen vs çekilecek.Açıp kapatamıyorum dizimi .
9 ağustosta geldi keyfi kalmak için geldi. Ama inanılmaz bunalttı bizi çok şükür gitti ya inşallah gelmez bir daha.
9 ağustosta geldi keyfi kalmak için geldi. Ama inanılmaz bunalttı bizi çok şükür gitti ya inşallah gelmez bir daha.
Yeni gün tekrar sağlıklı beslenmeyle başlar... hepimize sağlıklı güzel keyifli gün diliyorum
Sağol tatlımGeçmiş olsun kardiş..
Bencede olmaz canım ya bizde ekimde gideceğiz tatile ve şimdiden yiyecekleri düşünüyorumGunaydin arkadaslar. Ben de bugun evime ve eski duzenime dogru yola cikiyorum:)
Tatil, memleket iyi hos ama diyetteyken olmuyor yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?