dün çok komik bir şey oldu kızlar, istanbuldan döndüğümden beri iltifatlar alıyordum zaten ama hiç kimse göğüsleri farketmemişti. dün bir arkadaşım kilo almışsın kıvrımların çıkmış çok güzel olmuşsun sen gibi bir laf etti. ben de evet evet 5 kilo aldım, vermeye çalışıyorum diye onayladım. anlaşılan ameliyat döneminde kilo almam isabet olmuş, memeleri kilo aldığım için irileşti sanıyorlar galiba
Ohhh..Ne güzelİz sorununda yok tabi,saklayacak Zaten normalde kilo alınca gögüslerde büyür ama tabi diger yerlerin büyümeside kötü oluyor.Mesela ben zayıflayınca direk yüzden gidiyor,kötü oluyor tabi Kilo alıncada direk göbişe gidiyor kilolar O yüzden sabit kiloda kalmak en iyisi.Ne güzel sporunu yapıyorsun,benimde kolum iyileşsede salona gitsem Aslında ben bugün gidiyim,en azından bisiklet,koşu yaparım yahu :44: Kollarımı zorlamam
aman diyiyim, dikkat et! popoyu eriticem derken kolu incitme ehehehe
Kizlar selam. Hepinize nasi tesekkur etsem az,iyiki burayi buldum.
Doktorum gogus dokumun az oldugunu soyledi. Hic yok degil ama ustler sifir altlarda var diyebilirim.
10cmlik farkin ise meme dokusunun yaninda sirtimin ust tarafta biraz daha genis olmasina da bagliyorum.
Yokse meme coklugundan degil. Alexusun amliyat oncesi resimlerinde gerci orda sutyenli ama memeleri yok degil.
Ama bende kesinlikle okadar doku yok diyebilirim.
Suan isyerindeyim. Aksam resimlere bakip tekrar bi dusunucem.
Benim 280cc takilmis bayanlarin 3.gun resimlerinde gordugum buyuk sert cok dolu goguslerdi bana fazla gelmisti.
Ama burda sizlerin deneyimlerinizden anliyorum ilk gunler zaten odem vs vucut bi tepki veriyo ve sisiyo.
One cikintinin cok olmasi disinda enlemesine buyuk gelirmi protezler benim gogus kafesim icin bi de onu dusunuyorum.
Gogus araliginin guzelligi ve yanlara cok tasmamasi vs aklimdan gecen konular.
Coook tesekkurler hepinize.Bilgiler cok yardimci oluyo gercekten!
Alexuscum spor olayina cok sevindim.
Kizlar simdi benim sutyenlerim 75a ve 75anin hafif dolgulularini ancak dolduruyo diyebilirim.
Hem alexus hem de arzum77 ikinizin de resimlerden eski hallerinizde meme dokunuz benden cok daha fazla.(bu arada arzum seninkiler de cooook harika ve gosterisli belirtmeden gecemiycem,nazar degmesin:)
Bu durumda 280cc olacak benim de sanirim...
Kizlar simdi benim sutyenlerim 75a ve 75anin hafif dolgulularini ancak dolduruyo diyebilirim.
Hem alexus hem de arzum77 ikinizin de resimlerden eski hallerinizde meme dokunuz benden cok daha fazla.(bu arada arzum seninkiler de cooook harika ve gosterisli belirtmeden gecemiycem,nazar degmesin:)
Bu durumda 280cc olacak benim de sanirim...
olsun tabi canım, 280 de olsun hatta 300 de olsun
şaka bir yana, demek ki göğüs dokun az, o yüzden biraz dolgunca lazım ama zayıf ve narin bir kıza benziyorsun, o yüzden de çok doldurmamak lazım ki bağırmasınlar ben silikonum diye. son kararı doktoruna bırakmak en iyisi, doktorun zaten yakışanı yapacaktır.
yeni fotolar geldi kızlar, bugün 41. gün, herkes bi tü tü tü desin bakiyim
tü tü tü 41 bin kere massallahhh
darisi bana:))
darısı olmayan herkesin başına
herkese iyi akşamlaaaar,
kızlar ben bugün deniz sezonunu açtııııım
memelerin durumu şudur, erkeklerden pek rağbet görmedi benimkiler, gerçi hafta içi olduğu için erkeklerin %90'ı göbekli emekli takımındandı
bu arada işin komiği benim şezlongun olduğu sıranın neredeyse tamamı türktü, elimdeki türkçe kitabı saklayaraktan okudum
veeeee memleketim kadınları işte baştan aşağı süzüp durdular
herkese iyi akşamlaaaar,
kızlar ben bugün deniz sezonunu açtııııım
memelerin durumu şudur, erkeklerden pek rağbet görmedi benimkiler, gerçi hafta içi olduğu için erkeklerin %90'ı göbekli emekli takımındandı
bu arada işin komiği benim şezlongun olduğu sıranın neredeyse tamamı türktü, elimdeki türkçe kitabı saklayaraktan okudum
veeeee memleketim kadınları işte baştan aşağı süzüp durdular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?