Sonra da gidip evli olduğunu bildiği adamlara gel ikinci karin yap beni demişler. Ne kadar yürekli ve masum bu kadinlar... siz güzel birşeyler yazmayın. BeceremezsinizKonuyu sonuna kadar okudum sizin için güzel şeyler yazacaktım ki şu yorumunuzu gördüm. Gerçekten rezilsiniz insanları böyle yaftaladiginiz için.
Emin olun o kadınlar bile sizden daha yürekli en azından kocaları aldatınca 2627292 tane bahane bulup destan yazmak yerine boşanmışlar.
Son
Sonra da gidip evli olduğunu bildiği adamlara gel ikinci karin yap beni demişler. Ne kadar yürekli ve masum bu kadinlar... siz güzel birşeyler yazmayın. Beceremezsiniz
Konu başlığınızda bile soru sormuşsunuz. Şimdide kalkıp başımdan geçeni paylaştım saldırıda bulunmayın diyorsunuz. Siz tüm dul kadınları yaftalarlarken kadınlara Rus dönmesi derken kocasını kaç kere boynuzlamıştır derken bol bol saldırı yapabiliyorsunuz.Burda şunu tekrar söylemek istiyorum. Ben sizlerle sadece beni çok üzen bir olayı paylaşmak istedim. Bunu da tanıdıklarımla konuşup dertleşemeyeceğim için ysptım. Zaten çok üzgünken insan psikolojisinden anlamayan insanların saldırısına ihtiyacım yok. Bunlari bunları yspmış boşamalısın diyebilirsiniz ama rencide edici kırıcı sözler bana ve benim gibi olanlara iyi gelmediği gibi bunu söyleyenlerin kişiliği hakkında da bilgi veriyor. Büyüklerimiz ne güzel söylemiş. Hayır biliyorsan söyle şer biliyorsan sus diye. Yapıcı olalım lütfen, kırıcı değil.
Kızlara bunu ben açmadım. Bir gün evde tek başıma oturup ağlarken çıkageldi ikisi. Onlar zorlayınca da şüphelerimden bahsettim. Zaten benim ruhsal durumumdan şüpheleniyorlardi. Oğlumun haberi yok hala. Kızlar görmemiş olsaydı onların da haberi olmazdı.
İlk mesajinizda durum pek öyle demiyor ama. bana empati yaptıran kizlarla laptop karistirmaniz, mesajlarını görmeniz, sonra da kahroldugunuzu , hayal kirikliklarinizi öyle -bir evlat için acılı- sözlerle söylemek ve sonrasında hala aynı evde yaşamanız. Böyle mi örnek oluyorsunuz evli kizlariniza?şüphelendiğim icin kızlarımla beraber eşimin evde bıraktığı İpad’ını karıstırdık ve 3-4 tane kadınla ayrı ayrı mesajlastığını, konustuğunu gördük. Şüphelendiğim, huylandığım halde ihtimal vermiyordum, belkide yakıştıramıyordum. Bir taraftan mesajlari okuyor bir taraftan da ‘yok ya, bunun bir açiklaması vardir , bu baban değildir.’ deyip durdum.
Ben benim gücüm yettiği kişiyle ilgilenebilirim. karşı tarafa da biraz buğuz etmeme karışmayın kütfen
Kadin yüz bulmus ki demis.Sonra da gidip evli olduğunu bildiği adamlara gel ikinci karin yap beni demişler. Ne kadar yürekli ve masum bu kadinlar... siz güzel birşeyler yazmayın. Beceremezsiniz
Gözden kaçırdığınız nokta şu;Bütün suçu kadınlara atıyor kocasını aklamaya çalışıyor diyorsunuz. İyi okusaydiniz gorürdünüz en çok eşimi suçladığımı. Beni kıran üzen de kadınların ysptiğı değil eşimin yaptığı. Onları suçluyor olsaydım sosyal medyadan rezil ederdim hepsini. Hepsinin bilgisi elimde. Bir tanesine bile sen bunu niye yaptın demedim, eşimi rahat bırak demedim. Çünkü biliyorum bunlara sebep olan kişi eşim.
Çok kolay karı koca boşayanlara gelince onlara da şunu söyleyeceğim. Eşimin ysptığını asla unutmsyacağım ve affetmeyeceğim. Ama ben 30 yılımı bir çırpıda sokağa atamayacağım, neden mi?
Türk dışındaki kadınların hepsi kocalari onları aldattığı için boşanmışlar. Yani dullar ve karısını kendisiyle sldatan bir adamın ikinci eşi olmayı teklif ediyorlar. Kolay bir şey olsaydı dulluk bu kadınlar böyle bir yola baş vururlarmıydı. Karisini aldatan bir adamdan hayır beklerlermiydi.
Kadınları koruyan arkadaşlara gelince. Tekrar hatırlatayım istedim. Bu kadınlardan bir tanesi evli çoluklu çocuklu. Eşimin suçu büyük de bunun hiç mi suçu yok. Sizce bu kadın kocasını kaç kez boynuzlamıştır.
Aldatma iki kişiliktir . Her iki tarafın da suçu vardır. Ben benim gücüm yettiği kişiyle ilgilenebilirim. Ana karşı tarafa da biraz buğuz etmeme karışmayın kütfen
Bu okumuş halinse diyecek birşey yok"Hanfendi" değil hanımefendi... "doğru dürüst" değil doğru düzgün...
Neye cevap olarak yazdığını doğru düzgün okudum zaten oyüzden bu kadar yazdım iyi geceler...