ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Cevap veriyorum Bu tur seyleri yapan bir insan duzelmez ve aynisini baskasina da yapar. Verilmis sadakam varmis derim gecerim.

tulipa da cevap versin .
Ya ben duydum
Ornek bana kötüdür başkasına iyi olmuştur.Oyle duyuyoruz bazen.O zaman da şansıma tükürim dersin.

Ya ben duydum
Ornek bana kötüdür başkasına iyi olmuştur.Oyle duyuyoruz bazen.O zaman da şansıma tükürim dersin.
Yok demem her türlü kurtulduğuma şükrediyorum da:)
Yine de huylu huyundan vazgeçmez kanımca bi yerde patlak verir belki de 10 sene sonra ama elbet birgün

Kepekli ve az pişmiş :))

Iyi midir aceba yoksa numara mı yapıyordur:)
Ya içi bilinmez ama bir-kac defa duydum.Buna kotuymus buna iyi diye.Ben de yaşadım sayılır.Ona da ilgisizmis kendinin ve kardeşinin dediğine göre aslında ama beni çok oyaladı onla çabucak nişanlandı evliliğe gitti ordan da.Ama adam koca oldu basbayağı aksi birşey olsa söylerdi kardeşi bana.Calisiyor o günden beri.Bana iş yok diyordu

Evet ben de duydum bunu. Demek ki evrim geciriyorlar:)

Yepyeni bi hayatın olurdu. Yurt dışında da cok avantaj var. Biliyorsun şimdikini desteklemiyorum. Sen daha iyilerine layıksın.
O hiç evlenmemişti ve bundan çok sevdi beni hissetmiştim onu.Yapisi soğuktu herkese.Ben bunu kaldıramadım uzak mesafe de olunca.Yiprandik.O beni ilgisizlikle ben dirdirla triple blofle yıprattım.Bir araya geldiğimizde ve yeni ayrildigimzda ilgisi iyiydi uzak olunca unutuyordu adam.Bizim başkanlığımız çok guzeldi.O beni viyanada karşıladı .Tur otobüsümüzle prag a gidince o da arabasıyla geldi.Oralari hep birlikte gezdik.Pragda benden etkilenmeye başladığını hissettim.Prag havaalanında beni ugurlarken nerdeyse ağlayacaktı.Dondugumde keske gitmeseydin demişti.Yol boyu ağladığını arabasında kalan sise suyumu ve gezi haritalarını evine götürüp sakladığını söylemişti.Sonradan mesafenin etkisiyle okunmadan bu adam ağır romantizm olabiliyordu yeri gelince..
Ayy kızlar roman gibi yazdım beaa.
Ne güzel bir bir haftaydı.Budapeste viyana prag.

Hic trip ayrılık blofu yapmayacaktım.Ben de suçluyum.Baska biriyle görüşecem senden hayir yok dedim.
Gururu bırakıp bu sevmedigim mesleği de bırakıp aşkın yanına ve öyle güzel öyle medeni bir şehre gidecektim.Etrafin da etkisi altında kaldım
Mesleğini bırakma.. peh.
Sor bakım bu meslekle mutlu muyum ben..Başkasının aklıyla hareket edersem böyle olur..Ya sen neyine güveniyorsun bak 28 yaşında kız yapışmış bırakmamış.40yasinda halinle neyin blofu.Neyin gururu.
Bak neguzel bir başlarına yasiyorlar orda.Aile bile yok.Aile si tr de.Uzun zamandır ıssız olan adam çalışıyor.Ben de çalışırdım arada.Arada işsizlik maaşı.Dil kursu denklik alma derken sıfırdan bir hayattı bana.Tam istediğim gibi.Cocugum da olurdu tmm.Ayrilirsam hadi diye dusundum
Bu adam birakmazki .O kizi bile nisanli diye birakmadi.Ayrilsak bile orda denerdim olmadı döner yine çalışırdım.Cocugum olurdu sevdiğim adamdan..Kopruden o ceki son cikis.Neyine endişe ettim..

.Bakmayin uzak mesafe yordu bizi.Yoksa o asla serseri bir adam değildi.Soguk ama aslında duygusal bir adamdı.
Boyle çok mu mutluyum.Sevmedigim bir ise doludizgin ayaklarım geri geri giderek gidiyorum.Ve burda kimse beni ıssız kabul etmez.Ben asılacaktım biraz kadere..Ah pişmanlık ..Bir ömür hatirlarim bunu arada..

Son düzenleme:
16.07.18
Neskafeyle başladım öğlen
ÖĞLEDEN sonra bir küçük dondurma, iki yumurta patlıcan salatası iki küçük ekmek.Aksam bizimkilerle bir mumbar iç pilavı bir kase cacık Bir dondurma.
Muttapa7555

Kızlar ben gidenin iyi olacağına inanmayanlardanım. Yani hayır vardır bu işte derim.
7 de neyse 70de odur diye boşuna demiyorlar huyların bastırılması yok olduğu anlamına gelmez.
Hakkınızda hayırlısı oymuş demek ki sindy ayrılmasa öküzle ömür geçirecekti. Ben böyleyim deyip devam edecekti psikopatlığa. Tulip ayrılmasa bu beni böylede kabul etti deyip devam edecekti sorumsuz davranmaya. Romantik ilgili olması bir yere kadar götürür hayatı ilişkiyi...

Sonra sorumluluk aramaya başlıyorsun...Çocuklar oluyor destek istiyorsun sırtını dayayabileceğin bir dağın olsun istiyorsun.

Aile tamam destek ama eşin desteği başka... eğer sorumsuz bi insan varsa hayatında iki kat daha yorucu oluyor herşey. Yani 2 kişilik ilişkiyi evliliği tek başına omuzluyorsun.

Adam da ben romantik ve ilgiliyim diye dolansın. Senin için sorumluluk alıyor mu ben ona bakarım gerisi hikaye... Sorumluluğu kabullenecek kadar seviyorsa zaten o adam tamamdır

tulipa M e g g kendi kocamı da çekiştireyim mi bir alesi var düşman başına onun dışında azıcık kıskançlığı batıyor bana başkada şimdilik bişey yok :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…