6 Aylık Evliyim Kocam Sadece Kağıt Üzerinde Evliyiz Dedi Güncel

Kesinlikle Terapist desteği alacağım. Çok teşekkür ederim

Dün bu tavrından sonra bugün evden çıkarken bugün beni görmezden gelmeye başladı . Bugün evden gidecek misin dedim annesine mi gidecek yoksa ev tuttu mu diye ayırt etmek için onunla konuştuğum için sinirlendi cevap dahi vermedi
Anasına gidecek tabii ki, ne sorup duruyorsun sen de😂 Soruyu gidecek misin diye değil, ne zaman gideceksin şeklinde sor yarın, daha da muhattap olma bence

İyi akşamlar, konuyu özetlenmiştim. Avukat tuttuğumu söyledim ve zamanımı almaması ( çekişmeli davada yıpranmamak adına) kısa sürede anlaşmalı boşanmanın yolu varmış, bunu belirttim. Çıldırdı benimle anlaşmalı boşanamazmış tüm hatalı olan benmişim. Elindeki videoları kendi avukatı kullanacakmış beni çok pişman edecekmiş . Nefes almak için dışarı çıktım geldim son kararını ver dedi sanki hiçbir şey olmamış gibi. Boşanmakta kararlı olduğumu belirttim . Yarın evden gidecekmiş ( eşyalı ev tutuyormuş birkaç ay içinde normal eve geçeceğini söylemiş . Bendeki koltuğu ,beyaz eşyaları alacakmış) ve tüm bedelini ödeyecekmişim( Tazminat). Avukatın senin nasıl biri olduğunu bilse davanı bile almazdı diyor. Ailesini savunup onlara ön yargılı oldun tarzı bir sürü suçladı. Doğru olmadığını bilsem de şuan içim inanılmaz daralıyor. Dualarınızda yer alırsam çok mutlu edersiniz beni..
Nasıl bir pislikle evlenmişsin ya

s.lak :KK70:
eeee boşanıyorsunuz kim ödeyecek faturaları vs kim kalkındıracak onu
evde işini gücünü gören kadın

birde sakın evden ayrılmayın o gitsin
Evden benim çıkmam mümkün değil. 1 yıllık kira sözleşmesi benim üzerime, faturalar benim üzerime
Evden çıksam bunları yatırmasa ben problem yaşarım.
Yoksa ev tutup çıkmayı düşündüm

Anasına gidecek tabii ki, ne sorup duruyorsun sen de😂 Soruyu gidecek misin diye değil, ne zaman gideceksin şeklinde sor yarın, daha da muhattap olma bence
Annem bana destek olmak için yanıma gelecekti evden gittiğinde o sebeple sordum

Evden benim çıkmam mümkün değil. 1 yıllık kira sözleşmesi benim üzerime, faturalar benim üzerime
Evden çıksam bunları yatırmasa ben problem yaşarım.
Yoksa ev tutup çıkmayı düşündüm
sakın! ne evden çıkması o rahatlığı vermeyin ona
paşa bu kadar dikleniyorsa kendi gidecek çok errrrkekk ya
tövbe estağfirullah!

sakın! ne evden çıkması o rahatlığı vermeyin ona
paşa bu kadar dikleniyorsa kendi gidecek çok errrrkekk ya
tövbe estağfirullah!
Bugün avukatım anlaşmalı boşanmak için kendisini aradı . Üstten üstten konuştu
Şuan kendini tamamen haklı görüyor. Bana birkaç farklı dava açacakmış . Evden çıkması için evden uzaklaştırma kararı çıkarmak zorundayım, bu kararı çıkaracağım için vicdan azabı duyuyorum
Kötü hissediyorum kendimi

Şuan kendini tamamen haklı görüyor. Bana birkaç farklı dava açacakmış . Evden çıkması için evden uzaklaştırma kararı çıkarmak zorundayım, bu kararı çıkaracağım için vicdan azabı duyuyorum
Kovun. Gitmiyor mu? Söyleyin uzaklaştırma kararı aldıracağım deyin korkar gider

Kendini hiç kötü hissetme lütfen, sana kağıt üzerinde evliyiz diyen adamın evinde ne işi var. O konuşurken düşünecek seni bu noktaya getirmeyecekti. Sen çekişmeli için dava açmaya kalkarsan özellikle tahrik ederek saldırganlaşmanı sağladıktan sonra videolarını çektiğini mutlaka ekle dilekçene. Hatta mesajla da bunu itiraf ettirmeye çalış. Elindeki videolara güveniyor ama bence artık hakimler bu videoları yemiyordur. Çok eskidi bu numara.

