Canım her ay acile gitmekten bıktım. Bu yüzden gitmemek için direniyorumGeçmiş olsun canım aslında acilde kas gevşetici doktor istemiyle yaptırsan iyi olurdu ben de fena oluyorum adet döneminde .
Şu menuyu yazdıktan sonra çıktım yürüdüm ve aletlere bindim...Bende bayramın ikinci günü gidiyorum memlekete ve eylülün 2sine kadar oradayım bende çok korkuyorum düzenimin bozulmasından
Oh oh mis gibi kokan bayramda ev..Bu saatte temizlikmi olurçaLışıyosan olur of yaa neyse trmizliğe devam
Kakılmıştır benim adımm her yer siler parlatırımm
Geçmiş olsun kuzummm çeken bilir bende çok çektim vaktiyle ama şükürler olsun eskisi kadar olmuyor artık.Canım her ay acile gitmekten bıktım. Bu yüzden gitmemek için direniyorum
Gerçekten öyle canım o kadar çok emek veriyoruz daha çok azimli olmamız gerek ama işte memlekete gidince kumanda bizde olmuyor önümüze ne konacağını bilemiyoruz o anki psikoloji hep daha farklı oluyo en az zararla atlatırız inşallah hepimizŞu menuyu yazdıktan sonra çıktım yürüdüm ve aletlere bindim...
Vicdanım rahatladı mi tabi ki hayir..
Dikkatli ol teslim olma derim canım bir haftanın emeğini kaybediyorsun yazık... Bana da ayrıca yazıklar olsun...
Şu menuyu yazdıktan sonra çıktım yürüdüm ve aletlere bindim...
Vicdanım rahatladı mi tabi ki hayir..
Dikkatli ol teslim olma derim canım bir haftanın emeğini kaybediyorsun yazık... Bana da ayrıca yazıklar olsun...
Canım ben bugün yoldaydım 2 saat önce geldim çocukları yıka valiz yerleştir anca baktım zaten bugün nerdeyse ne bulduysam onu yedim pek alternatif im yoktu ama yarın çok dikkatli olcam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?