Alexus Meme Estetiği Ameliyatı

Bende yaptim sporumu ama sadece bacak calisiyorum su an. Ayni donem ameliyat olmusuz cnm hersey yolundami protezler nasil :) ben alistim iyice hic yokmus gibiler sadece uyurken hissediyorum.

süper
benimkiler normal göğüs formuna geçti artık, yüzüstü yatmaya da başladım bi 10 gün önce. ama çok uzun süre yatmıyorum henüz yüzüstü.
sporda da 1 haftadır kol çalışıyordum, bugün ilk defa göğüse başladım, herhangi bir sıkıntı yada eskisinden farklılık hissetmedim. sadece daha az çalıştım eskiye göre.

ikimize de maaşallah

Bende yaptim sporumu ama sadece bacak calisiyorum su an. Ayni donem ameliyat olmusuz cnm hersey yolundami protezler nasil :) ben alistim iyice hic yokmus gibiler sadece uyurken hissediyorum.

tembel kızlar günaydınnnnnnn
saat burda 9.30 ve ben spordan geldim :16 hadi herkes hareket etsin, yaza az kaldııııııı

Günaydıınnnn Sabah sabah içimi aydınlattı bu mesajın Alexus :) Offff yaz gelseee deniz güneşş bi de ben de silikonlansammm.....

sağolasın çok iyiyim, ameliyat bahanesiyle biraz fazla yayılmıştım şimdi toparlamaya çalışıyorum :26:
sen nasılsın?

canım bende vallaha aynı durumdayım şuan çay sıgara tütüyorum nasılsın canım

Kizlar bu spora donusle ilgili biraz bilgi verirmisiniz?
Gucunuzde azalma var mi?alexus ne zaman kola basladin?
Goguse 28gunde. Sonra baslamissin sanirim.
Ben de duzenli agirlik calisiyorum ve en kisa zamanda tekrar devan etmek istiyorum insallah ameliyat olursam.
Herhangi degisik bi his oluyo mu goguste spor yaparken?

canım spora başlama durumu ameliyat tekniğinle alakalı bir şey. ben kas zarı altından ameliyat oldum. doktorum 20. gün yüzme dahil, tenis hariç her sporu yapabilirsin demişti. tenis de 2 ay sonra serbest.
ben 21. gün spor salonuna gittim, hiç bir ağrım yada sıkıntım olmamasına rağmen kollara pek cesaret edememiştim durduk yerde ağrı çıkartmayayım başıma diye. evde ufak dambıllarla denedim, herhangi bir zorluk çekmeyince kollara da başladım. 40. gün de göğüs çalışmış oldum. herhangi bir ağrım olmadı. yarın sabah belli olur gerçi ama şu anki durumuma bakarsam ağrım olmayacak gibi hissediyorum.
ağırlığa başlarken hafiften şöyle bir denedim, eskisinden farklı bir şey yok. eskiden nasıl çalışıyorsam öyle aynen. yine de sayı olarak eskisinin yarısıyla başladım. ufaktan artırırım diye düşünüyorum.

Tabi o durumu biliyorum ben de basenlerimden cok az liposuctio. Yaptirdigimda ara verip bacaklarda daha az agirlikla test etmistim.
Ama burda goguste yabanci bi madde oldugu icin nasi bi his olur tahmin edemiyorum.
Benim de kas zari alti olacak.
Kasa temas etmesi vs aklima takilan.doktoruma bi daha sorucam.
Ama soylediklerin rahatlatti beni.
Yani gogus kol calismalrinda protezi yada protezin hareket ettigi giibi bisey hissetmedin anladigim kadariyla.
Bu cok iyi.
Benim boyum 170 kilom 50.
Ama gogus kafesim dar ince bi ust yapim var.buyuklukte kararsizim.
Doktor 280cc ben sanki 250cc dusunuyorum.
Bakalim sonuc ne olacak:))

yok protezi zaten normalde de hiç hissetmiyorum, sporda da farkı olmadı yani. ben de kasta his farkı olur mu acaba diye düşünmüştüm, nihayetinde kasla zar arası, kasa temas ediyor ama hiç hissetmedim. ha bu arada spor yaparken en sıkı sporcu sütyenimi kullanıyorum zaten. koşarken rahatsız olabilirim diye düşünmüştüm ama sütyen sımsıkı tutuyor yerinde, koşmak da sorun olmadı.