Size dava açmaktan söz eden bir adama karşı vicdan azabı duymak bana çok garip geliyor.

Aklıma güzel anılar geliyor. Her şey biterken mutlu olduğum anlar gözümün önünde canlanıyor. Bu yüzden vicdan azabı duyuyorum galiba
O size birkaç farklı davayı açarken vicdan azabı duymuyor da siz niye duyasınız? Ayrıca da sizi seviyorum diyerek ikna etmeye çalıştıktan birkaç saat sonra bir pislikmiş gibi hiçe sayan tavrını gördükten sonra bence vicdan yapılacak hiçbir konu olmamalı.

O güzel anılar sadece sizin değil, eşinizin de anıları. O bir paspas gibi o güzellikleri ezerken sizin o anıları başınızın üstünde taşımanıza gerek var mı?

O size birkaç farklı davayı açarken vicdan azabı duymuyor da siz niye duyasınız? Ayrıca da sizi seviyorum diyerek ikna etmeye çalıştıktan birkaç saat sonra bir pislikmiş gibi hiçe sayan tavrını gördükten sonra bence vicdan yapılacak hiçbir konu olmamalı.

O güzel anılar sadece sizin değil, eşinizin de anıları. O bir paspas gibi o güzellikleri ezerken sizin o anıları başınızın üstünde taşımanıza gerek var mı?
Şuan kendimi mutsuz huzursuz hissetmek istemiyorum.
Herkese bakıyorum eşiyle birlikte mutlu sıcak yuvalarında birlikte vakit geçiriyorlar.
En net gördüğüm şey bu evliliğin bitmesinden kendini sorumlu hissetmiyor
Ben buz gibi duvarlar arasında yapayalnız gibi hissediyorum.
Boşanma süreci yaşayanlar bilmiyorum böyle hissetmiş midir

Herkese bakıyorum eşiyle birlikte mutlu sıcak yuvalarında birlikte vakit geçiriyorlar.
Ben böyle bir tecrübe yaşamadım. Yaşayanlar sizinle daha güzel empati yapabilirler. Haddimi aşmak istemem bu konuda.

Ama değersiz hissettirilen pek çok kadın tanıdım. Boşananı da, evli kalanı da. Boşanan çok üzülüyor, bazen karşıyı bazen kendini suçluyor, neden bittiğini sorguluyor, yasını tutuyor ve bir süre sonra bitiyor o duygu. Gözünün ışığı belli bir süre sonra yeniden geliyor. Ama evli kalanın gözündeki ışık hep sönük kalıyor. Çünkü değersizlik duygusu hiç bitmiyor. Tabi ki karar sizin. Ama hepimiz şu hayata bir kez geliyoruz. Ve elimizdeki tek hayatta merkeze kendimizi koymak zorundayız. Yoksa yazık edilmiş, boşa geçirilmiş bir ömrü yaşamaya mahkum kalırız.

Ben böyle bir tecrübe yaşamadım. Yaşayanlar sizinle daha güzel empati yapabilirler. Haddimi aşmak istemem bu konuda.

Ama değersiz hissettirilen pek çok kadın tanıdım. Boşananı da, evli kalanı da. Boşanan çok üzülüyor, bazen karşıyı bazen kendini suçluyor, neden bittiğini sorguluyor, yasını tutuyor ve bir süre sonra bitiyor o duygu. Gözünün ışığı belli bir süre sonra yeniden geliyor. Ama evli kalanın gözündeki ışık hep sönük kalıyor. Çünkü değersizlik duygusu hiç bitmiyor. Tabi ki karar sizin. Ama hepimiz şu hayata bir kez geliyoruz. Ve elimizdeki tek hayatta merkeze kendimizi koymak zorundayız. Yoksa yazık edilmiş, boşa geçirilmiş bir ömrü yaşamaya mahkum kalırız.
Bazen bu duygular geçmeyecek gibi gelip yanıltıcı olabiliyor.
Ama geçmeyecek sandığım hep öyle hissedeceğimi sandığım çoğu duygu geçti.
Teşekkür ederim desteğiniz için

