• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alışamadım, olmuyor! :(

yazdıklarınızı okurken içim acıdı keşke dedim anneme o kadar yakın olabilsem.. hatta 5 saat uzaklıkta olsam o da yeter.. ama ben bir uçtayım annem diğer uçta.. çok içten yazmışsınız... ben sizi anlayabiliorum 1 senelik evliyim bendede ara ara oluyor ilk başlarda daha çoktu ama azaldı... benimde çok güzel bir evim güzel eşyalarım çok iyide bir eşim var ama annemin o eski evine gittiğimde daha huzurlu hissediyorum.. hatta annem benim evime geldiğinde evim daha güzel görünüyor gözüme.. yaşadıklarınızın ne evle ne eşle nede eşyayla ilgili değil..anne sıcaklığı eksik evlerimizde..

çokta eziyet etmeyin kendinize yakınlığınızın kıymetini bilin.. annenizle vakit geçirin bol bol

Allah gecinden versin, sıralı ölüm olursa annen bir gün gidecek ve sen yapayalnız kalacaksın..
annen de gözü arkada mı bıraksın seni..bunu asla istemez biliyorsun değil mi?
eğer baban yoksa, eşin anlayışlı biri olduğu için annende sizinle yaşasın bir süre..yakın mesafe gidin gelin sürekli..
doktor yardımı da alıyorsun ve aşacaksın en kısa sürede..
senin yerinde olmak isteyen bir çok arkadaş var burada, Allah başka dert vermesin..
DERDİMİ GÖRDÜM DERDİMDEN İĞRENDİM,
ONUN DERDİNİ GÖRDÜM, DERDİME İMRENDİM...
bu cümleyi hep ama hep aklımda tutarım..
inşallah düzelirsin her şey yoluna girer..

Kendi hayatını mahfediyorsun. Gözünün önündeki güzellikleri gör. Geri dönersen annen çok mu mutlu olacak? Sanmam. Kızımın yuvası dağıldı diyecek, üzülecek. Geleceğinize güzel gözlerle bakın. Elinizdelerin kıymetini bilin ve şükredin. İnsanlar neler ile uğraşıyor bir düşünün.

eğer büyü falan yapıldıysa orası ayrı tabı ama onun dışında bana bıraz şımarıklık mı desem çok bulma mı desem öyle geldi kusura bakmayın da o_O

tek evlenen annesinden evınden ayrılan siz değilsiniz birazz abartmışsınız sanki :KK14:

yaz
Şöyle bir yazdıklarıma baktım da ne kadar çok "annem" demişim. Sanırım onu terkettim gibi içinden çıkamadığım bir suçluluk duygusu bu :KK43:[/QUOT
kendinize sıkıntı aramayın bence evet alışmak zor oluyor ama artık eski evinizde rahat edemezsiniz sizin bi düzeniniz var.bu şekilde eşinize haksızlık etmeyin bi süre sonra sıkılırsa bu durumdan ozaman işler dahada karışır.herşey mükemmel olmasa kv niz düğününüzü berbat etse görümceniz evinizden çıkmasa her yptığınza karışsa emin olun bunları düşünecek zamanınız bile olmazdı birçoğumuzdan daha şanslı olduğunuzun farkına varın.hayatı burnunuzdan getiren kimse yok ama siz kendi kendinize zehir etmeye çalışıyosunuzki bizimle eşit olasınız...

kendinize sıkıntı aramayın bence evet alışmak zor oluyor ama artık eski evinizde rahat edemezsiniz sizin bi düzeniniz var.bu şekilde eşinize haksızlık etmeyin bi süre sonra sıkılırsa bu durumdan ozaman işler dahada karışır.herşey mükemmel olmasa kv niz düğününüzü berbat etse görümceniz evinizden çıkmasa her yptığınza karışsa emin olun bunları düşünecek zamanınız bile olmazdı birçoğumuzdan daha şanslı olduğunuzun farkına varın.hayatı burnunuzdan getiren kimse yok ama siz kendi kendinize zehir etmeye çalışıyosunuzki bizimle eşit olasınız...

