- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #8.481
Günlük de verebilirsin motivasyon amaçlı ama haftalık da istiyoruz hesaplama açısındanaa haftalık mı verecektik? Ben günlük vermeye çalışıyordum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günlük de verebilirsin motivasyon amaçlı ama haftalık da istiyoruz hesaplama açısındanaa haftalık mı verecektik? Ben günlük vermeye çalışıyordum
Garnım açç
Önerini sevdimBörek yi peynirli.
Gümüşe gitIkisini de istiyorum ben
evet bir çeşit laksatif bu kuzummmİçinde sadece açlıkotu diye hatırladığım gerisini hatırlamadığım bir sürü bitki olan çay
Teşekkür ederim canım1 hafta boyunca 60 squat yaptım pazar günü de 1 saat yürüdüm sadece bu kadar Muttapa7555
beni neeettiin ööyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeA AklinYolu1 60.6
M e g g 60
@tulipa 63.700
@_Makaron_ 75
N nscckts kupa senin kardeş 87
@Hannaz umudum yok ama bi ümit 58 diyorum
TopraKahveBob 7o.400
zinnia 59.700
20 plank 1 güneş deel mi yaaaO kadar sıralamışsın ki emin olamadım karşısına da 6 güneş yazınca dedim acaba mı
Bence de :)Gümüşe git
Cam zevkli gibi ama sürekli takmazsın çok görselliği yok
Gümüş daha şık duruyor:)
Seni kesin yanlis gordu.beni neeettiin ööyleeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Gümüşe git
Cam zevkli gibi ama sürekli takmazsın çok görselliği yok
Gümüş daha şık duruyor:)
Evet ama sen 60sn plank yazmışsın 3 güneş edi20 plank 1 güneş deel mi yaaa
120 plank 6 güneş işte
Gümüşe git bende gümüş seviyorumSeni kesin yanlis gordu.
Ben hobi gibi ilgilenmek istiyorum. Hem kafam dagilir yaparken. Uc kursa indirdim. Sansa ucude cuma gunu. Ikisi cakisiyor. Sinir bozucu. Sanki gun kalmadi.
ben yarışmıyom kiSpor yarismasina seni almadik haberin yok mu.
60 dk plank 3 gunes yapiyor onu demis. Bu sayede matemataginin iyi oldugunu da ogrenmis olduk.
Gerci 65 saniyeye 3 gunes demissin gozunden kacmis olmali.
Ne ictin kiz, boyle bi si mi.
Eki Görüntüle 2137685
Ooo superrr olmus tablo. Benim kilo verecegimi sananlar yandi soyleyeyim .
Ya işte yaptığın hobiler öylece durmasın takarsın diye de dedim:) cam çok basit duriy ama gümüş hep takılabilecek şeyler:)Seni kesin yanlis gordu.
Ben hobi gibi ilgilenmek istiyorum. Hem kafam dagilir yaparken. Uc kursa indirdim. Sansa ucude cuma gunu. Ikisi cakisiyor. Sinir bozucu. Sanki gun kalmadi.
Tamamdır canımMuttapa7555 bu hafta toplam 5 saat yurudum eksivi var fazlasi yok