benim de boyum 1.70, 53-54 kilo normal kilom. resimlerime baktın mı bilmiyorum, şu anda 56 kilo gibiyim resimlerde de. benim ameliyat öncesi göğüs altı ölçüm 78, üstü de 88di, 95e çıktı 275cc ile. kendi göğüs dokum da 200cc civarı imiş. bu ölçülere göre sende nasıl duracağını az çok kestirebilirsin belki. kilomuz yakın sayılır, göğüs alt ve üstünü ölç, hatta bana da yaz ben de düşüncemi söyleyeyim.

resimlerde vücuduma göre bu ölçü bence gayet ortalama bir göğüs gibi görünüyor, ama aslında kocamanlar. boy ve omuz genişliği memenin görüntüsünü etkiliyor, sen de boylusun, bence kaldırırsın.

Son düzenleme:
bi deeee, doktorum 225-250 ve 250-275 denerim demişti (asimetri olduğu için farklı kullanıldı) ben ameliyattan önce büyüğü kullanın dedim, o da 250-275 koymuş.
ha 225-250 olsa da, 275-300 olsa da memnun kalırmışım. 25cc büyüklüğü çok farkettirecek bir miktar değil. o yüzden zaten seçenekler içinde büyük olanı tercih ederdim ben senin yerinde olsam. 250 ile 280 arasındaki farkı farketmezsin bile.

Canim cok saol ya. Dedigin gibi olctum alt derken gogus altimdan sirttan cevreyi ustte de meme baslari hizasinda cevreyi olctum.
Alt 70 ust 80. Senden daha dar ki sen de cok incesin resimlerde gordum ama ben biraz daha inceyim.
Meme dokum da cok yok ozellikle ustler bos.
Senin muhtesem olculer ve coooooook dogal durmus harika olmus. Bu sekilde muthissin fizigin de harika.
Ben simdi senin resimlere bi daha bakiyim senin de fikrini merak ediyorum.

hmmm şimdi ne desem ki, sana yanlış bilgi vermek yada yanıltmak istemiyorum.
benden incesin anlaşıldı. bu durumda benim göğüslerimden daha küçük bir ölçü gerekir sana. ancaaaak, benim silikon ölçüm de seni yanıltmasın çünkü benim göğüslerim normalde de epeyce vardı, sadece üstler boşalmıştı. yazmıştım, kendi göğsüm ve silikon birlikte yaklaşık 450cc ve örüntü olarak da iri göğüslü görünmüyorum yine de. meme dokun yoksa sadece 280cc benden çok daha küçük duracaktır gibi düşünüyorum.
diğer arkadaşların da fikirlerini alalım bence. zayıf uzun ve göğüs kafesi dar olan arkadaşlar, yada bu konuda fikri olan arkadaşlar lütfen yazsın. genel düşünceyi alalım, amacımız onca para verip, acı çekip sonunda pişman olmayacağımız bir sonuç almak.
benim araştırmaya başladığımdan beri gördüğüm resimlerden ve okuduklarımdan çıkardığım sonuç, küçük ve diri göğüs taraftarı olduğum halde hiç göğsü olmayanların en az 300cc taktırması gerektiği yönünde olmuştu. hatta ben bile doktorum 250 dediğinde tereddüt etmiştim.

aklıma takılan tek nokta ikimizde de ameliyat öncesi alt ve üst ölçü farkının 10 cm olması. demek ki yaklaşık olarak göğüslerimiz birbirine yakın gibime geldi. benim ameliyat sonrası ölçümü beğendiysen bence doktorunun tavsiyesine uyup 280 taktırırsan yanılıyor olabilirim ama bana yakın bir ölçü olacak gibi. tek sorun daha ince bir bedende benim göğüslerim büyüklüğünde göğüsler tabi ki daha büyük duracaktır.

arkadaşlar yardım!!!

