- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #6.601
4S
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
afiyet olsunvalla kaşık ölçüsü yapmadım 1 tabağı birkaç dakika içinde bitirdim allah ne verdiyse:) sabah 9dan beri açtım da:)
sağol canım:) akşam bişey yemezsem paçayı kurtarırım:)afiyet olsun
Baklavayi brokoli ile degistirelim. Kasiyor.yarına eksi görürsem hepinize benden 1 tepsi baklava :)
Kısırda mı kaşık ölçüsüyle ya6/7 yemek kaşığı kisir 2 bardak ayran icebilirsin :)
neden olmasın brokoli candır :)) hayır pztesiBaklavayi brokoli ile degistirelim. Kasiyor.
Sizin tarti gunu cuma mi.
Eee neden yarin eksi cikarsam diyorsun o zaman, yedigine gore mi yoksam. Yarin arti cikabilirsin.neden olmasın brokoli candır :)) hayır pztesi
ben her sabah dayanamayıp tartılıyorum da:) bugün 66.0 çıktım. 65.9 u görmek istiyorum.Eee neden yarin eksi cikarsam diyorsun o zaman, yedigine gore mi yoksam. Yarin arti cikabilirsin.
Ben de mercimek ve nohut ödem atiyor. Mercimek corbasi ictigim günün ertesi 1 kilo az cikiyorum tartidaKisir(yagsiz) mercimek corbasindan daha iyi degil mi. Mercimek odem yapiyor.
ben her sabah dayanamayıp tartılıyorum da:) bugün 66.0 çıktım. 65.9 u görmek istiyorum.
Bende de patates kilo verdiriyor.Ben de mercimek ve nohut ödem atiyor. Mercimek corbasi ictigim günün ertesi 1 kilo az cikiyorum tartida
Kizlar ben uyuyacagim biraz. Aksama leslie mi yapip öyle gelecem ♡♡♡♡
Kuzum çok az yiyince de vücut kendini korumaya alıyor biliyorum isteyerek yapmıyorsun ama dikkat etselam canlar
bu sabah
1 haslanmıs yumurta
1 zeytın
yedım
hıc ıstahım yok bırsey yıyesım yok
aksam da ne yapıcam bılmıyorum ayran ıcerım sadece heralde grıp mı olcam nedır bademcıgım kasınıyor