Aldatmış kocama tekrar güvenebilir miyim

Ne kadar uzum yazmissiniz ya oyle
Yarisini okudum.

Bosanmaya niyetiniz yok
Seytana bile kiziyorsunuz .vesvese veriyor evliligi bitirecek ya.demissiniz

Seytan ne yapsin hersey ortada

Neyse

Bosanmayacaginiza gore kocaniza inanin.
Yani hataymis ileri gitmemis vs

Kadinlara kizmayin hic bir kadin zorla bir adama birsey yapamaz
Unutun gitsin herseyi

Adamın yediği nanelerin ayrıntıları var,konu sahibi evliliğine devam etsin diye onu ikna etmemizi bekliyor,okumasanız da olur,ha ben okudum otobüste canım sıkılıyordu
Evt konu sahibi ikna olmak icin konu acmis bence de

Olabilir .
Psikolojisi kolay degil.
Ama olay col basit bence de

Aldatilmis
Ya ayrilacak ya unutup devam edecek
Baska secenek yok ki

Hanfendi keske bana diyene kadar bu mesaji neye cevap olarak yazdığımı siz dogru dürüst okuyaydiniz.. Boşuna bu kadar yazmamış olurdunuz
"Hanfendi" değil hanımefendi... "doğru dürüst" değil doğru düzgün...

Neye cevap olarak yazdığını doğru düzgün okudum zaten oyüzden bu kadar yazdım iyi geceler...

bu saatte sadece yarisini okuyabildim, enistenin baya bi talibi var sizinde bosanacaginiz yok. affedemiyorsunuz da kafanizdada surekli guvensizlik var anladigim bu
anlamadigim bu kadar detayli bi sekilde anlatip bizden beklentiniz ne baslikta soru sormussunuz ama icerikte cevabinizi kendiniz yazmissiniz zaten bosanmayip kendi kendinizi yiyip bitireceksiniz.

Eğer hala devam etmek istiyorsa etsin o zaman kimsenin ikna etmesini beklemesin.ilginc insanlar.
İlginç olan sizlersiniz. Berden çıkardınız ikna edilmek istediğimi. Azıcık insan halinden anlasaniz benim sizlerden herhangi bir şey beklemediğimi sadece sıkıntımı paylaşmak istediğimi anlarsınız. Benim aklım başım yerinde çok şükür. Gerekirse boşsnırım gerekirse de boşanmam. Sizler boşan dediniz diye boşanacak boşanma dediniz diye de boşanmayacak değilim. Ne ilginc insanlar var hakikaten.

O sitelere üye olmak gerekmiyor birileri ile tanışmak için. Linkedin en büyük profesyonel yaşam çöpçatan forumu gibi. Herkes herkesi ekleyebiliyor. Mesaj yazman için de arkadaş olman gerekmiyor. Not. bütün her şeyinin şifresini verdi.

Adamın yediği nanelerin ayrıntıları var,konu sahibi evliliğine devam etsin diye onu ikna etmemizi bekliyor,okumasanız da olur,ha ben okudum otobüste canım sıkılıyordu
Keşke bu sitede beğen tuşunun yanında beğenmeme tuşu da olsaydı.
Canınızın sıkıntısı gitmiştir umarım. Emotional intelligence testi yaptirmayı denediniz mi....

Bosanin diyemem ama Allah size sabir versin.Kizlarinizinda bunlari okumasina cok uzuldum.Dusunuyorumda babamin boyle bircok kadinla yazismalarini okusam cok sogurdum.

