• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

herkese merhaba , Forever07 Forever07 ile aranıza katıldım
hayatımda ilk defa tartıda 80 ni gördüm ve gözlerim yuvalarından çıkacaktı. Nasıl aldım bu kiloyu hiç bilmiyorum ama bir an önce vermem lazım onu biliyorum. Normal günlğk hayatımda çok nadir ekmek yerim ama tatlıya çok düşkünüm. Tatlı için çabalarım hep boşa gitti. Bu konuyu en çok Forever07 Forever07 bilir . Destek olun başarayım artık kıyafet bulamamak istemiyorum.
canımsınnnnn
herşey çok güzel olacak:KK68::KK68:

Kızlar bende tanıtıyım kendimi...
Akrep burcuyum 26 yaşındayım. 1.5 yıllık evliyim.
Ankarada ikamet ediyordum ve çok hareketli bir yaşamım vardı. Eşimin görevi nedeniyle şırnaka geldik burada hareketsiz olmamdan ötürü ve daha dikkatsiz beslenmekten ötürü kilo aldım. Aynaya kendime baktığımda beğenmiyorum. Ben hep 65 68 kiloydum. Hayatımda ilk defa 83 gördüm :KK14::KK14::KK14: bir iki defa niyetlendim ama olmadı diyet. Şimdi 5 Temmuzda karar verdim ve 81 kilo ile diyete başladım. En son tartildigimda 78.7 çıktım. Çok kararliyim ve kilo vermek istiyorum. Burası gerçekten muhteşem oldu iyi ki böyle bir grup oluşmuş :KK200: burada çok sıkıntı yaşıyorum ve yaşadığım her sıkıntıda artık bahçede yürümeyi tercih ediyorum yemek yerine :KK72:
bu azimle 60 altına düşersin sen bizde görürüz inşallahhhh :KK36::KK37:

herkese merhaba , Forever07 Forever07 ile aranıza katıldım
hayatımda ilk defa tartıda 80 ni gördüm ve gözlerim yuvalarından çıkacaktı. Nasıl aldım bu kiloyu hiç bilmiyorum ama bir an önce vermem lazım onu biliyorum. Normal günlğk hayatımda çok nadir ekmek yerim ama tatlıya çok düşkünüm. Tatlı için çabalarım hep boşa gitti. Bu konuyu en çok Forever07 Forever07 bilir . Destek olun başarayım artık kıyafet bulamamak istemiyorum.
Dun benim yasadiklarimin aynisi..Bence basaracagiz sadece pes etmeyelim birbirimizden kopmayalim

Yarın daha dikkatli ol lütfen senden eksi bekliyoruz, güveniyoruz yarın cıss görmeyelim ,kendin için yeme lütfen, eksi görünce kendini ödüllendirirsin az bir miktarla. Hem zaten tadını biliyoruz.

bu arkadaş buluşmaları benim sonum olacak:'( kültür ateşeliği ayağına milleti kebapçıya götüre götüre 100 kg olacağım :'(

1:dua:
Sağ omuz Kolumda kitle var canım kemiğe dayanmış durumda kemik siğniğrafisi çektirdim çok zor bi süreç duymadım bi şeydi başına gelince öğreniyosun nükleer bölümünde çektiriyosun radyasyon enjekte ediliyor vücuduma çocuklarma yaklaşmak bile yasak 24 saat:mad::cry:
Canım çok geçmiş olsun inşallah sonuçların güzel çıkar.
Kizlarr cok aciktim ya 2 tane hurma yedim basim agridi resmen ilk gunler boyle olmasi normal dimi
Gayet normal bence ilk 3-4 gün mide küçülene kadar zorlanırız sonra tam yol devam deriz inşallah:KK39:

Bende ilk menümü yazayım
Uyanınca geceden hazırladığım naneli limonlu su

Kahvaltı
1yumurta
2nugget
2dilim peynir (çok peynirciyim:KK53:)
1dilim ekmek
Domates salatalık maydonoz
3zeytin
Çay
Ara
Sade kahve yanında bir kaç çilekli çikolatalı draje
Öğlen
3taze incir
Yarım paket diet bisküvi
Ara yeşil çay
Akşam daha yemedim ama belli
2dolma
Salata yoğurt
Sonrası olmazsa olmazım çay
Ve tempolu yarım saat yüründü :KK76:

Ya birini etiketlicektim ama adını unuttum ilk gün idare edin beni kızlar:olamaz::KK68:

Bende ilk menümü yazayım
Uyanınca geceden hazırladığım naneli limonlu su

Kahvaltı
1yumurta
2nugget
2dilim peynir (çok peynirciyim:KK53:)
1dilim ekmek
Domates salatalık maydonoz
3zeytin
Çay
Ara
Sade kahve yanında bir kaç çilekli çikolatalı draje
Öğlen
3taze incir
Yarım paket diet bisküvi
Ara yeşil çay
Akşam daha yemedim ama belli
2dolma
Salata yoğurt
Sonrası olmazsa olmazım çay
Ve tempolu yarım saat yüründü :KK76:

Ya birini etiketlicektim ama adını unuttum ilk gün idare edin beni kızlar:olamaz::KK68:
@fatma7454

:KK15:
Ebrar'ım geçmiş olsun hayırdır ben bişeyler kaçırdım galiba
1 aylık mevzu benimkisi
Sağ amuzda kolumda ki kemiğe dayanmış kitle göründü emr tomografi sonucunda 2 gündür hastane bende gidiyorum vücüdüma damar yolundan radyasyonlu iğne enjekte edildi kemik siğniğrafisi çekildi kemikte ne denli zarar vermiş ona bakılacak canım dua et dualarımdasın tatlım tüm hastalar için hep dua ediyorum:KK15:

:KK15: 1 aylık mevzu benimkisi
Sağ amuzda kolumda ki kemiğe dayanmış kitle göründü emr tomografi sonucunda 2 gündür hastane bende gidiyorum vücüdüma damar yolundan radyasyonlu iğne enjekte edildi kemik siğniğrafisi çekildi kemikte ne denli zarar vermiş ona bakılacak canım dua et dualarımdasın tatlım tüm hastalar için hep dua ediyorum:KK15:

Allah şifalar versin, çok geçmiş olsun.

Back