• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alexus Meme Estetiği Ameliyatı

çok teşekkür ederim arzumcum, valla sen hatırlattın bana da :9:
aslında 1. yıl raporu ve fotosu ekleyecektim ama yoğunluğuma denk geldi. şaka gibi, gerçekten 1 yıl olmuş yaaa. daha dün panik yapıyordum top top olursa diye :53:

ve 1. yıl... artık şekil şemal oturmuştur herhalde. göğüslerim doktoruma gösterdiğim fotonun neredeyse aynısı oldu. çok şükür sorunsuz bir ameliyat ve bir sene geçirdim. arada bi işkilleniyorum bi tarafı acıyor, kist mi oldu, kapsül mü var vs vs diye ama herşey yolunda aslında. doktorumu da mümkün olduğunca rahatsız etmemeye çalışıyorum ama arada mesaj yağmuruna tutuluyor tabii :33:

nisanda kontrole gidicem, umarım doktorum da sonuçtan memnun kalır.

ben de ameliyat olmak isteyen herkese iyi dileklerimi gönderiyorum :16:

Nisan'da görüşelim yine bebeğim kısmet olursa :29:
Senin doktor büyük olmuş yahu der kesin :9: Ama bence gayet güzeller :21::nazar: Saglıkla kullan canım,bundan sonra bir sorun çıkmaz bence :34: Sen uslu hastalardansın valla :37: Sesin soluğun çıkmadı pek şöyle böyle diye Maşallah:54:

Günaydın kızlar, uzun süredir foruma pek sık girmemiştim, epey arkadaşlık isteği birikmiş, hatırlamadığım isimleri, mesaj yada foruma yazmadan ekleme isteği gönderenleri kabul etmiyorum. Resim görmek isteyenler eklemeden önce mesaj atarsanız sevinirim.

Günaydın kızlar, uzun süredir foruma pek sık girmemiştim, epey arkadaşlık isteği birikmiş, hatırlamadığım isimleri, mesaj yada foruma yazmadan ekleme isteği gönderenleri kabul etmiyorum. Resim görmek isteyenler eklemeden önce mesaj atarsanız sevinirim.

Slm,
naber?ne yapiyorlar senin cicisler?
Ben hala olamadim ya��. Son resimlerin var mi?
En cok izlerin ne durumda? Foto cekebilir misin izlerden? Tskl canim

Son düzenleme:
İyiyim canım sağolasın. Cicişler eskidi bile benim :27: Çok şükür herşey yolunda, İstanbul'a yolum düştükçe de kontrole gidiyorum.

Uzun zamandır resim çekmedim, bi ara çeker eklerim. İz resmi koymuyorum maalesef ama iz yok diyeyim. Ben bile seçemiyorum artık :32:

Sen de pek ağır çıktın ahhhaha

Slm,
naber?ne yapiyorlar senin cicisler?
Ben hala olamadim ya��. Son resimlerin var mi?
En cok izlerin ne durumda? Foto cekebilir misin izlerden? Tskl canim

İyiyim canım sağolasın. Cicişler eskidi bile benim :27: Çok şükür herşey yolunda, İstanbul'a yolum düştükçe de kontrole gidiyorum.

Uzun zamandır resim çekmedim, bi ara çeker eklerim. İz resmi koymuyorum maalesef ama iz yok diyeyim. Ben bile seçemiyorum artık :32:

Hoşgeldin bebeğim :54: Yeni fotolar bekliyoruuzzz...:29:

Alexus seninkiler okuduğum kadarıyla çok güzel olmuş, arkadaşlık kabul edersen çok mutlu olurum foto görmek için sabırsızlanıyorum, pazar günü ameliyatım heycan dorukta

arkadaşlar ben yeni üye oldum fotograflara nerden bakabılırım hasan bende silikon istiyorum ilk olarak hasan fındık a gidicem muayeneye

Merhaba kızlar, uzunca süredir gün sayıyordum şimdi sıra ameliyatımı anlatmaya geldi. Dün akşam doktorumla görüşmeye giderken kesin 2 saat kafasını şişiricem diye düşünüyordum ancak 10 dakikada her konuda anlaştık, biraz da sohbet ettik sonra. Bu yaşıma kadar göğüslerimin asimetrik olduğunun farkında bile değildim, dün ilk defa arkadaşım arkasından da doktorum farketti. Akın Bey göğüs dokum olduğu için ne istersem öyle yapacağını ve her şekilde sonuçtan çok memnun kalacağımızı söyledi. Testerları denedikten sonra göğüs ucu kesi ile kas zarı altına 250-275cc yuvarlak mentor silikonda karara vardık.

