• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alexus Meme Estetiği Ameliyatı

canım ben birleşik arap emirliklerinde yaşıyorum, dün 35 derece ve açıktı hava, az önce mutfak alışverişine çıktım, hava yine sıcak ama kum fırtınası var :53:
valla bronzlaşmayı bilemicem de dün gölgede kızarmışım resmen ki normalde hiç kızarmam, direk bronz yaparım. göğüsler kıpkırmızı şu anda :52: burda zaten normal güneşlenince bronz olmuyor, pis bi yanık renk oluyor, o yüzden hep gölgede oturuyorum ki öyle olmiyim.

Alexus nerdesinki sen deniz filan :) Ben marmarisdeyim useniyorum sahile gitmeye cocuk filan :) Guzel guzel bronzlasda o zaman gor sen dekoltenin guzelligini ;)

canım ben birleşik arap emirliklerinde yaşıyorum, dün 35 derece ve açıktı hava, az önce mutfak alışverişine çıktım, hava yine sıcak ama kum fırtınası var :53:
valla bronzlaşmayı bilemicem de dün gölgede kızarmışım resmen ki normalde hiç kızarmam, direk bronz yaparım. göğüsler kıpkırmızı şu anda :52: burda zaten normal güneşlenince bronz olmuyor, pis bi yanık renk oluyor, o yüzden hep gölgede oturuyorum ki öyle olmiyim.

Ne işin var oralarda Canım gelsene Türkiye'ye :) Sevgiler..

Arkadaşlar, mesaj atıp bilgi istiyorsunuz, cevap yazıyoruz. arkadaş olarak eklemek istiyorsunuz, ekliyoruz resimlerimize bakıyorsunuz. Zahmet edip teşekkürü geçtim bir cevap yada yorum yazsanız daha şık olmaz mı?

birlesik arap emırlıklerı mı cıddın mı vay be..guzel dıyolar oralar ıcın nasıl? bıde canım ıyılestın mı durumun nasıl? ben baya ucak kaldım forumdan..bende yurtdısına cıkmayı dusunuyorum..ama soguk ıklımlere :) bızım ıcınde yuz eglen bronzlas şeker :46:

birlesik arap emırlıklerı mı cıddın mı vay be..guzel dıyolar oralar ıcın nasıl? bıde canım ıyılestın mı durumun nasıl? ben baya ucak kaldım forumdan..bende yurtdısına cıkmayı dusunuyorum..ama soguk ıklımlere :) bızım ıcınde yuz eglen şeker :46:

canım bılmıyodum arap emırlıklerınde oldugunu..sasırdım sık duyulan bı ulke degıl, en azından turlerın yasadıgı yerlerden degıl..bende yurtdısına cıkmayı dusunuyorum ama soguk ıklımlere :) nasıl oldun tam olarak ıyılestınmı, ben baya uzak kaldım forumdan..

birlesik arap emırlıklerı mı cıddın mı vay be..guzel dıyolar oralar ıcın nasıl? bıde canım ıyılestın mı durumun nasıl? ben baya ucak kaldım forumdan..bende yurtdısına cıkmayı dusunuyorum..ama soguk ıklımlere :) bızım ıcınde yuz eglen bronzlas şeker :46:

şaka gıbı ya..yazdım yorumu gıtmedı sandım meger gıtmıs..hay allah neyse..

valla canım ben çoktan iyileştim, hatta ameliyatı unuttum bile. herhalde göğüs dokum olduğu ve derim de esnek olduğu için de memeler hop diye yerlerine yerleşti, bi sıkıntım yok çok şükür. hatta fazla doğallaştılar, azıcık da belli olsaydı silikon taktırdığım diye düşünmeye bile başladım :52:

b.a.e.ne gelinceee, ben sevemedim, yaşamak için en azından. tabi ki zevkler tartışılmaz, beni açmadı buralar. bir de 8 yıl oldu yurtdışında yaşamaya başlayalı, ondan önce de farklı ülkelerde yaşamıştım, ben artık memleket sayıklıyorum. kısa sürelerle nerede yaşasan yeni tecrübeler edindiğin için bir süre ilginç geliyor ama uzattıkça bayıyor beni. neyse ki yaz tatilime 1 ay kaldı. kesin dönüşüme de tam 1 sene var. o şekilde kendimi teselli ediyorum. yoksa kesin aklımı yitirirdim şimdiye kadar :27:

sen italya demiştin galiba, umarım olur. ben severim italyayı ama dediğim gibi yaşayınca farklı oluyor. tatil için süper mekan o ayrı :34:

ameliyat konusunda bir gelişme var mı?

