Alexus Meme Estetiği Ameliyatı

Nisan'da görüşelim yine bebeğim kısmet olursa
Senin doktor büyük olmuş yahu der kesin Ama bence gayet güzeller Saglıkla kullan canım,bundan sonra bir sorun çıkmaz bence Sen uslu hastalardansın valla Sesin soluğun çıkmadı pek şöyle böyle diye Maşallah

Günaydın kızlar, uzun süredir foruma pek sık girmemiştim, epey arkadaşlık isteği birikmiş, hatırlamadığım isimleri, mesaj yada foruma yazmadan ekleme isteği gönderenleri kabul etmiyorum. Resim görmek isteyenler eklemeden önce mesaj atarsanız sevinirim.

Slm,
naber?ne yapiyorlar senin cicisler?
Ben hala olamadim ya��. Son resimlerin var mi?
En cok izlerin ne durumda? Foto cekebilir misin izlerden? Tskl canim

Son düzenleme:
İyiyim canım sağolasın. Cicişler eskidi bile benim Çok şükür herşey yolunda, İstanbul'a yolum düştükçe de kontrole gidiyorum.

Uzun zamandır resim çekmedim, bi ara çeker eklerim. İz resmi koymuyorum maalesef ama iz yok diyeyim. Ben bile seçemiyorum artık

Sen de pek ağır çıktın ahhhaha

Slm,
naber?ne yapiyorlar senin cicisler?
Ben hala olamadim ya��. Son resimlerin var mi?
En cok izlerin ne durumda? Foto cekebilir misin izlerden? Tskl canim

Hoşgeldin bebeğim Yeni fotolar bekliyoruuzzz...

Alexus seninkiler okuduğum kadarıyla çok güzel olmuş, arkadaşlık kabul edersen çok mutlu olurum foto görmek için sabırsızlanıyorum, pazar günü ameliyatım heycan dorukta

arkadaşlar ben yeni üye oldum fotograflara nerden bakabılırım hasan bende silikon istiyorum ilk olarak hasan fındık a gidicem muayeneye

Alexus arkadaslik gondersem kabul edermisin resimlerini merak ediyorum 275 cc takilmis galiba sana

merhaba alexus bende görüşmelere gidyorum şuan 50 mesajı doldurmadım ama resimlere bakabiliyor muyum acaba?250 275 ccc kas altı dedi doktor şuanlık sen hangi doktora olmuştun acaba okadar çok sey okudum ki karıştı tekrar tekrar cevap veriyorsun belki kusura bakma:)

merhaba, umarım istediğin sonuca kavuşmak için doğru doktoru bulursun. benim konumun en başına bakarsan bütün detayları yazmıştım. 2 sene oldu, artık o süreci hatırlamıyorum bile :)

Selam arkadaslar,Selam alexus
Bende 9haziranda Akın Bey e gogus buyutme ve liposuction ameliyatı olacagım.Akın Bey 4 gunde kalkabilecegimi soyluyor fakat forumda yazılanları okudukca korkmaya basladım.Alexus neyseki senin hikayeni bastan son okudum ama ameliyat yaklastıkca tedirginlik artıyor.
Son durumlarını merak ettim acıkcas senin cicişlerin:).akın bey bana meme bası kesisi 325 cc kasaltı dedi.ben 350 cc teklıf edıcem:)
Arkadaslık talebimi kabul edersen sevinirim..

merhaba, forumu uzun zamandır takip edemiyorum o yüzden cevap biraz geç olacak. umarım görürsün.

ben şanslılardanım sanırım, ameliyatım sorunsuz geçti, 2,5 yıl oluyor hala çok memnunum. ameliyatlı gibi hissetmiyorum bile. izlerim kayboldu, göğüslerim isteyeceğimden fazla doğallaştı :))) geçenlerde bir arkadaşım Akın Beye lipo yaptırdı, sonuçları çok güzel. umarım senin de ameliyatın kolay geçmiş ve hayatından memnunsundur.

bende nisanliyim ve düğünum yaklasiyor.... ve artik kafaya koydum bende .. bu isin silikondam baska caresi yok... ameliyat olanlar bana resimlerini yollayabilirlermi acaba.. kafamda netlesmemis bazi sorular var onlarin netlesmesi lazim o masaya yatmadan once :'(

Kesinlikle aynı fikirdeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…