Oteki 69 muydu neydi. 68 yazmistim. Elbisesiz mi tartildin.tartımı hallettim Eki Görüntüle 2165086
EvetOteki 69 muydu neydi. 68 yazmistim. Elbisesiz mi tartildin.
Allah'ım çok utandım yine başa döndüm
Allah'ım çok utandım yine başa döndüm
Arkandan aglar diye az demediler bize. Subliminal mesaj.Bende hayatta tabagımda bırakıp kalkamam anca ya biriyle bölüşücem ya hic yemicem buda bana uymuyor dozum yok cunku onume geldiyse o bitecek :)
Canım çok teşekkür ederim
Tamam canım72.9 yaziyorum seni ebrar cim.
Hoş bulduk canım tesekkür ederim.yarın sekersiz 21güne baslamayı düşünüyorum.süre olarakta tam verdiğiniz tarihlere uygun.umarım yapabilirimHosgeldin tristis seni bir kilo eksik yaziyorum. Aksam ve tok oldugundan dolayi.
Bir kac gun sorun degil de minimum yapman gerekenler gunluk menu bildirimi + 5 mesaj .
Cok aktif olamasanda isin ucunda kupalar var. Kupalarin onemini pazar gunu goreceksiniz.
+ haftalik hedef kilon pazara kadar . O gun tartiliyoruz.
+ Takim ortalamasi pazara kadar.
ALL-STAR | 1 TEMMUZ 2018 | 8 TEMMUZ 2018 | 15 TEMMUZ 2018 | 22 TEMMUZ 2018 | 29 TEMMUZ 2018 | Haftalik Hedef Kilo |
---|---|---|---|---|---|---|
A AklinYolu1 | ||||||
| ||||||
| ||||||
[COLOR=#00b3b3]@_SinsireLLa_[/COLOR] | ||||||
| ||||||
| ||||||
| ||||||
| ||||||
@Papatya gelini | ||||||
H honey bunch | ||||||
B Boymer | ||||||
| ||||||
|
Ondan sonra cok bildiren oldu dur toparlayayim.Canım çok teşekkür ederim
Hoş bulduk canım tesekkür ederim.yarın sekersiz 21güne baslamayı düşünüyorum.süre olarakta tam verdiğiniz tarihlere uygun.umarım yapabilirim
Aynen bende 72 ler bana uğursuz geldi ne azalıyor ne artıyor bakalım görecez kim kazanacak ben mi yoksa gitmek bilmeyen kilolar mıBen 86 ile başladım canım.
Şuan 73-74 arası gel-gitler yaşıyorum.
Takıldım ama kısa sürede atlatacağıma inanıyorum
Ben toplaya toplaya geldim canım çok çok sağolOndan sonra cok bildiren oldu dur toparlayayim.
21 gun seker orucu super olur. Ben de yaptim guzel sonuc aldim.
Eee o zaman acikla sonuclari tam bildirimden kupa veriyoruz biliyorsun.Ben toplaya toplaya geldim canım çok çok sağol
Bugün mü veriyoruz dur kafam karıştıEee o zaman acikla sonuclari tam bildirimden kupa veriyoruz biliyorsun.
Hayir canim bugun degil , sadece eksik bildirenler oluyor onlar kupa hakkina devam edemiyor. O bakimdan kim eksikse son bir kez etiketlesen iyi olur.Bugün mü veriyoruz dur kafam karıştı