valla canım ben çoktan iyileştim, hatta ameliyatı unuttum bile. herhalde göğüs dokum olduğu ve derim de esnek olduğu için de memeler hop diye yerlerine yerleşti, bi sıkıntım yok çok şükür. hatta fazla doğallaştılar, azıcık da belli olsaydı silikon taktırdığım diye düşünmeye bile başladım :52:

b.a.e.ne gelinceee, ben sevemedim, yaşamak için en azından. tabi ki zevkler tartışılmaz, beni açmadı buralar. bir de 8 yıl oldu yurtdışında yaşamaya başlayalı, ondan önce de farklı ülkelerde yaşamıştım, ben artık memleket sayıklıyorum. kısa sürelerle nerede yaşasan yeni tecrübeler edindiğin için bir süre ilginç geliyor ama uzattıkça bayıyor beni. neyse ki yaz tatilime 1 ay kaldı. kesin dönüşüme de tam 1 sene var. o şekilde kendimi teselli ediyorum. yoksa kesin aklımı yitirirdim şimdiye kadar :27:

sen italya demiştin galiba, umarım olur. ben severim italyayı ama dediğim gibi yaşayınca farklı oluyor. tatil için süper mekan o ayrı :34:

ameliyat konusunda bir gelişme var mı?

merhaba canım, alemsın demek "hatta fazla doğallaştılar, azıcık da belli olsaydı silikon taktırdığım diye düşünmeye bile başladım" oyle :1: :1: :1:

yurtdısı; 8 yıl baya uzun sure, yerınde olmak ısterdım..ıtalya yazdımmı hatırlamıyorum. ıngıltere hedef su anda..hatta yaza yerlesmeyı planlıyorum ve ucak yolculugu- amelıyat nasıl olur onu bıle tasarladım kafamda...ben ıst te yasamıyorum ve genelde ıyı dr lar ıst te oldugundan henuz muayene olmadım..vıze ıcın ıst e gıttıgımde dr larla gorusurum dıye dusunuyorum..ucretı ztn 6000-8500 tl arasıymıs artık ayarlıcaz bıseyler..bıde malum spor yapma meselesı konustukya en basta onu da sılıkonumun aksatmaması lazım..yanı yontem ona gore olmalı..sımdılık bızımkılerı ıkna etmekle ugrasıyorum amelıyata...

sen evlı mısın canım nasıl gıttın yurtıdısına? gocebe gıbı her ulkede 1 yıl kalsam sevınırım..hatta alfavetık sırayla heryerı bıle dolasırım o derece ısteklıyım yurtdısına.. :52: :27:

hangı ulkelerde yasadın ?:16:

detayları özelden konuşuruz ama yazmıştım daha önce, ben 20. gün başladım spora, kollarımı ilk başta azar azar başladım, 2-3 haftadır da normal sporumu yapıyorum hiç sıkıntı olmadı. normalde spora ara vermiş de yeniden başlamışım gibi oldu. silikon yada ameliyatla ilgili bir sıkıntı yaşamadım. benim ameliyatım kas zarı altı oldu ve 5000tl tuttu. ameliyatın rahatlığı ve iyileşme süreci açısından tavsiye ederim. ameliyattan 1 saat sonra normale dönmüştüm bile ben ve çok da doğal oldular, henüz anlayan çıkmadı :34:

şekerim ben ameliyattan önce forumda sizlerin gazıyla kararımı çok daha kolay verdim, ameliyatımı oldum çıktım. ben de şimdi ameliyat olmak isteyen arkadaşlara aynı şekilde yardımcı olmaya çalışıyorum ki onlar da endişelerinden kurtulup yaza memeli girsinler di mi ya :16:

Ohhh. Ne güzel muhabbet bu böyle..Allah muhabbetinizi arttırsın,neşeniz mutlulugunuz daim olsun inşallah :16:

Arkadaşlar, mesaj atıp bilgi istiyorsunuz, cevap yazıyoruz. arkadaş olarak eklemek istiyorsunuz, ekliyoruz resimlerimize bakıyorsunuz. Zahmet edip teşekkürü geçtim bir cevap yada yorum yazsanız daha şık olmaz mı?

aynen oyle tatlim bende kiyamayip habire ekliyorum ama bi cit bile yok.:19:

valla sen halinden memnunsan sıkıntı yok tabii ama ben dayanamıyorum artık. memleketi özlüyorum ayrı, bir de burdaki hayatım kötü olmasa da Türkiye'de hayatım çok çok daha iyi. o yüzden burnumda tütüyor artık :ssz:

ne guzel az kalmis ben burda kaliciyim ya:43:

Son düzenleme:
Alexus selam,

yaklaşık 20 gün önce ameliyat oldum, 310 cc protez takıldı bana, doktorum Barış Çakır'dı. senin yazdıklarına baktığımda birşey dikkatimi çekti. 20. gün spor yapmaya başladım yazmışsın. ben de bu ameliyat yüzünden spora ara verdim, dikiş yerlerinin enfeksiyon kapma risk sebebiyle doktorum şimdilik sadece havuz ve denizi yasakladı. o kadar. şuan iyi durumdayım, ama nedense dikiş yerleri ve masaj konusunda oldukça hassas davranıyorum, sanırım bu benden kaynaklanıyor, yoksa aksi bir durum yok.

sana şu spor olayını soracaktım, nasıl başladın ve ne yaptım mesela ilk günler, benim doktorum ilk masajımı yaptı, nasıl yapılacağını öğretti, şuan yapıyorum ama daha 2-3 gün oldu, ilk günler gibi değiller tabi ama öyle aman aman da yumuşamadılar, tam yumuşamadan spor yapmanın dezavantajı oldu mu sana? yada yumuşamalarına yardım etti mi? bide canın yandı mı spordan sonra ağrın falan oldu mu?

