- 22 Mart 2012
- 129
- 20
- 318
resim eklenmiştir
hem sen hemde bikinlier mükemmel olmuşsunuz..
Arkadaşım,baktım fotona,çok begendim,yorumumuda yaptım zaten.Artık paracıklar bikinilere
maşallah diyorum noktayı koyuyorum.
mrb cnm bu aralar bakamıyorum fazla evet kızım ve oğlum orda tatil bi nevi.kaşı bende severim ama sadece tatil için,sürekli yaşanması zor biyer..
ekledim canım seni görebilirsin
ne güzel tam uygun havalar sımdı kaş için..bende amelıyat olsamda bıkınımı gıyıp o plaj senın bu plaj benım gezsem dıye hayal kuruyorum..
alexsus muhteşem olmuşsun cnm ya daha 1.ayında
darısı benim başıma inşallah
Gördüm canım, çok hoş ve mükemmel gözüküyorsun maşallah.. Sevgiler..
alexsus muhteşem olmuşsun cnm ya daha 1.ayında
darısı benim başıma inşallah
tatlım resimlerini gördüm, bayıldım, çok güzel görünüyorlar, maaşallah
sonra eski resimlerine de baktım, 2 resim birbirinden o kadar farklı ki, aynı kişiye ait değilmiş gibi, iyi yaptırmışsın, çok güzel olmuş,
evet cnm öyle.inşallah herşey istediğin gibi olur sende kavuşursun memişlerine(bende tabi)ve gezersin sahillerde istediğin gibi
teşekkür ederim kızlar, sayenizde popom da kalkıyor
hadi senin de darısı başına, bak yaza az kaldı bir an önce toparlamak lazım
canim mesajini yeni gordum, ozel yazamiyorum henuz
yaz sonu olacak benim ameliyat insallah, beklemedeyim su an ve simdiden heyecanliyim.
senin izler nasil, gogus olcun kac oldu 1 ay sonra?
fotografina yorumumu yazdim ama bir defa da buradan masallah demek istiyorum:) harikasin..
amın canım amın..sıradakı ben olurum ıns..ama benımkı ancak yazın olur, ben doktora karar verıcemde bızımkılerı ıkna edıcemde.. olay yanı..neyse yapıcam ama
ben de son zamanlarda seni göremeyince merak etmiştim acaba ameliyatı aradan çıkardın mı diye
benim izim yok gibiydi zaten ameliyattan sonra, şimdi hiç yok bencecontratubex sürüyorum izlere yine de. çok çok ince bir çizgi halinde izler, eğer izlere dikkat edip bakmazsan görünmüyor bile. göğüs ucunun kenar çizgisinde olduğu için arada kaynayıp gidiyor ehehe.
ameliyattan önce 75c idim, şu anda aldığım tüm sütyenler 75d ama marka ve modele göre d cuptan bile taşıyorlar. her d cupa sığamıyorum. sütyen almak biraz zahmetli olmaya başladı. ölçü olarak da ameliyattan önce 88cm idi, şu anda 92-93cm gibi.
görüntü ve his olarak da sanki kendi göğüslerimin sönmeden önceki hali gibiler, şişlerim çok çabuk indi benim. ilk haftaki gergin balon görüntü çoktan kayboldu, küçüldü ve yerlerine oturdu bile bana kalsa. yüzüstü yatıyorum son 1 hafta 10 gündür ve çoktan hoplamaya ve yatınca yayılmaya başladılar.
ameliyat olduğumu ve eski halimi bilen arkadaşlarım senin göğüslerin böyleydi zaten diyorlar, bilmeyenlerden de anlayan olmadı henüz
kısaca her şey çok yolunda gitti çok şükür, hem memnunum hem de çok rahatım.
senin de çok zaman varmış ya daha, bu aralar olsaydın da yaza kullanabilseydin keşke. neyse geç olsun güç olmasın diyelim. daha da güzelleri senin olsun inşallah. ameliyatını bi ol, kullacak çok zamanın olacak nasılsa
amın canım amın..sıradakı ben olurum ıns..ama benımkı ancak yazın olur, ben doktora karar verıcemde bızımkılerı ıkna edıcemde.. olay yanı..neyse yapıcam ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?