tembel kızlar günaydınnnnnnn
saat burda 9.30 ve ben spordan geldim :16 hadi herkes hareket etsin, yaza az kaldııııııı
Maşallah canım sabah sabah enerjin müthiş.. Ben bile canlandım..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saat burda 9.30 ve ben spordan geldim :16 hadi herkes hareket etsin, yaza az kaldııııııı
Bende yaptim sporumu ama sadece bacak calisiyorum su an. Ayni donem ameliyat olmusuz cnm hersey yolundami protezler nasil :) ben alistim iyice hic yokmus gibiler sadece uyurken hissediyorum.
ben bunu çay içen smiler sanmıştım
çayın yanında sigara ahahahaha
çayın yanında sigara ahahahaha
canım bende vallaha aynı durumdayım şuan çay sıgara tütüyorum nasılsın canım
Kizlar bu spora donusle ilgili biraz bilgi verirmisiniz?
Gucunuzde azalma var mi?alexus ne zaman kola basladin?
Goguse 28gunde. Sonra baslamissin sanirim.
Ben de duzenli agirlik calisiyorum ve en kisa zamanda tekrar devan etmek istiyorum insallah ameliyat olursam.
Herhangi degisik bi his oluyo mu goguste spor yaparken?
Tabi o durumu biliyorum ben de basenlerimden cok az liposuctio. Yaptirdigimda ara verip bacaklarda daha az agirlikla test etmistim.
Ama burda goguste yabanci bi madde oldugu icin nasi bi his olur tahmin edemiyorum.
Benim de kas zari alti olacak.
Kasa temas etmesi vs aklima takilan.doktoruma bi daha sorucam.
Ama soylediklerin rahatlatti beni.
Yani gogus kol calismalrinda protezi yada protezin hareket ettigi giibi bisey hissetmedin anladigim kadariyla.
Bu cok iyi.
Benim boyum 170 kilom 50.
Ama gogus kafesim dar ince bi ust yapim var.buyuklukte kararsizim.
Doktor 280cc ben sanki 250cc dusunuyorum.
Bakalim sonuc ne olacak:))
Canim cok saol ya. Dedigin gibi olctum alt derken gogus altimdan sirttan cevreyi ustte de meme baslari hizasinda cevreyi olctum.
Alt 70 ust 80. Senden daha dar ki sen de cok incesin resimlerde gordum ama ben biraz daha inceyim.
Meme dokum da cok yok ozellikle ustler bos.
Senin muhtesem olculer ve coooooook dogal durmus harika olmus. Bu sekilde muthissin fizigin de harika.
Ben simdi senin resimlere bi daha bakiyim senin de fikrini merak ediyorum.
Canım şöyle bir durum var. Evet aradaki fark sayınız aynı ama, ameliyat sonrası senin göğüs ölçünde 7 cm lik bir büyüme olmuş. Dolayısıyla eğer aynı büyüklükte protez aynı yöntemle takılırsa ve Bslove arkadaşımızın göğüslerinde de ameliyattan sonra 7 cm lik büyüme olursa (ki farklı bir sonuçta olabilir) ölçüsü 87 olacak, bu durumda öyle kocaman göğüsleri olmayacak bence. Aslında ameliyat olacak arkadaşlarımızın yapması gereken, doktora ameliyattan sonra ulaşmak istedikleri ölçüyü net bir şekilde ifade etmeleri ve doktora güvenmeleri. İki kişiye aynı yöntemle, aynı büyüklükte protez takılmasına rağmen sonuç çok farklı olabiliyor çünkü.hmmm şimdi ne desem ki, sana yanlış bilgi vermek yada yanıltmak istemiyorum.
benden incesin anlaşıldı. bu durumda benim göğüslerimden daha küçük bir ölçü gerekir sana. ancaaaak, benim silikon ölçüm de seni yanıltmasın çünkü benim göğüslerim normalde de epeyce vardı, sadece üstler boşalmıştı. yazmıştım, kendi göğsüm ve silikon birlikte yaklaşık 450cc ve örüntü olarak da iri göğüslü görünmüyorum yine de. meme dokun yoksa sadece 280cc benden çok daha küçük duracaktır gibi düşünüyorum.
diğer arkadaşların da fikirlerini alalım bence. zayıf uzun ve göğüs kafesi dar olan arkadaşlar, yada bu konuda fikri olan arkadaşlar lütfen yazsın. genel düşünceyi alalım, amacımız onca para verip, acı çekip sonunda pişman olmayacağımız bir sonuç almak.
benim araştırmaya başladığımdan beri gördüğüm resimlerden ve okuduklarımdan çıkardığım sonuç, küçük ve diri göğüs taraftarı olduğum halde hiç göğsü olmayanların en az 300cc taktırması gerektiği yönünde olmuştu. hatta ben bile doktorum 250 dediğinde tereddüt etmiştim.
aklıma takılan tek nokta ikimizde de ameliyat öncesi alt ve üst ölçü farkının 10 cm olması. demek ki yaklaşık olarak göğüslerimiz birbirine yakın gibime geldi. benim ameliyat sonrası ölçümü beğendiysen bence doktorunun tavsiyesine uyup 280 taktırırsan yanılıyor olabilirim ama bana yakın bir ölçü olacak gibi. tek sorun daha ince bir bedende benim göğüslerim büyüklüğünde göğüsler tabi ki daha büyük duracaktır.
arkadaşlar yardım!!!
Canim cok saol ya. Dedigin gibi olctum alt derken gogus altimdan sirttan cevreyi ustte de meme baslari hizasinda cevreyi olctum.
Alt 70 ust 80. Senden daha dar ki sen de cok incesin resimlerde gordum ama ben biraz daha inceyim.
Meme dokum da cok yok ozellikle ustler bos.
Senin muhtesem olculer ve coooooook dogal durmus harika olmus. Bu sekilde muthissin fizigin de harika.
Ben simdi senin resimlere bi daha bakiyim senin de fikrini merak ediyorum.