Alışamadım, olmuyor! :(

32 yaşında evlenen birinin duyguları ile 23 yaşında evlenen birinin duyguları bir olmaz.
Babadan, diğer bireylerden bahsedilmemiş hiç, sanırım anneye aşırı bağlı yahut anne tek yaşıyor. Bu da gözünün arkada kalmasına sebep oluyor. Annesinin mutsuz olduğunu, yalnız kaldığını düşünüyorsa gayet normal her günün zehir olması. Zamanla alışacaksınızdır.

Bir yaştan sonra düzen değiştirmek zor
Bende 35 ten sonra yaptım bunu
Hala bazen gidip ablamda bir gün kalıyorum hafta sonları
Orada uyuduğum uyku bile bir başka geliyor, sanki tüm stresimi atıyorum orada
Sonuçta 20 yaşındakiler gibi değiliz, alıştığımız bir düzen var
Ancak zamanla alışılacak diye düşünüyorum
Zaman ve tabi biraz pozitif düşünmek
Ben hafta sonları komşularımla takılıyorum biraz, yaşlı teyzeler dolma sarıp, börek çörekle uğraşıyorlar, kendimi iyi hissettiriyorlar:) Pozitif düşün iyi olsun, ayrılık düşünme, orası artık senin yuvan öyle bakmaya çalış

biraz daha sabret..belki çocuk olunca evivi ve evliliğini seversin..bende zor alışmıştım..evde rahatken ..birden sorumluluk almak zoruma gitmişti..ev işi yemek çalışmak..bunlar hepsi ağır geldi..sık sık annemim evine giderdim..çocuk olunca insan kendi evinde daha rahat ediyor..bende bunalmıştım..ama insan zamanla her şeye alışıyor..yıkma yuvanı..

Şoki şoki şoki! Bize saçma gelse de psikologla çözülür diye düşünüyorum. Normal bir durum değil gerçekten de.

garip geldi bana biraz altinda yatan baska sorun var bence
oncelikle annenizde kalmayi birakin biraz gorusmeyide azaltin deneyin yani
evlenmeden once hic ayrilmadiniz mi esinize olan sevginiz ilginiz yeterli deil gibi geldi bana acikcasi...

bulmuşsun bunuyorsun gibime geldi mecbur ayrılacaktın annenden ömür boyu dibinde olmayacaktın heralde herşyin dört dörtlük bence otur şükret haline evliliginin tadını çıkar böle hayat kimsenin eline geçmez

Heoimiz annemizden ayrildik, Bende annemi cok ozluyorum .

Ama esinin degerini bil ..
Bosuna yikma yuvani..

Bence oturun sukredin halinize nice insanlar var hergun evinde kan kusan size destek bir esiniz mutlu yuvaniz vsr nolucak ayrilip anne evine gidince huzurmu bulacaksiniz yazik balayiizi en guzel anilari saklayacaginiz zamanlari kendinizi ve esinizi hirpalayarak gecirmisiniz ilerde buyuk pismanlik olucak bunlar size

Sanki kendimi okudum
26 yasinda 7 yillik bir iliskinin ardindan evlendim.
Evlendigimde ilk uc ay o kadar zorlandim ki ailemden uzakta. Her aldigim nefes sanki batiyor gibiydi. Ne vardi evlenecek diyordum surekli, bekar hayatimi ozluyordum, esimin ailesi belki kizlari gibi kavul etmisti beni ama yapay geliyordu bana. Beni mutsuz gordukce esim ustume geliyordu, daha iyi davranmaya calisiyordu, ben evlenince baska bi ulkeye geldim hep buna bagliyordu ucak biletleri almaya, annemleri bize davet etmeye calisiyordu. Zaman boyle gecti.. Ama bir gun nasil oldu hala bilmiyorum ben esime soyleyiverdim icimdeki sikintilari. O gun biraz tartistik, ettik, elimdekileri kaybetme olasiligim geldi gozlerimin onune. O gece bu konuyla ilgili son aglayisim oldu evlemdigimden beri ilk defa guvenle sarilarak uyudum esime.

esinin de senin de karakterlerinizi bilmedigim icin sana esine soyle demiyorum. Psikolog sana gercekten akillica ne istediginle ilgili kararlar vermek konusunda yardimci olacaktir mutlaka. Ayrilmak her zaman son care olsun, o kDr guzel bi iliskiniz olmus sakin heba etme bu yillari. Biliyorum ve diliyorum ki her sey yoluna girecektir. Kafandan kotu dusunceleri at, annen de hep yakininda ve yaninda olacaktir zaten.