Sabah 7.30 gibi arkadaşımla Ataşehir Memorial Hastanesindeydim. Hazırlıklar yapıldı 9 da ameliyata girdim ve 10da bitmişti bile. 10.30'da odama geldim, o saatten beri drenlerim elimde dolanıyorum. Mide bulantım hiç olmadı, ağrım yok, kollarımı çok rahat kullanabiliyorum. Tabii ki göğüslerimde bir ağırlık var ve hareketlerime dikkat ediyorum ama canımı yakan bir durum olmadı diyeyim.

Bu gece hastanedeyim gibi görünüyor. Israr edersem çıkabileceğimi söylemişti doktorum ama kalıcam artık.

Hepinize bugüne kadar paylaştığınız bilgi, deneyim ve desteğiniz için çok teşekkür ediyorum :16:

Alexus arkadaslik gondersem kabul edermisin resimlerini merak ediyorum 275 cc takilmis galiba sana

merhaba alexus bende görüşmelere gidyorum şuan 50 mesajı doldurmadım ama resimlere bakabiliyor muyum acaba?250 275 ccc kas altı dedi doktor şuanlık sen hangi doktora olmuştun acaba okadar çok sey okudum ki karıştı tekrar tekrar cevap veriyorsun belki kusura bakma:)

merhaba, umarım istediğin sonuca kavuşmak için doğru doktoru bulursun. benim konumun en başına bakarsan bütün detayları yazmıştım. 2 sene oldu, artık o süreci hatırlamıyorum bile :)

merhaba alexus bende görüşmelere gidyorum şuan 50 mesajı doldurmadım ama resimlere bakabiliyor muyum acaba?250 275 ccc kas altı dedi doktor şuanlık sen hangi doktora olmuştun acaba okadar çok sey okudum ki karıştı tekrar tekrar cevap veriyorsun belki kusura bakma:)

Selam arkadaslar,Selam alexus;)
Bende 9haziranda Akın Bey e gogus buyutme ve liposuction ameliyatı olacagım.Akın Bey 4 gunde kalkabilecegimi soyluyor fakat forumda yazılanları okudukca korkmaya basladım.Alexus neyseki senin hikayeni bastan son okudum ama ameliyat yaklastıkca tedirginlik artıyor.
Son durumlarını merak ettim acıkcas senin cicişlerin:).akın bey bana meme bası kesisi 325 cc kasaltı dedi.ben 350 cc teklıf edıcem:)
Arkadaslık talebimi kabul edersen sevinirim..

merhaba, forumu uzun zamandır takip edemiyorum o yüzden cevap biraz geç olacak. umarım görürsün.

ben şanslılardanım sanırım, ameliyatım sorunsuz geçti, 2,5 yıl oluyor hala çok memnunum. ameliyatlı gibi hissetmiyorum bile. izlerim kayboldu, göğüslerim isteyeceğimden fazla doğallaştı :))) geçenlerde bir arkadaşım Akın Beye lipo yaptırdı, sonuçları çok güzel. umarım senin de ameliyatın kolay geçmiş ve hayatından memnunsundur.

Selam arkadaslar,Selam alexus;)
Bende 9haziranda Akın Bey e gogus buyutme ve liposuction ameliyatı olacagım.Akın Bey 4 gunde kalkabilecegimi soyluyor fakat forumda yazılanları okudukca korkmaya basladım.Alexus neyseki senin hikayeni bastan son okudum ama ameliyat yaklastıkca tedirginlik artıyor.
Son durumlarını merak ettim acıkcas senin cicişlerin:).akın bey bana meme bası kesisi 325 cc kasaltı dedi.ben 350 cc teklıf edıcem:)
Arkadaslık talebimi kabul edersen sevinirim..

bende nisanliyim ve düğünum yaklasiyor.... ve artik kafaya koydum bende .. bu isin silikondam baska caresi yok... ameliyat olanlar bana resimlerini yollayabilirlermi acaba.. kafamda netlesmemis bazi sorular var onlarin netlesmesi lazim o masaya yatmadan once :'(

Fotograf paylaşmak tabiki kişinin tercihine kalmış bir durumdur.Ama bizler burada ameliyat olmayı düşünen veya ameliyat olan arkadaşlara fikir olması açısından foto paylaşıyoruz.Bu fotoların çıplak,sütyenli yada kıyafetle olması size kalmış bir durumdur.Yüzünüz görünmedigi taktirde hiçbir tehlike arz etmez.Ayrıca arkadaş listenizde irtibat halinde oldugunuz,görüştügünüz samimi buldugunuz kişileri ekler ve tutarsanız vede albümünüzü özel yaparsanız zaten tamamıyle güvende olur :KK34: Başka kişilerin fotolarını görmek isteyen kişilerin ameliyat sonrası foto eklememesi tuhafıma gidiyor dogrusu.Yazmak,belirtmek istedim sadece..Sevgiler... :126:
Kesinlikle aynı fikirdeyim.

Back