Alışamadım, olmuyor! :(

Bende çok ana kuzusuyum. Evlenince ne yapacağım bilmiyorum. Hem evlenmek istiyorum hem de annemi hep görmek istiyorum.

Anneniz tek yaşıyor sanırım. Benim annemde öyle ben tek çocuğum babam biz evlendikten sonra annemi terk etti annem tek yaşıyor. Bazen akşam eşim geliyor eşim ben oğlum hep beraber eğlenip gülerken birden duruyorum. Ben burda böyle eğlenirken annem ne yapıyor tek başına acaba diyorum. Kendimi suçlu hissediyorum ve birden durgunlaşıp ortamı terk ediyorum.

Kendi hsyatina baska birgozle bak.. Yani sanki tum bu olaylari tanidigin baska biri yasiyor gibi.. Boyle yogun duygukar hissetmene annen sebep oluyor olabilir mi? Alttan alttan beni terkedip gittin,.senin keyfin yerinde, mesaji veriyor olabikir mi

Bizde yeni gelinin evinde kuran okunur,canım evinde kuran oku sürekli, ayetel kürsü oku ve her şeyi sirkeli suyla sil.Benim aklıma başka şeyler geldi.Birde annene sürekli gitme hiç alışamazsın

canım yasında kuçuk degılmış, daha önce evden hiç ayrılmadın mı okul-iş vs?

bu arada söylemeden gecemeyeceğim eşinin yerinde olmak istemezdim, 5 sene bı ılışkıye emek verip evlenip evlendiğin kişi ailesinden ayırdığın için senden nefret edıcek. kabus gibi

22 yaşında evlendim her sabah ağlıyordum eşim çok destek olmuştu 1 ayda alışmıştım.Bir şey farketmiştim ben aileme gitmeyi azaltınca alıştım şimdi kendi evimi çok seviyorum.Ailene gitmeyi azalt evine alışana kadar.2.5 yaşında oğlum var çocuk olunca daha çok bunaltır daha az gezdirir bence bu günlerin kıymetini bil

Rahat mı battı canım ? Baba evinden uzakta değilmişsin git gör evini. Kalamaya bile izin vermiş eşin. Böyle mülayim iyi bi koca bulamazsın bi daha. Psikologla durumun düzelebilir. Eşine yazık etme. Seni öok seviyor besbelli

Ne kadar abartmissiniz.esinizi yeterince sevseydiniz boyle olmazdi.ben gurbetteyim ailemden sehir disindayim.bende deli gibi ozluyorum yasadgim evi sehri ailemi.ama esim gelince herseye dayaniyorum

Sanırım annecigin yalnız yaşıyor
babadan ve kardeslerden bahsettmedigine göre

Annenin yalnız olmasına gönlün el vermeyince böyle suçluluk psikolojisine girmişsin sanki

Zamanla evine ve annenin yalniz olmasi fikrine alisacagini düşünüyorum
Psikologa devam tabi umarım faydasını görürsünüz..:)

bende direk evde negatif enerji mi var diye düşündüm. kesinlikle dua okutturması gerek.katılıyorum

bekarlik evinden ayrilip gelin olmak huzunludur ama seninki cok fazla sanki.. esin boyle yapsa ne dusunur/hissederdin? hemen uzerine alinir veya farkli seyler dusunurdun sanirim..
bi ihtimal geliyor aklima, dalga veya espri degil.. hersey anlattigin gbi sorunsuz ve guzelse, uzerinde büyü filan olabilir mi acaba? yuregin bu kadar daraliyor aci cekiyosun yersiz yere filan..
veya psikologa gittin mi, yorumu ne oldu?
bence bunlari bi arastir ve bosanmayi kesinlikle dusunme, ruh halin saglikli degil cunku su an.. bi de bu surecte bebek de dusunme, kendine yogunlas.. hem kendin icin hem de esin ve yuvan icin..

anneye bağlı olmak ve bağımlı olmak
siz bunu karıştırmışsınız bence
annenize bağlı olun eyvallah ama bağımlı olmayın
birde Allahtan erkek değilmişsiniz yoksa eşiniz yanmıştı

bende bi yardım diyecektim ki zaten gitmişsin psikoloja..
eğer çalışmıyorsan çalışmanı tavsiye ederim..
evliliğinin eşinin güzel taraflarına yoğunlaşsan fln..
yeni evlisin özlemen çok normal bu kadarı biraz fazla gerçekten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…