• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

IMG_20180725_083607.jpg

Günaydınnnnnn günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :KK200:
ilk diyet günümden bildiyorum kızlar
hedefim 1 agustosa kadar 74.5 :KK49:
inşallah geçerim diye de düşünüyorum sizlerle desteğinizle ve azmimle inşallahhhh aminnnnnn
:halay::KK76::eğlence:
akşam ki tartı resmini atmaya elim gitmedi A AklinYolu1 :olamaz: tartıldım aslında ama malum sabahtan akşama fark oluyor bayasııı:cool:
sabah işe yürüyerek geldim 40 dk tempolu yürüyüş çantamda diyet yiyeceklerimle beraber :KK70:
hepinizi öpüyoreeeee :KK15::spor:

Eki Görüntüle 2172212

Günaydınnnnnn günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :KK200:
inşallah geçerim diye de düşünüyorum sizlerle desteğinizle ve azmimle inşallahhhh aminnnnnn
akşam ki tartı resmini atmaya elim gitmedi A AklinYolu1 :olamaz: tartıldım aslında ama malum sabahtan akşama fark oluyor bayasııı:cool:
sabah işe yürüyerek geldim 40 dk tempolu yürüyüş çantamda diyet yiyeceklerimle beraber :KK70:
Hoş geldin
Kolay gelsin ;)

Eki Görüntüle 2172212

Takıma hoşgeldin forever. Seni yeni başladığından dolayi 76.7 yazıyorum listeye. Menunu bekliyoruz.

Sadede gelelim menümüz yazalım
25 temmuz çarşamba
SABAH
....
1 bardak olmazsa olmazım limonlu su
1 fincan bitki çayı
1 dilim yumurtalı ekmek (en küçüğünden)
1 domates
1/2 salatalık
Limonlu maydanoz
ARA
...
Naneli biberli yoğurt
ÖĞLE
....
Yok hastanede olucam
ARA
3 mürdüm eriği
AKŞAM
....
Yulaf ezmesi (Yemezsem doyduğumu hissetmiyorum çok ilginç )
@fatma7454

Saol kuzum inşallah bu arada ben kg verme konusunda acayip ciddiyimEn Büyük KK
Cok ciddisin biliyorum. Fazla ciddisin hatta. :KK70:

Biz burada ozel hayatimizdan calip motive etmeye calisiyoruz. 2 dk lik bir tarti resmi yuklenemiyor. Onun disinda her diyet topiginde yaziliyor vs vs. :KK12:

Ben takimda olmayan arkadaslardan sorumlu degilim.

tatlım tartı resmi sabah ki tartı resmim
neden düşük yazıyorsun ki :KK51:
yarın sabah o rakamı görürmüyüm diyorsun :KK55:
Biz baslayali cok oldu forever . Sen daha odemlerini atmadin. Bunun odemi var ,baslangicta hizli kilo vermesi var. Hem daha cok hirslanirsin fena mi. :KK70:

Sana oyle yapmasam kuasar ve oteki arkadaslara haksizlik olacakti. :cool:

Sadede gelelim menümüz yazalım
25 temmuz çarşamba
SABAH
....
1 bardak olmazsa olmazım limonlu su
1 fincan bitki çayı
1 dilim yumurtalı ekmek (en küçüğünden)
1 domates
1/2 salatalık
Limonlu maydanoz
ARA
...
Naneli biberli yoğurt
ÖĞLE
....
Yok hastanede olucam
ARA
3 mürdüm eriği
AKŞAM
....
Yulaf ezmesi (Yemezsem doyduğumu hissetmiyorum çok ilginç )
@fatma7454

waaawww süpersinnnnn:KK9::KK9:

Back