- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin canım,selam kızlar bende geldim A AklinYolu1 birazdan tarı foto atıcam
hekese kolay gelsin enson tarıldıgımda 72.7 dim akşam tartılıcam bakalım kaç cıkıcam
hedefim 65 olmak
menü
sabah
300 gr salata yağsız tuzsuz
30 gr süzme peynir
100 gr üzüm
ara yeşil çay
1çay baradğı türk kahvesi
akşam 5 gibi
100 gr kıyma
50 gr nohut
350 gr salata limonlu yağsız tuzsuz
1dilim karpuz
@fatma7454
Tekrardan merhaba kızlar kuralları okudum ilk birkac gün aranızda olmasamda umarım hepberaber kilolarımızı verebiliriz.benim amacım bayrama zayıf gidebilmek.daha epey zamanımız var.inş istediğimiz kıyafetlere girebiliriz:)1,5yasında oglum var.sabah ve aksam emziriyorum.dogum kilolarım bunlar hep henüz kurtulamadım tam.bi 10kilo verebilirsem inanılmaz hafifleyecem
teşekkürler canım oğlum yanımda yiyince bende dayanamadım 1 dilim yedim ama dikkat edicem sağol canımHosgeldin ebrar .
Menu guzel ama karpuz aksamlari tercih edilmemeli. Beni seker oranindan dolayi kac gundur mahvetti.
1çay baradğı türk kahvesi sekersiz dimi, sekersiz nasil iciyorsunuz bana da ogretin.
Bir de yeni gelen arkadaslar icin kendini tanitirsan , kilo verme seruveni cok iyi olur.
sağol canım hoşbuldum sen kaç kilosun buaradaHoşgeldin canım,
Seninle başlangıç ve güncel kilolarımız birbirine çok yakın, seni gördüğüme sevindim kader arkadaşım:)) tartı fotonu da bekliyorum merakla..
Yazinnn yazinnn durmayinn yazzinnnn. Insann yazacagi olsa da yazmazz deli.Ehehee valla otomatik bot gibiyim belirli saatlerde yazıyorum çıkıyorum
Ben 86 ile başladım canım.sağol canım hoşbuldum sen kaç kilosun buarada
Kac aydir meyve yemiyorum bir karpuz aldim bitirdim bir daha tovbe. Sarhos etti beni resmen. Tadi guzel mi guzel ama cok dikkatli yenilmeli.teşekkürler canım oğlum yanımda yiyince bende dayanamadım 1 dilim yedim ama dikkat edicem sağol canım
kahvem şekersiz şekerli içemiyorum bende
37 yaşındayım 3 çocuk annesiyim 84 kilodan geldim 65i görmek istiyorum
2 öğün besleniyorum sabah akşam olarak
spor yürüuüş yada evde eliptik bisikletim var onunlada sporumu yapıyorum
kilo bildiriminde kimi etiketliyorum@Aklinyolu1
benimde meyve hassas noktam görünce dayanamayanlardanımKac aydir meyve yemiyorum bir karpuz aldim bitirdim bir daha tovbe. Sarhos etti beni resmen. Tadi guzel mi guzel ama cok dikkatli yenilmeli.
Bugun kiraz yedim cok etkilenmedim kayisi da .
Karpuz bambaska .
Sekersiz Turk kahvesine alissam super olacak.
Tarti da @fatma7454 ya da beni.
menu de @fatma7454
hedef kilolari ve ortalama tahmin de kokulusabun
Olur gideyim ben. Nerde supurgem.Ehehee yazacak olanlar da yazmaz bundan sonra
Meyve yiyoruz ebrar, patates yiyoruz, kilo da veriyoruz. Bizim takim boyle bir takim.benimde meyve hassas noktam görünce dayanamayanlardanım
Senin süpürge işi n'ooldu bu arada?Olur gideyim ben. Nerde supurgem.
Haftaya artik Allah ne verdiyse alacagim.Senin süpürge işi n'ooldu bu arada?
Alacaktın, aldın mı?
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/uyeler/811970/Selam hosgeldin.
Gunluk en az 5 mesaj yazma limiti var . Yoksa kupalarin biri elden gidiyor.
+
Menuler daha detayli yazilmali. Adet , miktar ...
4 temmuz 2018 menusu deyip @fatma7454 i etiketliyorsunuz.
Sabah :
ogle:
Aksam:
Varsa ara
Kurallar basit aslinda bir iki gune alisirsiniz.
HoşbuldummHoşgeldin canım, çok fazlan yok maaşallah diyeyim, kısa surede hedef kilona kavuşman dileğiyle..
Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz. H honey bunch bunch kendini tanitmak ister misin?