ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Burada cok no noo var ama yavas yavas alisicaz.
Hoşbuldumm
Düğünden sonra 4kg aldım asıl amaç onu vermek 34-36 olmayı seviyorum suanda net 36bedenim
36 beden misin . Seni siliyorum ben .

Sarellam seni gormek cok guzel kiz. Nasilll gidiyor. Kac kilosun soylee cabukkk.

Tekrar hoşbulduk :)

Özel sektörde calısıyorum 30yasında 165boyundayım. 9aylık evliyim ve evlenmeden önceki kiloma kavusmak istiyorum

Ben de 59 kiloyum normalde bitirmem gerek ama bir kalca var onun hatrina devam ediyorum.

59 - 60 bile olabilirim beni alirmisiniz araniza tekrar
Ne demek seni gordum cok mutlu oldum. Kilo aldigina degil tabi ki ama veririz beraber.

Ben de insulin direnci var kac aydir meyve yemiyordum fakat baktim boyle olmuyor haftada bir gun meyve yiyebilirim. Ananas da guzel meyvedir.

Yeter ki karpuz olmasin.
Ananas şeker oranı en düşük meyvelerden biri doktorun daha iyi bilir ama benim obez bir arkadasıma günde dört dilim ananas iki kücük kutu yogurt bol salata yumurta ve ayran ile baya kilo verdirtti
Bende biara kısmi yapıp baya vermiştim

Kilo vermek sorun degil ki, sonra almamak onemli .

Ananas odemi attiriyor biliyorum bende.

Bugunlerde kabak da cok konusuluyor burada . Ben bugun basladim. Meyve ve sebze detoxu yaptim.

Kilo vermek sorun degil ki, sonra almamak onemli .

Ananas odemi attiriyor biliyorum bende.

Bugunlerde kabak da cok konusuluyor burada . Ben bugun basladim. Meyve ve sebze detoxu yaptim.
İnsan oglu bogazımızı illaki tutamıcaz ama vaktiyle aydan senerin bi röportajını okumustum bir gün deli gibi yiyorsa sonraki iki gün kendini cezalandırıp hic bişey yemiyormus
Uygulamamız gereken böyle bir psikoloji

Kizlar bence takimin bir analizini cikartalim bunu da pazar gunu yapalim . Tarti resimlerini yuklendikten sonra .

Herkesin cevaplamasi gereken sorular.

Boy :

Hedef kilo :

Kilo alma nedeniniz: Duygusal , fiziksel , ruhsal aclik

Kilo verme nedeniniz:

Gunluk aktivite miktari.

Saglik sorunlari : Kiloyla ilgili olanlar

Saat kac civarlarinda saldirma isteginiz oluyor.

vs vs .

Ceza sistemine inanmiyorum. Bende ise yaramaz bu yontem, sonra daha da cok saldiririm.

Onemli olan yiyeceklerle denge kurabilmek.

Herseyden yenilmeli ama miktar onemli .

Yoksa hayatimiz boyunca kilo alip vermeye devam ederiz.

Ceza sistemine inanmiyorum. Bende ise yaramaz bu yontem, sonra daha da cok saldiririm.

Onemli olan yiyeceklerle denge kurabilmek.

Herseyden yenilmeli ama miktar onemli .

Yoksa hayatimiz boyunca kilo alip vermeye devam ederiz.
Bende hayatta tabagımda bırakıp kalkamam anca ya biriyle bölüşücem ya hic yemicem buda bana uymuyor dozum yok cunku onume geldiyse o bitecek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…