B
Bütün yazıdan çıkardığınız sonuç bu mu. Demekki herkes kendi gözlüğünden bakıyor olaylara. Ben kocamı aklama çabasındayken sizlerin de kadınları aklama çabanızi anlamaya çalışıyorum...

eşinizin vukuatları bir değil iki değil...
eskiden de sabıkalıymış..
bunca yıllık evliliği bitirmek istememenizi anlayabiliyorum ama bundan sonrası böyle gelgitlerle ve psikolojik savaş içinde geçecek maalesef..
seven hiç bir adam sevdiğine bunları yaşatmaz benim fikrimce de...
kendinizi kandırmayın..
ilk bulduğu fırsatta yeni maceralar deneyeceğini düşünüyorum

mesele kaybetmeyi göze almak hayır güvenemezsiniz siz de güvenmeyeceksiniz ama sanırım affetttinz ya da affedeceksinz

Valla yarıdan sonrasını okuyamadım ama yinede yazmak istedim. Şimdi bi şekilde geçiştirebilirsiniz bu günleri. Ama ileride hep birbirinizi kırmak için bu yaşananları kullanacaksınız. Sen bana bunları yaptın diyeceksiniz O da size çekmeseydinsürdürmeseydin o zaman diyecek. Yani bugün kaybetme korkusu yaşıyor ama 1 sene sonra korkusunu sizin uzlaşmacı tavrınızla yenmiş olacak. Şimdi nasıl 24 yıl öncesinde olanların hesabını veremiyorsanız kalbinize , 3 sene sonrada bugünler için kahrolacaksınız. Allah sabırlar versin katlanmak zor olsa gerek

Size sadece bir sey sormak istiyorum buna gore bence siz de kararinizi verebilirsiniz
Siz eger 4 degil tek bir adamla bu sekilde gorusmus olsaydiniz ve esiniz de bunu yakalamis olsaydi suan terapi mi aliyor olurdunuz yoksa ayrilmis zinadan nafaka bile alamamis bir kadin mi olurdunuz?
Tabiki ben sadece disardan bir goz olarak bu soruyu soruyorum 28 yil cok cok uzun bir sure ama esinizin yaptiklari hic normal degil ama sizin bunu normal karsilamaya calismaniz bi yandan da elestirmeniz bana oldukca garip geldi
Heleki psikolog konusmalari beni benden aldi ne demek erkek irkinin fitrati bu? Ne demek yani cidden tip egitimi almis bir insanin, yeminli olan bir insanin, kanitlanmis verilerle dolu egitim hayati gecirmis bir hekimin bunu soylemesi ne demek Allah askina cok sinirlendim gercekten

Ben de şok olmuştum. Ama istatistikten bahsetti. Kocasını seven kadınlar sldatmazken karısını sevdiği hslde adam aldatabiliyormuş. Bunu doğru bulmuyorum ama bu böyle dedi. Bunu söyleyen erkek psikolog olsaydi çok kızardım yedikleri halta kulp bulmaya çalışıyorlar diye sma psikoloğum bayandı

Zaten kadinin kadina yaptigini kimse yapmiyor sizin ornekte de oldugu gibi
Karsinizdaki kadinlar evli erkekle yazisiyor
Esiniz 4 kadinla gorusuyor ama bunu normallestirmek icin karsisindaki 4 kadini acik kapali musluman gayri muslum evli bekar olarak siniflandirmayi normal goruyorsunuz
Allah yardimciniz olsun ama bence esiniz bastan beri problemliymis ozaman alamadiginiz karari bu kadar yildan sonra almak cok daha zor aliskanliklar, sorumluluklar zaten bahsederken de cok iyi baba cok iyi aileyiz diye bahsetmenizden belli
Buyuk ihtimalle kizlariniz yasindayim ama annemin basina gelmis olsa boyle bir durum al nafakani gec evine otur bu yastan sonra bu kadar ezdirme kendini derdim ki annem calisma hayati hic olmamis, kendi basina hic yasamamis biri ama istemezdim annemino durumda babamla kalmasini
Babam yine babam annem de oyle ama bir cocugun 3 ebeveyni vardir anne baba ve onlarin iliskileri demisler cok haklilar
Allah yardimciniz olsun

Burda şunu tekrar söylemek istiyorum. Ben sizlerle sadece beni çok üzen bir olayı paylaşmak istedim. Bunu da tanıdıklarımla konuşup dertleşemeyeceğim için ysptım. Zaten çok üzgünken insan psikolojisinden anlamayan insanların saldırısına ihtiyacım yok. Bunlari bunları yspmış boşamalısın diyebilirsiniz ama rencide edici kırıcı sözler bana ve benim gibi olanlara iyi gelmediği gibi bunu söyleyenlerin kişiliği hakkında da bilgi veriyor. Büyüklerimiz ne güzel söylemiş. Hayır biliyorsan söyle şer biliyorsan sus diye. Yapıcı olalım lütfen, kırıcı değil.