Hakkinda hayirlisi olsun cnm

Allah gonlunu ferahlatsın.. bir arkadasımda senin gibi oldu 2 ayda ayrıldılar simdi herkes kendi yolunda.. ama bence bol bol okut annecigine kendini esinin yuzune cok bak sevdigini soyle ona zaman herseye nasılda ilac olacak ...

Hepsini okumadim ama ilk sayfada okudugum bana yetti annenizi cok seviyosunuz herkes gibi ama ayrilirsaniz esinize dayanabilecekmisiniz hicmi özlemeyeceksiniz?allahim bana ayriligi 1 sene yasatti isi geregi yurt disina gitti ne annemi ne babami gözum gördu hep agladim hep evliligimin 5.ci ayinda oldu bu ayrilik ustelik kv oturuyodum.
bende ailemden uzaktayim annemin babamin kiymetlisiyim seneden seneye 1 ay göruyorum. Eski gunleri özlemiyormuyum özluyorum ama cok sevdigim esim hayatimizin anlami yavrumuz yuvamizda mutluyuz hasretlik var ama sabrediyoruz Allah yardimcin olsun...yarim saatlik yol nedirki baska ulkerde olsaydiniz napardin benimki gibi

Kusura bakmayın da rahat batmış size
evlilik öncesi ve sonrası bir sorun yaşamayınca buna takmışsınız
eşyalara bu kadar hırs öfke nedir anne sevgisi mi ?

Ayy icim sisti bu ne yaa..
Cenazeniz cikmadi sizin o evden telli duvakli gelin ciktiniz..
Nedir bu evlenince arabeske baglayip sanki dunyanin sonu gelmis gibi davranislar..
Oysa bir bilseniz sevdigiyle evlenebilmek icin okadar can atan insan var bu dusunduklerinizden utanirsiniz..
Ne guzel bir hayatiniz var ahh bir farkina varsaniz..
Seviyorsunuz seviliyorsunuz..

Hele birde kapilari oksamak halvulari yastiklari opmek fln..
Ben sizi hic saglikli bulmadim.

Kinada dugunde elbet aglaniyor bende kina vidyosu izlesem bile hemen duygusallasiyorum ama bu sizinki cok baska..

Psikologa gitmeye devam edin umarim iyilesirsiniz bana gore bu bir rahatsizlik.

Yaklaşık 9 senelik evliyim,allah bağışlarsa iki evladım var..dünyada benim için eşi benzeri olmayan,gülden ağır laf isitmedigim(ailemde dahil) bir eşim var...eşimin işi gereği gurbetteyiz(asker eşim memlekete dönmemiz zor)..Annem yanimdaydi yarın akşam dönüyor ve ben halâ,her zaman,her gelis gidişte vs ağlıyorum...belkide tek sorunumuz anne bağımlılığı...Geçmiyor arkadaşım,geçmiyor....bu gurbette beni yedi bitirdi...bu arada senenin 7-8 ayıda beraberiz nerdeyse ya annem gelir ya ben giderim...bu bir saplantı belki,ama elimden hiçbirşey gelmiyor,durum bu yani...

koptum

canim sen bol bol dua okumayi ihmal etme
icin ferahlar ..
Allah yardimcin olsun

Çok manidar ve akıllıca bir yorum bu katılıyorum.

4yıllık ilişkinizi evlilikle taçlandırmışsınız ,ki o günleri bekleyen ne çok insan var.eminim sizde geçmişte bugünlerinizi hayal ediyordunuz
ama bugün duygularınız böyle.. hayat çok tuhaf

Esi kac yasinda?

gerçekten eşinin yaşı ile olayın ne alakası var velevki 40 yaşında veya 30 ne farkedecek?
kızın derdi evine alışamamak yeni hayatına alışamamak. nedir sizin bu yaş merakınız? herkesin konusunda aynı soruyu soruyorsunuz dalga mı geçiyorsunuz acaba diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…