Alışamadım, olmuyor! :(

Herkese aptal,salak demek bu kadar kolaysa kirmizi yaptigim yeri sizin icin dusunuyorum ben de

canım kardeşin baban yokmu birtek anneni özlemişsin bide evini merak ettim...

Yazik gerçwkten. Böyle halledilebilir bir sebep icin evliliğini yuvani bozma.
Bir yorum daha yapıcam ama bana kızma bunu demek istiyorum.
Madem anana bu kadar düşkündün evlenip hem kendini hem adamı yakmasaydın o zaman. Eşinede yazık günah yani ya madem annene bu kadar düşkündün bunu yenimi farkettin?
Psikoloğa gitmeye devam et ve kendini toparla. Hepimizin annesi var.

boşanmak ne kadar kolay olmuş. evcilik gibi sanki al eşyalarını ver eşyalarımı hadi ben gidiyorum. bu kadar kolay mı alışamadım olmuyor demek? sen baştan hata yapmışsın evliliğe hazır değilsen evlenmeseydin keşke

bence sevgiliniz varken ve anne evindeyken duzeniniz iyiymis memnunmussunuz bu halden.ve suan benimseyememissiniz evli olma,farkli bir hayata adapte olmayi.sozkonusu durum esinize karsi sevgi eksikligi,cinsel sorunlar,kaynana vb dirdiri kavgasi degilse bundan baska bir sey gelmedi aklima,ki bosanirsaniz da aile evine dondugunuzde o zaman da mutlu olacaginizi sanmiyorum,babaniz yok mu hep annenizden bahsetmissiniz,belki de evlenip ona ihanet ettiginizi dusunuyorsunuz bilincaltinizda

Şöyle bir yazdıklarıma baktım da ne kadar çok "annem" demişim. Sanırım onu terkettim gibi içinden çıkamadığım bir suçluluk duygusu bu
Anneye çok bağlı birisiniz belli ki, bilmiyorum destek aldığınız uzman ne der ama siz bu duygularınızdan annenize bahsettiniz mi hiç? Bana sanki annenizle dertleşir, hissettiğiniz bu duyguları annenize anlatırsanız annenizin size söyleyecekleriyle rahatlayacakmışsınız gibi geliyor.

Derdiniz anneniz dermanda anne de gibi gözüküyor.

Hanımlar,
lütfen konu sahibesine hakaret etmeyin, belli ki anneye çok düşkün, herkes annesine düşkündür ama kimi insanlar hele de ardında bıraktığı insan yalnız kalmışsa suçluluk psikolojisine girebilir, bunu anlamak zor olmasa gerek

ah ah
aşık olacağım, aşık olduğum adamla evleneceğim, cici bir yuva kuracağım...
kaç kadın bunun hayaline bile iç geçirip ağlıyor biliyor musunuz?
elinizdekinin kıymetini bilin eşinize de yazık evden nefret eden bir eş ne verebilir ki o yuvaya

hadi anneyi özlemeleri filan anlarım çok normal ama şu kapıları okşamalar, duvarlarla konuşmalar, havluları, yastıkları öpmeler çok acayip geldi bana. inşallah psikolog işe yarar.

ek olarak hastanelerde rahat battı servisi açılmalı bence

kardeşim tabi bu da senin derdin..
ama kurban olayım bi iki satır dert oku buradada aklın basına gelsin..
millet kayınvalideden,kocadan,cocuktan illallah etmiş..
çok şükür halime de..
benden de yasca büyüksün,kalk bi banyo yap.
allahım nooluur bu arkadasın yerinde ben olayımm nooluurrrr..
sabah gözümü acayım o ben ben o olmuss
kalk bi kendine gel ya

