- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
Spora haftaya başlıyoruz önce Menuler düzenli yazılsın. Sonra her gün için 15 dk lik videolar koyacağım.Benim evde yapabileceğim plates hareketleri önerebilir mısınız?
Rutin olarak menune 1 litre limonlu su ekle. 1 litre suya bir limon sıkıp her gün içeceksin.Becerebilir miyim bilmiyorum ama 75 olmak istiyorum 1 ağustosta :)
Tamam teşekkür ederim.Rutin olarak menune 1 litre limonlu su ekle. 1 litre suya bir limon sıkıp her gün içeceksin.
Farkı görürsün zaten:)Tamam teşekkür ederim.
@fatma7454Kızlar ben sabah :
Kaşarlı 1 omlet
2 küçük dilim ev yapımı ekmek
2 tk labne
Domates
2 dilim salam.
Ikındı ara öğünde tarçınlı süt.
Akşam:
Salata
Az miktarda yoğurtlu makarna.
Yarım yt var mıydı kuzum makarna sabah iyi, akşama yoğurt ve biraz yeşillik aradı gözüm. Yemeklerin yanında yoğurt ve yeşillik bulundurmaya çalış. Su 2 lt yi geçti miKızlar ben sabah :
Kaşarlı 1 omlet
2 küçük dilim ev yapımı ekmek
2 tk labne
Domates
2 dilim salam.
Ikındı ara öğünde tarçınlı süt.
Akşam:
Salata
Az miktarda yoğurtlu makarna.
EheheePembeli teyze ben. Tartıya bakmamak için direnmekte ..
Itiraflar itiraflar.Kızlaaar arkadaşıma gittim kahve içtik ve onlara bakıp sadece 1 kare dl ev keki aldım şişemi de yanıma aldım su içiyorum itiraf edeyim dedim, size söyleyip kendim yoldan çıktım.
Aynen su içiyorum vicdanımı rahatlatmak içinItiraflar itiraflar.
Benden de bi itiraf gelsin. Ulan ne yemek yapicam dedim. Balik + patates kizartmasi alayim mis gibi evde yerim dedim.Aynen su içiyorum vicdanımı rahatlatmak için
Hah bak sen almamışsın kuzum bu kaçamak olmuyor kiBenden de bi itiraf gelsin. Ulan ne yemek yapicam dedim. Balik + patates kizartmasi alayim mis gibi evde yerim dedim.
Almadim kozlenmis patatesimi yiyorum su an.
Tarti isleri ve motivasyon bakanimiz konustu.Nerdesiniiiiz gelmiyor musunuz boş kalmış burası yoksaa sizde mi kaçamak yapıyonuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?