- 29 Aralık 2015
- 8.774
- 260.579
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #6.641
Hıı kıyardın çok eminimKünefeeeaaaaaay olsa da yesek mi yer miydik kıyar mıkdık diyete kıyardıııımmmm
Hıı kıyardın çok eminim
Tribünlere oynuyorsun künefenin adını ağzına bile alma
Adabı vardır künefe yemenin
Önce kiminle yediğini bileceksin
Değecek mesela yediğine
Laf getirtmeyeceksin yiyene, yedirene
eşim dondurmayla çerez alıp geliyorgitti benim eksi hayali
Yeme sakın , kendini düşünmüyorsan bizi düşün , Lucy'i düşün , kupayı düşün yemeeee
Sana güvenmemem gerektiğini biliyordumSeninle yerdik işte adabına madabını dinlemedençıtır çıtır offff
Kuzu çevir o zaman
kız ben yan topik sahibiyim araya kaynıyorum burda sağolsun A AklinYolu1 davet etti:)) lucy kim la :)Yeme sakın , kendini düşünmüyorsan bizi düşün , Lucy'i düşün , kupayı düşün yemeeee
Sana güvenmemem gerektiğini biliyordum
Ağzın varGüvenle ne aleeekası varbiz insan değilmiyik bizim ağzımız midemiz yok mu
Kuzu çevir o zaman
Ağzın var
Yoğurtlu çorba içip haşlanmış yumurta yiyen ağzın
kız ben yan topik sahibiyim araya kaynıyorum burda sağolsun A AklinYolu1 davet etti:)) lucy kim la :)
Niye özelden
Biz künefe miyiz burda bizde merak ediyoz
Eski nickimden esintilenerek bana lucy diyorlar.
Sen kunefe ol ben latte.
Yok be degisik tarifler deniyorum ve tamamen sizin icin ugrasiyorumama once ben kilo vereyim degil mi.
Once yarisma bitsin, kupalari ben alayim sonra aciklarim.Saygı duyuyorum koooç , koçuuum
Nasıl tarifler merak ettim , bize nr zaman açıklıcan , biz ne zaman uygulucaz
Once yarisma bitsin, kupalari ben alayim sonra aciklarim.Yanlis anlamayin kafaniz karismasin diye , ben sizi dusunuyorum.
Ama olmazki biz neciyiz burda
Lucy kendi açtığım oyunda 50 kişi ziyaretçi var ben sayarken açık mı arıyorlar yanlışımı mı arıyorlar amaçları ney