O varken daha yalnızdın eminim.
Erkek milletinin aklı sonradan başına gelir. Tabi ki şu an kendini haklı görüyor. İyi de yapıyor. Sen unuttuğunda, bu kararı verdiğin için kendine teşekkür ettiğinde inim inim inliyor olacak.
Ha o inlerken şans verirsin, sözler verir, yeniden denersin belki (denendi.). Yeni bir pişmanlığın ve daha poktan bir ilişkin olur.
Aslında hayat ne garip. Hep aynı şeyleri yaşıyoruz, hikayeler hep tanıdık 🤦🏻‍♀️

Erkek milletinin aklı sonradan başına gelir. Tabi ki şu an kendini haklı görüyor. İyi de yapıyor. Sen unuttuğunda, bu kararı verdiğin için kendine teşekkür ettiğinde inim inim inliyor olacak.
Ha o inlerken şans verirsin, sözler verir, yeniden denersin belki (denendi.). Yeni bir pişmanlığın ve daha poktan bir ilişkin olur.
İkinci kez de pişman olduktan sonra ne yaptınız? Nasıl hissettiniz ne kadar sürede yeni hayata adapte oldunuz ve şuan nasılsınız?

İkinci kez de pişman olduktan sonra ne yaptınız? Nasıl hissettiniz ne kadar sürede yeni hayata adapte oldunuz ve şuan nasılsınız?
O zaman daha güçlü oluyorsun. Zaten malını biliyorsun. Şaşırtmıyor yani.
Kendine kızarsın en fazla, verdiğin kararın ne doğru olduğunu bir daha anlarsın.

Ben bunları yaşadıktan sonra (hiç aklımda yoktu ama) mis gibi bir ilişki yaptım 😁 her açıdan ondan üstün bir adamdı. Delirdi, kapımda yattı neler neler. Halbuki haftada 1-2 beni boşayan adamdı 🤦🏻‍♀️

Pişman olacaksın demiştim boşanmadan önce, hiç unutmuyorum. Pişman olmamak için boşuyorum seni demişti. Daha sonra bana ulaşmak için 1 TL EFT yapıp dekontun açıklama kısmına şiirler yazıyordu düşün :KK53:
Dekontla polise başvurup ısrarlı takip sebebiyle uzaklaştırma aldırdım. Olağanüstü tayin ile de istediğim sehire yeni bir hayat kurmaya geldim.
Bunların üzerinden çok yıllar geçti. Duyduğuma göre 2 kere daha evlendi boşandı :KK53:
Ben bir sahil kasabasındayım, evliyim, 7 aylık hamileyim. Mutluyum ❤️ darısı, daha güzelleri başına 🌸

O zaman daha güçlü oluyorsun. Zaten malını biliyorsun. Şaşırtmıyor yani.
Kendine kızarsın en fazla, verdiğin kararın ne doğru olduğunu bir daha anlarsın.

Ben bunları yaşadıktan sonra (hiç aklımda yoktu ama) mis gibi bir ilişki yaptım 😁 her açıdan ondan üstün bir adamdı. Delirdi, kapımda yattı neler neler. Halbuki haftada 1-2 beni boşayan adamdı 🤦🏻‍♀️

Pişman olacaksın demiştim boşanmadan önce, hiç unutmuyorum. Pişman olmamak için boşuyorum seni demişti. Daha sonra bana ulaşmak için 1 TL EFT yapıp dekontun açıklama kısmına şiirler yazıyordu düşün :KK53:
Dekontla polise başvurup ısrarlı takip sebebiyle uzaklaştırma aldırdım. Olağanüstü tayin ile de istediğim sehire yeni bir hayat kurmaya geldim.
Bunların üzerinden çok yıllar geçti. Duyduğuma göre 2 kere daha evlendi boşandı :KK53:
Ben bir sahil kasabasındayım, evliyim, 7 aylık hamileyim. Mutluyum ❤️ darısı, daha güzelleri başına 🌸
Bebeğiniz hayırlı uğurlu olsun. Rabbim analı babalı büyütsün . Çok sevindim, hikayenin sonu yüreğimi ısıttı🥰

X