• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

herkese merhaba , Forever07 Forever07 ile aranıza katıldım
hayatımda ilk defa tartıda 80 ni gördüm ve gözlerim yuvalarından çıkacaktı. Nasıl aldım bu kiloyu hiç bilmiyorum ama bir an önce vermem lazım onu biliyorum. Normal günlğk hayatımda çok nadir ekmek yerim ama tatlıya çok düşkünüm. Tatlı için çabalarım hep boşa gitti. Bu konuyu en çok Forever07 Forever07 bilir . Destek olun başarayım artık kıyafet bulamamak istemiyorum.

hayatımda ilk defa tartıda 80 ni gördüm ve gözlerim yuvalarından çıkacaktı. Nasıl aldım bu kiloyu hiç bilmiyorum ama bir an önce vermem lazım onu biliyorum. Normal günlğk hayatımda çok nadir ekmek yerim ama tatlıya çok düşkünüm. Tatlı için çabalarım hep boşa gitti. Bu konuyu en çok Forever07 Forever07 bilir . Destek olun başarayım artık kıyafet bulamamak istemiyorum.
Ooo bendensin. Hoşgeldin öncelikle.aksam sana önerilerim olacak.

Su anda limonlu su öneriyorum.

Kızlar bende tanıtıyım kendimi...
Akrep burcuyum 26 yaşındayım. 1.5 yıllık evliyim.
Ankarada ikamet ediyordum ve çok hareketli bir yaşamım vardı. Eşimin görevi nedeniyle şırnaka geldik burada hareketsiz olmamdan ötürü ve daha dikkatsiz beslenmekten ötürü kilo aldım. Aynaya kendime baktığımda beğenmiyorum. Ben hep 65 68 kiloydum. Hayatımda ilk defa 83 gördüm :KK14::KK14::KK14: bir iki defa niyetlendim ama olmadı diyet. Şimdi 5 Temmuzda karar verdim ve 81 kilo ile diyete başladım. En son tartildigimda 78.7 çıktım. Çok kararliyim ve kilo vermek istiyorum. Burası gerçekten muhteşem oldu iyi ki böyle bir grup oluşmuş :KK200: burada çok sıkıntı yaşıyorum ve yaşadığım her sıkıntıda artık bahçede yürümeyi tercih ediyorum yemek yerine :KK72:

Hiç merak etme vereceğiz kilolarımızi ve minnak minnak elbiseler giyeceğiz :halay:ben canım tatlı çekince tarçınlı süt içiyorum veya diyet tatlı yapıyorum.

1:dua:
aminn inşaallah sağlıcakla:KK200: hoşbuldummmmm
hastane hayırdır ebrar umarım sağlığın iyidir.
Sağ omuz Kolumda kitle var canım kemiğe dayanmış durumda kemik siğniğrafisi çektirdim çok zor bi süreç duymadım bi şeydi başına gelince öğreniyosun nükleer bölümünde çektiriyosun radyasyon enjekte ediliyor vücuduma çocuklarma yaklaşmak bile yasak 24 saat:mad::cry:

Sağ omuz Kolumda kitle var canım kemiğe dayanmış durumda kemik siğniğrafisi çektirdim çok zor bi süreç duymadım bi şeydi başına gelince öğreniyosun nükleer bölümünde çektiriyosun radyasyon enjekte ediliyor vücuduma çocuklarma yaklaşmak bile yasak 24 saat
Ooo çok geçmiş olsun...

Kızlar bende tanıtıyım kendimi...
Akrep burcuyum 26 yaşındayım. 1.5 yıllık evliyim.
Ankarada ikamet ediyordum ve çok hareketli bir yaşamım vardı. Eşimin görevi nedeniyle şırnaka geldik burada hareketsiz olmamdan ötürü ve daha dikkatsiz beslenmekten ötürü kilo aldım. Aynaya kendime baktığımda beğenmiyorum. Ben hep 65 68 kiloydum. Hayatımda ilk defa 83 gördüm :KK14::KK14::KK14: bir iki defa niyetlendim ama olmadı diyet. Şimdi 5 Temmuzda karar verdim ve 81 kilo ile diyete başladım. En son tartildigimda 78.7 çıktım. Çok kararliyim ve kilo vermek istiyorum. Burası gerçekten muhteşem oldu iyi ki böyle bir grup oluşmuş :KK200: burada çok sıkıntı yaşıyorum ve yaşadığım her sıkıntıda artık bahçede yürümeyi tercih ediyorum yemek yerine :KK72:
Canım sende hoş geldin aramıza 2 gündür hastane işlerim vardı başım döndü artık kiminle tanıştığım ı da bilmiyom kuzum bol eksili günlerimiz olsun kuzum:KK15:

Son düzenleme:
Tekrardan merhaba ,
Kendimle ilgili pek bi bilgi veremedım. Ben 23 yaşında 24 e merdiven dayamış bekar bi hatunum :halay:, akrep burcuyum.Restorasyon mezunuyum bir çelik firmasında tekniker olarak çalışıyorum ve sürekli oturuyorum malesef. Bu sebepten son 3 ayda 6 kilo falan aldım. Bu sıra iş az olduğundan sürekli bi şeyler yemek istiyorum. Detokslar denedim ama başaralı olamadım verdiğim gibi alıyorum geri :110:.Sürekli oturduğum için ne yesem kalıyor vücutta yürüyecek yerimde yok . olabildiğince yürümeye çalışıyorum ama yeterli gelmiyor. bir şeyler yanlış gidiyor o_Oama ney hiç bilmiyorum. birde bizim ailenin bir sıkıntısı var akşam yemekleri geç yeniyor 9 gibi akşam yemeği yeniyor ve ben gördüğüm zaman dayanamıyorum:kızgın:Bakalım sizinle tekrar başlıyorum sonucu beraber görelim. Destek olan herkese şimdiden teşekkürler :KK200:

1:dua:
Sağ omuz Kolumda kitle var canım kemiğe dayanmış durumda kemik siğniğrafisi çektirdim çok zor bi süreç duymadım bi şeydi başına gelince öğreniyosun nükleer bölümünde çektiriyosun radyasyon enjekte ediliyor vücuduma çocuklarma yaklaşmak bile yasak 24 saat:mad::cry:

oooo çok geçmiş olsun üzüldüm inşallah sonuçlar temiz çıkar canım ya
ne zaman belli olacak hayırlısıyla

Back