20 gündür spora gidemiyorum çıldıracak gibiyim, belki senden birşeyler öğrenirsem bende ucundan başlarım yapmaya....

bu arada bu ameliyatı olmak isteyen bütün arkadaşlar için darısı başınıza diyorum, bu haftasonu ilk kez sütyen aldım, inanın çok güzel bir duygu, inşallah isteyen herkes sorunsuzca olabilir :)))

canım senin ameliyatını da takip ediyorum diğer arkadaşlar gibi.

ben kendi ameliyat sürecimi kimseye örnek olarak gösteremiyorum çünkü okuduğum arkadaşlardan çok farklı oldu benim iyileşme sürecim. ameliyat sonrası arkadaşlarımdan da biliyorum silikonların çok sert olduğunu, ama ben çıktığımda normal göğüs yumuşaklığındaydı zaten ve doktorum masaj da vermedi. o yüzden masaj konusunda bir şey söyleyemiyorum. benim dikişlerimin kapanması diyeyim, 1 hafta sürdü sanırım. doktorum 20. gün yüzme dahil bütün sporları yapabilirsin demişti. sadece tenis için 2 ay sonra dedi. ben de 20. gün sporuma başladım. sadece ilk başladığımda iyice sıkı saran bir sporcu sütyeni giydim. koşarken biraz dikkat ettim, acı yada ağrı olmadı ama tedirgin oluyorsun tabii. kol ve göğüs çalışmaya da başladım ama set sayısını az tuttum başta. zaten ameliyat öncesi de bir kaç hafta spor yapmamıştım, 1-1,5 ay ara vermiş gibi oldum ve spora başlayınca da normalde ara verdiğinde olan kas ağrısı gibi oldu. göğüslerimde yada kollarımda fazladan bir ağrı olmadı. ben de ameliyat olalı 2 ay olmak üzere ama yaklaşık 3 haftadır normal koşumu yapıyorum, ağırlık çalışıyorum ve hiç sıkıntım yok. daha rahat sporcu sütyeni giyiyorum hatta şimdi spor yaparken.

yine de dediğim gibi benim iyileşmem çok çabuk oldu, bana bakıp da zorlama kendini sakın. bence en iyisi kendini dinlemek, kendini zorlamadan yavaş yavaş başlayıp yapabildiğin kadarını yapıp zorlanacağını hissettiğin anda bırakmak.

ben 2 ayda 20nin üstünde sütyen aldım, eskilerden de olanlar vardı, çekmecem doldu taştı bile ama hala aklım çamaşırlarda, pardon aslında çamaşırı geçtim bikinilere odaklandım şu anda ama pek bulamıyorum burda. bikinilerimin çoğu türkiyede, dua eddiyorum dolgularını çıkarınca olur sevdiklerim diye :52:

tekrar geçmiş olsun canım, umarım kısa zamanda benim gibi normale döner sporunu yapmaya başlarsın :34:

Alexus selam,

yaklaşık 20 gün önce ameliyat oldum, 310 cc protez takıldı bana, doktorum Barış Çakır'dı. senin yazdıklarına baktığımda birşey dikkatimi çekti. 20. gün spor yapmaya başladım yazmışsın. ben de bu ameliyat yüzünden spora ara verdim, dikiş yerlerinin enfeksiyon kapma risk sebebiyle doktorum şimdilik sadece havuz ve denizi yasakladı. o kadar. şuan iyi durumdayım, ama nedense dikiş yerleri ve masaj konusunda oldukça hassas davranıyorum, sanırım bu benden kaynaklanıyor, yoksa aksi bir durum yok.

sana şu spor olayını soracaktım, nasıl başladın ve ne yaptım mesela ilk günler, benim doktorum ilk masajımı yaptı, nasıl yapılacağını öğretti, şuan yapıyorum ama daha 2-3 gün oldu, ilk günler gibi değiller tabi ama öyle aman aman da yumuşamadılar, tam yumuşamadan spor yapmanın dezavantajı oldu mu sana? yada yumuşamalarına yardım etti mi? bide canın yandı mı spordan sonra ağrın falan oldu mu?

20 gündür spora gidemiyorum çıldıracak gibiyim, belki senden birşeyler öğrenirsem bende ucundan başlarım yapmaya....

bu arada bu ameliyatı olmak isteyen bütün arkadaşlar için darısı başınıza diyorum, bu haftasonu ilk kez sütyen aldım, inanın çok güzel bir duygu, inşallah isteyen herkes sorunsuzca olabilir :)))

Back