- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
20 lik dis ağrısı daha kötü. İlerledi mi çok acı çekersin.Sağol canım .Ama iğneyi direkt batırıyorlar dediler çok korkuyorum, aft oluştu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
20 lik dis ağrısı daha kötü. İlerledi mi çok acı çekersin.Sağol canım .Ama iğneyi direkt batırıyorlar dediler çok korkuyorum, aft oluştu.
Diyetin yarını olmaz kafamı bozma:)evet canım malesefff
ama bugün diyette değilim ki ben
yarın yersem
Sağol canım, nasıldı çok acı hissettin mi ?Ayrıca sağlıklı beslenme günün nasıl gidiyor,cıssslı şeylerden yemedin demi, suyu artırdın demi sana güveniyoruzGe
Geçmiş olsun bende cektirmistim. Bence ihmal etme doktora git
Yedim yükledim bile. Kupayı kaçırırsın o kadar diyorum :)
Sen salatayla kapat günü :)yaramasın o vakit
kupalar benden sorulacak artık cınım biliyorsun dimii
kızlar size güçlü bir rakip olarak geldim
demedi demeyin
Kızz yarın diye diye şişko patates olduk. Erteledik işte bu topikteyiz. Bananeee şu dakikadan sonra sağlıksız bir şey yemiyosun üzme biziiiDiyetin yarını olmaz kafamı bozma:)
bi biskrem versemDiyetin yarını olmaz kafamı bozma:)
tamam sana 2 biskremmKızz yarın diye diye şişko patates olduk. Erteledik işte bu topikteyiz. Bananeee şu dakikadan sonra sağlıksız bir şey yemiyosun üzme biziii
Biskrem cıss ben kuru meyve sevireeemtamam sana 2 biskremm
Cok sağol tatlım :)Tartı fotosunu yükleyemeyen kelebekler bana özelden ulaşın mailimi vereyim oradan atın olur mu. Başlangıç kilosunu atmazsanız nasıl yazıcaz
Rica ederim tatlışş başkanCok sağol tatlım :)
yoğurtla kapatıcam bananeSen salatayla kapat günü :)
Yogurt da olur:)yoğurtla kapatıcam banane
Biskrem cıss ben kuru meyve sevireeem
Ben de öğlen tıka basa yedim, akşam yoğurtla kapatırım.yoğurtla kapatıcam banane
kırmızı biber ve limonlu yoğurtYogurt da olur:)
Kolay gelsin bebem gelsin gelsin de torununa baksınHaydi ütü yapıcam canlar kaçtım. Ben yokken cıs yiyenin kaynanası 1 yıl kalmaya gelsin .