Alexus nerdesinki sen deniz filan :) Ben marmarisdeyim useniyorum sahile gitmeye cocuk filan :) Guzel guzel bronzlasda o zaman gor sen dekoltenin guzelligini
canım ben birleşik arap emirliklerinde yaşıyorum, dün 35 derece ve açıktı hava, az önce mutfak alışverişine çıktım, hava yine sıcak ama kum fırtınası var
valla bronzlaşmayı bilemicem de dün gölgede kızarmışım resmen ki normalde hiç kızarmam, direk bronz yaparım. göğüsler kıpkırmızı şu andaburda zaten normal güneşlenince bronz olmuyor, pis bi yanık renk oluyor, o yüzden hep gölgede oturuyorum ki öyle olmiyim.
Ne işin var oralarda Canım gelsene Türkiye'ye :) Sevgiler..
çok fena yarama dokundun, az kaldı aaazzz. seneye bu zaman kısmetse memleketteyim inşallah
canım ben birleşik arap emirliklerinde yaşıyorum, dün 35 derece ve açıktı hava, az önce mutfak alışverişine çıktım, hava yine sıcak ama kum fırtınası var
valla bronzlaşmayı bilemicem de dün gölgede kızarmışım resmen ki normalde hiç kızarmam, direk bronz yaparım. göğüsler kıpkırmızı şu andaburda zaten normal güneşlenince bronz olmuyor, pis bi yanık renk oluyor, o yüzden hep gölgede oturuyorum ki öyle olmiyim.
birlesik arap emırlıklerı mı cıddın mı vay be..guzel dıyolar oralar ıcın nasıl? bıde canım ıyılestın mı durumun nasıl? ben baya ucak kaldım forumdan..bende yurtdısına cıkmayı dusunuyorum..ama soguk ıklımlere :) bızım ıcınde yuz eglen bronzlas şeker
birlesik arap emırlıklerı mı cıddın mı vay be..guzel dıyolar oralar ıcın nasıl? bıde canım ıyılestın mı durumun nasıl? ben baya ucak kaldım forumdan..bende yurtdısına cıkmayı dusunuyorum..ama soguk ıklımlere :) bızım ıcınde yuz eglen bronzlas şeker
valla canım ben çoktan iyileştim, hatta ameliyatı unuttum bile. herhalde göğüs dokum olduğu ve derim de esnek olduğu için de memeler hop diye yerlerine yerleşti, bi sıkıntım yok çok şükür. hatta fazla doğallaştılar, azıcık da belli olsaydı silikon taktırdığım diye düşünmeye bile başladım
b.a.e.ne gelinceee, ben sevemedim, yaşamak için en azından. tabi ki zevkler tartışılmaz, beni açmadı buralar. bir de 8 yıl oldu yurtdışında yaşamaya başlayalı, ondan önce de farklı ülkelerde yaşamıştım, ben artık memleket sayıklıyorum. kısa sürelerle nerede yaşasan yeni tecrübeler edindiğin için bir süre ilginç geliyor ama uzattıkça bayıyor beni. neyse ki yaz tatilime 1 ay kaldı. kesin dönüşüme de tam 1 sene var. o şekilde kendimi teselli ediyorum. yoksa kesin aklımı yitirirdim şimdiye kadar
sen italya demiştin galiba, umarım olur. ben severim italyayı ama dediğim gibi yaşayınca farklı oluyor. tatil için süper mekan o ayrı
ameliyat konusunda bir gelişme var mı?
Ohhh. Ne güzel muhabbet bu böyle..Allah muhabbetinizi arttırsın,neşeniz mutlulugunuz daim olsun inşallah
çok fena yarama dokundun, az kaldı aaazzz. seneye bu zaman kısmetse memleketteyim inşallah
Arkadaşlar, mesaj atıp bilgi istiyorsunuz, cevap yazıyoruz. arkadaş olarak eklemek istiyorsunuz, ekliyoruz resimlerimize bakıyorsunuz. Zahmet edip teşekkürü geçtim bir cevap yada yorum yazsanız daha şık olmaz mı?
ne guzel az kalmis ben burda kaliciyim ya
Alexus selam,
yaklaşık 20 gün önce ameliyat oldum, 310 cc protez takıldı bana, doktorum Barış Çakır'dı. senin yazdıklarına baktığımda birşey dikkatimi çekti. 20. gün spor yapmaya başladım yazmışsın. ben de bu ameliyat yüzünden spora ara verdim, dikiş yerlerinin enfeksiyon kapma risk sebebiyle doktorum şimdilik sadece havuz ve denizi yasakladı. o kadar. şuan iyi durumdayım, ama nedense dikiş yerleri ve masaj konusunda oldukça hassas davranıyorum, sanırım bu benden kaynaklanıyor, yoksa aksi bir durum yok.
sana şu spor olayını soracaktım, nasıl başladın ve ne yaptım mesela ilk günler, benim doktorum ilk masajımı yaptı, nasıl yapılacağını öğretti, şuan yapıyorum ama daha 2-3 gün oldu, ilk günler gibi değiller tabi ama öyle aman aman da yumuşamadılar, tam yumuşamadan spor yapmanın dezavantajı oldu mu sana? yada yumuşamalarına yardım etti mi? bide canın yandı mı spordan sonra ağrın falan oldu mu?
20 gündür spora gidemiyorum çıldıracak gibiyim, belki senden birşeyler öğrenirsem bende ucundan başlarım yapmaya....
bu arada bu ameliyatı olmak isteyen bütün arkadaşlar için darısı başınıza diyorum, bu haftasonu ilk kez sütyen aldım, inanın çok güzel bir duygu, inşallah isteyen herkes sorunsuzca olabilir :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?