- 17 Ocak 2017
- 640
- 1.537
- 33
- 34
Erkeklerin çoğu öyle canım benimki içeceği 1 bardak suyu benden ister neymiş benim elimden içec3kmiş Külliyen yalan:))))
Ufak tefek romantik yalanlar :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erkeklerin çoğu öyle canım benimki içeceği 1 bardak suyu benden ister neymiş benim elimden içec3kmiş Külliyen yalan:))))
Ben lafimi ortaya korum begenen alir begenmeyen ...Arkadaşlar ortaya konuşuyorum, gerçekten çok büyük bir şey istemiyorum ki tartının fotosunu atacaksınız haftada 1 gün. Bu topik destek için var,gerçekten kararlı olan arkadaşlar zayıflıyor bunu hep birlikte gördük. Birbirimizi üzmeyelim sizi seviyorum
Siz de aynen.Güldürdün beni kaptan
S3viliyorsyn
Zerdecalli yogurt yiyebilirsin, gece yatmadan once ebrar.Bemim kilom da hiç oynama yok kaptan bu hafta duraklamalara girdim sankim A AklinYolu1 ne yapabilirim ödem çayı içiyorum günlük sabahları limonlu su daha ne yapabilirim spor günlük yapıyorum
Kızlar fikirlerinizi bekliyorum
kokulusabun vs. @ebrar1980
Sena616 vs. @Kuasar
A AklinYolu1 vs. Sarellam
@fatma7454 vs. tulipa
@Papatya gelini vs Forever07
@LolaLuna vs S salinger29
Evet canlarım herkesi ikili orti yaptım ,1 ağustosta kim rakibini yenmiş bakacağız. Gruba canlılık getirsin diye yaptım istemeyen olursa fikrini söylesin olur mu
Ben şuan utanarak yazıyorum menüyü akşam yanlış yaptım...
Sabah
2 dilim ev yapımı ekmek
Üzerine labne peyniri
Salatalık yeşillik
Biraz fıstık ezmesi ama tatlı kaşığı kadar.
Limonu şu içtim.
Akşam
Yarim ekmek kokoreç çeyrekte kokoreç ve ayran...
Kolay gelsin canim ben gordugum zaman farkinda isem seni etiketliyorum.Kızlar çok yorgunum gece yatmadan geleceğim menüler için lütfen geç saate bırakmayın ve beni etiketlemeye unutmayın yoksa tek tek mesajlarda menü arıyorum
EvetIstanbul mu
Ay ok güldümmmBunlari neden yedin
a- doymak icin
b- sevdigin icin
c- is olsun diye
cevabini ver ona gore bi si soyliycem.
Ciddi misin kızz ay valla ben de çiçekdağ ,hadi akraba çıkalımKesin kan çekti bizi ben kirsehirliyim cicekdagindan
Amacim dalga gecmek degil. Yeme sebebini bulmaya calisiyorum.Ay ok güldümmm
Tamamen duygusal yiyorsun o zaman.Ben mesela birine kızınca ,üzülünce bütün öfkemi yiyeceklerden çıkarıyorum ,o gün akşama kadar tıkınmakla geçiyor .
Yok ya dalga geçtin demedim zaten sorma şeklin hoşuma gitti sadeceAmacim dalga gecmek degil. Yeme sebebini bulmaya calisiyorum.
Aynen duygusal yiyorum .Sırf modum düzelsin diye yiyorum .Tamamen duygusal yiyorsun o zaman.