Bütün suçu kadınlara atıyor kocasını aklamaya çalışıyor diyorsunuz. İyi okusaydiniz gorürdünüz en çok eşimi suçladığımı. Beni kıran üzen de kadınların ysptiğı değil eşimin yaptığı. Onları suçluyor olsaydım sosyal medyadan rezil ederdim hepsini. Hepsinin bilgisi elimde. Bir tanesine bile sen bunu niye yaptın demedim, eşimi rahat bırak demedim. Çünkü biliyorum bunlara sebep olan kişi eşim.
Çok kolay karı koca boşayanlara gelince onlara da şunu söyleyeceğim. Eşimin ysptığını asla unutmsyacağım ve affetmeyeceğim. Ama ben 30 yılımı bir çırpıda sokağa atamayacağım, neden mi?
Türk dışındaki kadınların hepsi kocalari onları aldattığı için boşanmışlar. Yani dullar ve karısını kendisiyle sldatan bir adamın ikinci eşi olmayı teklif ediyorlar. Kolay bir şey olsaydı dulluk bu kadınlar böyle bir yola baş vururlarmıydı. Karisini aldatan bir adamdan hayır beklerlermiydi.
Kadınları koruyan arkadaşlara gelince. Tekrar hatırlatayım istedim. Bu kadınlardan bir tanesi evli çoluklu çocuklu. Eşimin suçu büyük de bunun hiç mi suçu yok. Sizce bu kadın kocasını kaç kez boynuzlamıştır.
Aldatma iki kişiliktir . Her iki tarafın da suçu vardır. Ben benim gücüm yettiği kişiyle ilgilenebilirim. Ana karşı tarafa da biraz buğuz etmeme karışmayın kütfen

Benim takildigim konu madem 'bir evlilik kolay yapılmıyor, boşanmayı düşünmüyorum' kafasindaydiniz neden kizlariniza suphenizi anlattıniz?
Neden kızlarınızı dedektif gibi kullandınız?
Neden kızlarınız o mesajları gördü ?
Bu saatten sonra o adama içten baba mi derler? Allah bilir ne okudular mesajlarda . Siz nasıl etkilendiyseniz onlar da bir o kadar etkilenip hayal kırıklığına uğramışlardır.
Şimdi ortada iğrendikleri bir baba ve ekonomik durumu da olmasın rağmen ayrılmayan bir Nne var.
Ne gerek vardı buna?
Madem boşanmaya niyetiniz yok tek başınıza yapsaydiniz hafiyeligini!
Annem beni bu şekilde doldurup, böyle işlerine alet Edip en sonunda da 'yillarimi verdim, boşanmam' dese o evi de ikisini de uzun yillar görmek istemezdim.

Başlığa da cevabım : tabii ki güvenilmez. Adam yasak elmanın tadını almış, peşini bırakmaz. Sadece daha temkinli olur.

Kızlara bunu ben açmadım. Bir gün evde tek başıma oturup ağlarken çıkageldi ikisi. Onlar zorlayınca da şüphelerimden bahsettim. Zaten benim ruhsal durumumdan şüpheleniyorlardi. Oğlumun haberi yok hala. Kızlar görmemiş olsaydı onların da haberi olmazdı.

Konunuz çok uzundu ancak okudum
Ben 23 yaşındayım, annem bu şartlarda boşanmasaydı soğurdum
Kendinize olan saygınızı yitirdiğinizin farkında mısınız ? Adamın yemediği halt kalmamış ama sizin içinizdeki polyanna sizi durdurmuş
Kocanız iyi biri değil , çevresinde saygın olma sebebi şerefsizliklerini sizin ört pas etmeniz
Bi duyulsa yaptıkları itibarı kalıyor mu
Kendinize yazık ediyorsunuz b

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…