Canım şöyle bir durum var. Evet aradaki fark sayınız aynı ama, ameliyat sonrası senin göğüs ölçünde 7 cm lik bir büyüme olmuş. Dolayısıyla eğer aynı büyüklükte protez aynı yöntemle takılırsa ve Bslove arkadaşımızın göğüslerinde de ameliyattan sonra 7 cm lik büyüme olursa (ki farklı bir sonuçta olabilir) ölçüsü 87 olacak, bu durumda öyle kocaman göğüsleri olmayacak bence. Aslında ameliyat olacak arkadaşlarımızın yapması gereken, doktora ameliyattan sonra ulaşmak istedikleri ölçüyü net bir şekilde ifade etmeleri ve doktora güvenmeleri. İki kişiye aynı yöntemle, aynı büyüklükte protez takılmasına rağmen sonuç çok farklı olabiliyor çünkü.

eveeet, sabah kalktım birazdan spor salonuna gidicem.
dün göğüs çalışmıştım. hamlamışım tabi, ameliyattan önce de bir süre spor yapmamıştım. silikonlar veya o kısımdaki kaslarda herhangi bir ağrım yok. ameliyat olmasaydım da 2 ay spor yapmayıp birden göğüs çalışsaydım olacak kadar ağrı var, o da silikonların epey yukarısında, omzumun hemen altında. kürek kemiği deniyor galiba, kürek kemiğinin alt kısmında. silikonlar ağrısız sızısız duruyor yerlerinde. kelimelerimi dikkatli seçmeye çalışıyorum ki kimsenin gözü korkmasın.

dün çok komik bir şey oldu kızlar, istanbuldan döndüğümden beri iltifatlar alıyordum zaten ama hiç kimse göğüsleri farketmemişti. dün bir arkadaşım kilo almışsın kıvrımların çıkmış çok güzel olmuşsun sen gibi bir laf etti. ben de evet evet 5 kilo aldım, vermeye çalışıyorum diye onayladım. anlaşılan ameliyat döneminde kilo almam isabet olmuş, memeleri kilo aldığım için irileşti sanıyorlar galiba

Gögüs altı çevren 70cm ise,gögüs üstü ölçünde 80cm ise Sütyen bedenin 70 B dir...B cup olan bir gögüste gögüs dokusu vardırki bu iyi birşeydir tabi.Benimde ameliyat öncesi gögüs cup ölçüm B cup tı..Benim gögüs altı ölçüm 73cm..Ameliyattan sonra meme başından ölçü yaptıgımda sonuçta 95cm çıkıyor.Yani 400cc ile B cup olan ölçüm iki beden büyümüş ve D cup olmuş..Benimde üst kısımlar boştu,altta dokum vardı..280cc ile gögüslerin bir beden büyür diye düşünüyorum yani dogal görünümde gögüslere kavuşursun Gerçi, benimde dogal görünüyor ama bizim aramızda kilo farkı var,sen benden zayıfsın,benim vücut,gögüs 400cc yi çok iyi taşıdı.Arkadaş olarak ekliyorum,fotolarıma bakabilirsin.. Yinede 300cc den aşşagı bir protez kullanılması taraftarı degilim.Boyun uzun,zayıfsın evet ama bu zayıflıkta B cup olan gögüslerini büyütmeyi düşünüyorsan en az 300cc diyorum ben canım..Sonuçta meme büyütme ameliyatı oluyoruz ve unutmayınki hiçbir gögüs ameliyattan sonraki ilk hali gibi kalmıyor,ödemler şişlikler gidince gözünüze daha küçük görünüyor ve keşke biraz daha büyük olsaydı diyebiliyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…