canım hızlı cevabın için çok teşekkür ederim,
maşallah yaaa aman aman Allah nazarlardan korusun senin gibileri görünce nasıl mutlu oluyorum, keşke bende böyle olabilseydim ama yapı meselesi işte olmayınca olmuyo.
ben yazı iple çekiyorum şekerim, bikini olayına öyle bir giricemki kendimden korkuyorum, bütün maaşı bırakıcam galiba :)))
bu arada dikiş yerleri için kullandığın bir jel krem veya ona benzer birşey var mı? sadece bilgi amaçlı soruyorum.
Alexus, ameliyattan once bikac hafta da spor yapmamistim demissin.
Doktor mu yapma dedi? Ben de sanirim karar verdim ve olucam ama haril haril spora gidiyorum.
Agirliklarda yukleniyorum iyice.
Bi sebebi mi var sormak istedim.
günaydın kızlar
meme görmekten sıkılanlar içinyeni dans ayakkabılarımın resmini ekledim, sadece ufak bir sıkıntım var, kıyıp da giyemiyorum
günaydın kızlar
meme görmekten sıkılanlar içinyeni dans ayakkabılarımın resmini ekledim, sadece ufak bir sıkıntım var, kıyıp da giyemiyorum
güle güle giy canım...yıllarca aynada düz bir bayan gördüğüm için göğüs görmekten asla sıkılmadım. ameliyatımdan sonra sadece kendiminkilere bakıcaaam.
ahaha az kaldı canım, o günler de gelecek, çantanda ayna falan taşımaya kalkma da, çıkarıp çıkarıp bakmak için
merhaba kızlar, ve benim tatilim geldiiiiii
bütün bikinilerim Türkiye'de evde, tek korkum hiç birine sığamamak
bi süre internetim olmayabilir, yada olabilir ama ben daha eğlenceli işler peşinde olabilirim, tekne gezileri falan ahaha.
ameliyat yolu gözleyen arkadaşlara bol şanslar ve güzel memeler diliyor, hepinizi öpüyorum
canım benide arkadaş listene eklersen sevinirim
merhaba kızlar, ve benim tatilim geldiiiiii
bütün bikinilerim Türkiye'de evde, tek korkum hiç birine sığamamak
bi süre internetim olmayabilir, yada olabilir ama ben daha eğlenceli işler peşinde olabilirim, tekne gezileri falan ahaha.
ameliyat yolu gözleyen arkadaşlara bol şanslar ve güzel memeler diliyor, hepinizi öpüyorum
Ben döndümmmmm
Biraz beklediğimden uzun sürdü ama tatile çıktığımdan beri çok güzel vakit geçirdim ve tatilim devam ediyor. Evime internet bağlandı 3 gün önce, artık takipteyim
Korktuğum olmadı, eski bikinilerin 1 tanesi dışında hepsi oluyor
Konulara bir göz attım ama hepsini okuyamadım tabi, son havadisleri bekliyorum, aramıza katılan taze memişler var mı bilgilendirin beni
Hoşgeldin şekerr...Yaz yeni başlıyor,bu sene tatil uzun olacak valla..Bende naip olursa bu ay sonu gidiyorum Eeee..Bronzlaştınmı,yeni fotolar varmıı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?