• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Bugün öğlen arkadaşlarımla buluşacağım için sabah sadece 2-3 ceviz yedim.

Öğlen biraz olaylar karıştı, maalesef 1 parça ıspanaklı börek gibi bişey yedim ama çok yağlı değildi, lavaşımsıydı biraz. Onunla beraber 1 adet yaprak sarması,1 adet patlıcan dolması, yarım yk humus, 2yk kısır, 2yk patates salatası, 1 adet mercimekli köfte, 4 zeytin ve 1 bardak çayla altın günü modunda devam ettim :halay:

Akşam da 5 kaşık bulgur pilavı, 3.25 adet fırında balık nugget, 4 yk yoğurt, 3-4 yk salata yedim efenim.

Suyu iki litreye tamamlayıp inşallah Leslie 3 mille vücudumdaki börekten kurtulacağım:). @fatma7454

Son düzenleme:
Arkadaşlar ortaya konuşuyorum, gerçekten çok büyük bir şey istemiyorum ki tartının fotosunu atacaksınız haftada 1 gün. Bu topik destek için var,gerçekten kararlı olan arkadaşlar zayıflıyor bunu hep birlikte gördük. Birbirimizi üzmeyelim sizi seviyorum
Ben lafimi ortaya korum begenen alir begenmeyen ... :KK70:

Cook haklisin. :işsiz:

Güldürdün beni kaptan:KK66:
S3viliyorsyn
Siz de aynen. :KK60:

Bemim kilom da hiç oynama yok kaptan bu hafta duraklamalara :rolleyes:girdim sankim A AklinYolu1 ne yapabilirim ödem çayı içiyorum günlük sabahları limonlu su daha ne yapabilirim spor günlük yapıyorum :KK43:
Kızlar fikirlerinizi bekliyorum
Zerdecalli yogurt yiyebilirsin, gece yatmadan once ebrar.

Eee goremeyecek miyiz yarin seni ebrar. Gecmis olsun.

kokulusabun kokulusabun vs. @ebrar1980
Sena616 Sena616 vs. @Kuasar
A AklinYolu1 vs. Sarellam Sarellam
@fatma7454 vs. tulipa tulipa
@Papatya gelini vs Forever07 Forever07
@LolaLuna vs S salinger29
Evet canlarım herkesi ikili orti yaptım ,1 ağustosta kim rakibini yenmiş bakacağız. Gruba canlılık getirsin diye yaptım istemeyen olursa fikrini söylesin olur mu

Heyyyttt be motivasyon bakanina bak sen. :halay:

Benim ortiyi ben goremiyorum ya siz. Sarellam Sarellam kizzz nirdesinnn. :KK45:

Ben şuan utanarak yazıyorum menüyü akşam yanlış yaptım...
Sabah
2 dilim ev yapımı ekmek
Üzerine labne peyniri
Salatalık yeşillik
Biraz fıstık ezmesi ama tatlı kaşığı kadar.

Limonu şu içtim.

Akşam

Yarim ekmek kokoreç çeyrekte kokoreç ve ayran...
:işsiz::KK17:

Bunlari neden yedin

a- doymak icin
b- sevdigin icin
c- is olsun diye

cevabini ver ona gore bi si soyliycem. :KK45:

Tüh yaa şarzım bitmiş
IMG_0529.jpg

Back