Büyü müyü işimi bilmiyorum ama yani ailesi 12 saat uzakta olan biriyim ve çok düşkünüm aileme.
Ne evlenirken ağladım, ne de kına gecesinde
Bu kadar abartırsanız evlenmeden evlendikten sonra da o şekilde yaşarsın.
Yok ağlaman gerekiyor, yok evinden koptun, yok başka evin kızısın, yok ailen farklı bu kadar dramatize etmeye ne gerek var.
Başka eve taşındın sadece, birisiyle evlendin tamam eskidenmiş evlenip senelerce görüşememek
Aileye ulaşamamak, haber alamamak, nerede telefon internet, o zamandan kalan alışkanlıklar.
Ki yarım saatlik mesafedesin hani haftada git 2 3 kere gör.
Ama yok annemden çıktım, ah evim vah eski evim böyle giderse bence evliliğinden olursun.
Sen boşanınca annen daha çok üzülür eminim, kadın bu halini görünce evinde neler olduğunu düşünüyordur kimbilir.

..hayatta ne dertler var .hiç mi sıkıntı görmediniz ben anlamıyorum. Hiç mi derdin yok arkadasım anlamıyorum.

biraz empati yapayım dedim ama yok yapamadım vallahi..derdin ne.

Hastane kösesinde yoğun bakım ünitesinin önünde oturmuş anneni mi bekliyorsun,mahkeme köşelerinde seni aldatan eşinden boşanmak için sıra mı bekliyon ki bu kadar dertlisin.

Yası gecmiş evlenememiş bir yuva kuramamış insanlar burada neler cekiyor.sen yuvanı da kurmuşsun..

2 km evinin ötesinde gözyası döküyorsun,şeytan seni avucunun içine almış,şükür edeceğine ağlıyorsun.

Daha gecen gün maden faciasında birsürü insanın eşi kardeşi babası öldü ..hemde camurda ve boğularak..
İki gündür o ailenin bakışları gitmiyor gözümden,ağlamaktan mahvolduk.hele o yırtık ayakkabı ile cenazeye gelen baba yüreğimi dağladı..

Kusura bakma ama sana hiç empati yapamayacağım.
Kendine gel ve şükret

enınde sonunda evleneceksın gene annenden ,evinden ayrılacaksın eşin anlayıslı ,vicdanlı biriyse devam et yanlış yaparsın

..hayatta ne dertler var .hiç mi sıkıntı görmediniz ben anlamıyorum. Hiç mi derdin yok arkadasım anlamıyorum.

biraz empati yapayım dedim ama yok yapamadım vallahi..derdin ne.

Hastane kösesinde yoğun bakım ünitesinin önünde oturmuş anneni mi bekliyorsun,mahkeme köşelerinde seni aldatan eşinden boşanmak için sıra mı bekliyon ki bu kadar dertlisin.

Yası gecmiş evlenememiş bir yuva kuramamış insanlar burada neler cekiyor.sen yuvanı da kurmuşsun..

2 km evinin ötesinde gözyası döküyorsun,şeytan seni avucunun içine almış,şükür edeceğine ağlıyorsun.

Daha gecen gün maden faciasında birsürü insanın eşi kardeşi babası öldü ..hemde camurda ve boğularak..
İki gündür o ailenin bakışları gitmiyor gözümden,ağlamaktan mahvolduk.hele o yırtık ayakkabı ile cenazeye gelen baba yüreğimi dağladı..

Kusura bakma ama sana hiç empati yapamayacağım.
Kendine gel ve şükret
katılıyorum şımarıklık bu sadece :KK14:

annenizin bi hastalığı ya da çözemediği bi sıkıntısı var mı?
bide neden sürekli annem diyorsunz baba kardeşler falan yok mu?

annenizin bi hastalığı ya da çözemediği bi sıkıntısı var mı?
bide neden sürekli annem diyorsunz baba kardeşler falan yok mu?

annem hep şunu der keşke yurtdışnda olsaydınızda yılda birkez görseydimde mutlu haberiniz gelseydi...gözümün önündesiniz istediğimde görüyorum ama telefon çalacak diye korkuyorum...çünkü kadın bıkmış hergün sıkıntı yaşamaktan bizim kahrolduğumuzu görmekten.hatta bazen sn başka bi şehire git tayininiz çıksın bi kurtul sadaka vericem der:(Allah başka dert verip bu günlerinizi aratmasın konu sahibi...