Eşinize aşık olarak evlenseydiniz bunları dert etmezdiniz hani şehir dışına gitseniz neyse ama sadece yarım saat mesafedesiniz ben başka şehirdeyim ve eşimi sevdim geldim öyle böyle bir yuvam bir ailem olacaktı sonuçta. Eşinizin gelmesini sabırsızlıkla bekler, süslenir, güzel yemekler yapar, onunla vakit geçirmekten zevk alırdınız aşık olsanız. Anneniz de gelin geldi unutmayın o da anne babasını bıraktı ama terketmedi ya. Ne demek mobilyaları parçalayasım geliyor filan, Ne demek kayınpederime şaplatasım vari kaynım şöyle görümcem böyle ne kadar saygısız sözler bunlar böyle bu insanların suçu ne demek ki birkaç sorun yaşasanız direkt bırakup gideceksiniz eşinizi bir de 4 sene çıkmışsınız. Herkesin bir ailesi evi oluyor bu da çok güzel kendi evin. Yazık çok yazık keşke eşinizin başını yakmasaydınız çünkü eşiniz bunları haketmiyor. Düşünsenize siz eşinizi çok seviyorsunuz evinize bağlısınız ama eşiniz sürekli suratı asık geliyor, alışamadım diyor annem de annem diyen çok erkek var yani ne düşünürdünüz ya da eşiniz ailenizle anlaşamasa içinden de olsa şu kayınpedere bir şaplatsam ay ne salak kız kardeşi var diye düşünse aileniz için ve bir gün ağzından da kaçırsa ne düşünürsünüz Bir ev kurmak kolay değil. Kesinlikle eşinizi sevmiyorsunuz ayrılın o zaman evde anneniz babanızla oturun ömür boyu yani.

Ben bu yüzden nişanlımdan ayrılmıştım 19 yaşındaydım hiç pişman olmadım bugün olsa yine ayrılırım ama benim psikolojik bir rahatsızlığım vardı . Bağımlı Kişilik Bozukluğu . Sizde yoktur umarım öyle birşey . Yazınızı okurken 14 yıl öncesine gittim . Düğünüme 10 gün falan vardı ev yerleşmişti ama ben vazgeçtim o eve o hayata ait hissetmedim ve gittim . Bugün olsa yine giderim ama dediğim gibi benim ağır psikolojik sorunlarım var sizin durumunuzu bilemem .

Dertsizlikten dert aramak diye buna derler...

Eşinize cok üzüldüm haddime degil ama..
Bizde evlendik annemizi babamızı evimizi özledk.. Ama artık baska bi hayata sahibiz.. Seni seven sana deger veren bi eşin istedigin gibi dayayıp dösesigin bi evin var.. Annen bunları bilse ne kadar üzülür biliyormusun.. Vicdan azabı duyar senin yüzünden hatta.. Bunu kendine yapma, seni seven adama yapma..
Ben evledim.. Herkesin yeri ayrı ayrı ama eşimi cok seviyorum.. Esimde bni cok seviyr.. Önceliğimz biz ve yuvamız..böle olması gerekıyo.. Annelrinde babalarında basımızn üstünde yeri var ama ilk önce biz ve yıvamız..

Önerim diger arkadaslarında dedıgı gibi psikolog paikiyatrıye gözükmel..
Malesef psikoljık olarak bir sorun bar böle devam ederse hiç mutlu olmazsınız

Bence kendinize yeni uğraşlar bulmalısınız, çalışmıyorsanız çalışmalısınız. Siz bazı şeyleri fazla abartıyor ve kafaya takıyorsunuz. Annenizden 30 dk uzaktaymışsınız, sevdiğin adamla evlisin- seviyorsun öyle değil mi? Derdin ne o zaman. Keşke askerdeki sevgilim dönse de evlensem, sürekli onunla olsam. Sahip olduklarının değerini bilmiyorsun, kusura bakmaç.

umarım çabucak çözümlersiniz ama ben de annenize açmanız gerektiğini düşünüyorum....

sözüm meclisten dışarı arkadaşın cidden bir sorunu var gibi görünüyor ama çocuk yetiştirmeyi bilmiyoruz çok net...bilmem kaç yaşına kadar anne ile uyusun, annenin dizinin dibinden ayrılmasın, çocuklarımızı malımız gibi görüp onlara özgürlük alanı bırakmayalım, birey olduklarını zamanında farketmeyelim, aman kıyamaaammm deyip her işini biz yapalım....sonra....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…