- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #6.441
Ay onu bende yengeç okudum önce günah keçisi yaptık ya bilinç altına yerleşti iyiceYengeç diye okuduuum aklım fikrim yemekteeee koklamakla olmuyooooooo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay onu bende yengeç okudum önce günah keçisi yaptık ya bilinç altına yerleşti iyiceYengeç diye okuduuum aklım fikrim yemekteeee koklamakla olmuyooooooo
Efenim saygilar. Bir daha ziyaretcilere laf yok kizlar.
AleykümselamKayınvalidem ziyaretçi olarak bakıyor oda 2 kilo vermiş şimdi telde konuştuk selamı var
Ay onu bende yengeç okudum önce günah keçisi yaptık ya bilinç altına yerleşti iyice
Bu benim kupam
Haftaya Çarşamba yiyici ekip geliyor bana
Ev görmeye akrabalarım geliyor
Aradılar kiizzz sana gelicez sen kesin pasta yaparsın su senin yaptığın sevdiğimiz köfteden yapsana dediler yine çeşit çeşit yapıp yemicem
Size Ogün pastaların resmini atim mi
Benim kupaam senin kupani döver
Ben hergun pasta resimlerine bakıyorumAt at at at at otomatiğe bağladım
Yapma etme yoldan çıkarma tatlıcılarıHaftaya Çarşamba yiyici ekip geliyor bana
Ev görmeye akrabalarım geliyor
Aradılar kiizzz sana gelicez sen kesin pasta yaparsın su senin yaptığın sevdiğimiz köfteden yapsana dediler yine çeşit çeşit yapıp yemicem
Size Ogün pastaların resmini atim mi
1 ay oluyor konum bileeee var görmedin miiYeni mi taşındın Nis hayırlı olsun canım güle oturun huzurla İnşAllah :)
Ben hergun pasta resimlerine bakıyorum
1 ay oluyor konum bileeee var görmedin mii
Ben yemiyorum millet yesin diye bol bol yapıp dağıtıyorum ben komşularaBen de mi öyle yapsam , kendimi koklarken zor zaptediyorum çatalı kaşığı alıp dalıvercekmişim gibi
Allah belayın vermiyee :))İyi akşamlar kızlar nasılsınız
Eki Görüntüle 2133040
Anin cümlemizin vermesin canoAllah belayın vermiyee :))