annem hep şunu der keşke yurtdışnda olsaydınızda yılda birkez görseydimde mutlu haberiniz gelseydi...gözümün önündesiniz istediğimde görüyorum ama telefon çalacak diye korkuyorum...çünkü kadın bıkmış hergün sıkıntı yaşamaktan bizim kahrolduğumuzu görmekten.hatta bazen sn başka bi şehire git tayininiz çıksın bi kurtul sadaka vericem der:KK43:Allah başka dert verip bu günlerinizi aratmasın konu sahibi...
ay yazık kadınaaaa yaaa aynen bende annemin çook yakınında oturuorum allah korusun rabbim hiç kimsenin yuvasını bozmasın

Annem demişsin sadece? Baban yada annenle yaşayan kardeşlerin var mı?
Bende evleneli 6 ay oluyor. Aynı şeyleri bende yaşadım. Balayı dönüşü sanki eşim beni babamın evine bırakacakmış gibi geldi. Ama kendi evimize geldik çok üzülmüştüm. Benimde anneme evim 15 dkkalık mesafede.
Daha yeni yeni alışıyorum.
Çalıştığımız için evle çok fazla zaman geçirmediğimiz için böyle hissettiğimizi düşünüyorum. Çünkü pazar günleri evde olduğumda artık evden çıkasım gelmiyor. Diyorum ya yeni yeni benimsedim.

Bende anneme çok düşkünümdür. Ama annem yazları memlekete gidip 3-4 ay kaldığı için bende sanırım yalnızlığa alıştığım için ve soğuk kanlı olduğumdan dolayı duygusal bi çöküntü yaşamadım. Aklım tabi ki kalıyor ama ablamda yakın anneme o yüzden olsa gerek.

Dediğim gibi çalıştığın için eve akşamdan akşama uğradığın için ve annene biraz fazla düşkünsün biraz duygusal çöküntü yaşıyorsun. Evini sevmek için zorla kendini. Eşyaların yerini değiştir mesela. Aklındakileri silip at. Düşünme. Böyle yaparak herkesi mutsuz edersin.
Boşanıp anne evine döndüğünde daha mutlu olmayacaksın. Unutma sen o evden telli duvaklı çıktın :)

Ya bana üslup biraz şey geldi. Hani bizim sıralayacağımız soruları da sonradan sırayla eklemiş gibi metne. Psikolog filan, detaylar sonradan sırayla eklenmiş gibi yani. 'Şunu da sorarlar bu arada onun cevabı da şu" gibi.
Gene bi sezgiler bastı beni.

henüz çok yeni bir hayata adım attın ne kadar tanırsan tanı yanında sabah kalkıyorsun bir adam yapyeni bir yuva.bende balayına giderken hıçkıra hıçkara ağlamıştım ordan ailemi aradığımda seslerini duyduğumda sanki yıllardır görüşmemiş gibiydim.bende anneme 10 dakka mesafedeyim.ilk zamanlar çok zor ben eveleleni 4 yıl oldu senin tüm hissetklerini anlayabiliyorum fakat sen biraz duygularınnı abartmışsın gibi geldi bana.her kız evden ayrılırken içinde burukluk yeni hayata alışmanının heycanını yaşar.bu duygu hiç geçmez ailenin yerini kimse tutumaz bu bi gerçek hala benim bile içim burkulur bazı akşamlar keşke şimdi evimde olsam diye ama eşimi görünce her şey geçer.evini değiştrmek seni rahtlatıcksa değiştir ama önce duygularının biraz değişmesi lazım.pskoluğu bırakma derim.iyide eşin varmış zamana bırak bence herşey düzelir

Ya bana üslup biraz şey geldi. Hani bizim sıralayacağımız soruları da sonradan sırayla eklemiş gibi metne. Psikolog filan, detaylar sonradan sırayla eklenmiş gibi yani. 'Şunu da sorarlar bu arada onun cevabı da şu" gibi.
Gene bi sezgiler bastı beni.
üyenin nicki sabah bu değildi, nurettii gibi bişeydi. Değişti birden sebebini merak etmekteyim:KK64:

Back