Aldatmış kocama tekrar güvenebilir miyim

Bu bencede dogru.. hep diyorum kk dada.. erkekler sirf heyecan olsun diye aldatiyor, duygusallikla ilgili degil.. kadinlarsa sevmedikleri zaman.. duygusal boslukla..ha ama senin hikayende: kocan seni sevmiyor bence.. ayrica duzeni bozulmasin rezil olmayim diye birakmiyor seni. Kisaca yine kendini dusunuyor

Ya he he hadi hadi

Senin azicik akli basinda biri oldugunu dusunmustum, taaki bu yazini okuyana dek!
Esinin bir olup seni aldattigi kadinlari mi ornek aliyosun sen ? Ne demek onlar bosanmis kocama sirnasiyolar, bu yuzden dul olmak iyi birsey degil! Diyosun??? Onlar evli olsaydida belki bu arayis icinde olacaklardi? Belki evlilikleri bu yuzden bitti?? Bosanmayi goze alamiyosun bari bu kadar sacma seyleri bahane edip komik duruma dusme. Inanilir gibi degil savunman.. burda kime ne bosanip bosanmaman??

Sadece ilk sayfayı okudum.

Bir iyim bir kötü, şeytan uğraştığında çok kötü oluyorum kocama kızıyorum yaptıklarını kaldıramıyorum minvalinde şeyler yazmışsınız. O hissettikleriniz şeytan uğraşması değil ruhunuzun verdiği doğru tepkiler, ama insanoğlu kendini kandırmaya meyilli işte.

Sizin yaptığınız aç kalırım korkusuyla elinizdeki bozuk yemeğe tamah etmekle aynı, bozuk yemek haliyle zehirler, şeytan vücudumla uğraşıyor demek yerine o yemeği yemezsiniz değil mi. Bozuk yemeği yemeye devam ettiğiniz sürece ömrünüzün geri kalanında zehirlenmeye devam edeceksiniz. Stres hastalıklarına hazırlayın kendinizi.

Hep ettiğim bir dua var, allahım kendimi kandıracak kadar aklımı benden alma ve yaşım-şartlarım ne olursa olsun izzeti nefsime zarar verenden kurtulma imkanı ver, hem aklen hem madden.

Atlaya atlaya okudum. Kızlarınız ne diyor?

Bütün dullar evli erkek peşinde koşuyor öyle mi
Bu kadar büyük konuşmayın bence siz de bu koca varken her an dul kalabilirsiniz
Oturup dua edin bir kadın elinde bebekle çıkıp gelmesin diye

Ayrıca o kadınlar dul olduğu için eşinizi bulmuyor eşiniz leş sitelerde takıldığı için buluyorlar

Okudum konuyu..
Kendinizle o kadar çelişiyorsunuz ki.. Akıllı mantıklı kadın imajı çizin sonra ayrılmak istemiyorum, affedicem..
Ee ne diyelim, arada boynuzları cilala bari..
Bu şekilde kızlarınıza daha çok kötülük yapıyorsunuz.. İlerde onlarında başka adamlara güvenmemelerini sağlıyorsunuz.. Hatta aldatırken susmayı aşılıyorsunuz...

Eşiniz sizi sevmiyor... o erkekler sevse de aldatır koca bir yalan erkeklerin kendilerini kurtarmak için uydurduğu, kurulu düzeni bozmamanın adını seni seviyorum koyduğu bir yalan. Boşuna bununla avutmayın kendinizi erkek severse aldatmaz. Seven hiç kimse aldatmaz.

Bahaneleriniz gerçekten komik. 30 yılı çöpe atamıyorsunuz. Bu adam evliliğinizin başında da sizi aldatmadı mı? O zaman neyi çöpe atamadınız?
Hayatınızla ne yaparsanız yapın da, dul kadınlar evli erkek arıyor gibi saçma sapan bir yaftada bulunmayın kimseye. Ayıptır.
Bir de kızlarınız bu durumlardan haberdarken, boşanmamanız hakkında ne düşünüyorlar, ne hissediyorlar çok merak ediyorum.
Bu gidişle ne kendinize saygınız, ne de çocuklarınızın size saygısı kalmayacak.

Konuyu sonuna kadar okudum sizin için güzel şeyler yazacaktım ki şu yorumunuzu gördüm. Gerçekten rezilsiniz insanları böyle yaftaladiginiz için.

Emin olun o kadınlar bile sizden daha yürekli en azından kocaları aldatınca 2627292 tane bahane bulup destan yazmak yerine boşanmışlar.

Ne yazıyı ne cevapları tam okumadım.
Şunu söyleyim, hiç bir kadın adamın mutlu oldğuju bile bile devam etmez düşünceniz yanlış.
Nice adamlar var başından evli olduğunu, evliliğinde sıkıntı olmadığını, eşini sevdiğini söyleyen...
Ve nice kadınlar var bu şekilde ilişkiyi kabul eden.
İlla adamın mutsuz olduğunu bilmesine gerek yok kadın için.
Adma mutluysa da mutsuzsa da , isteyen kadın giriyor o adamın hayatına..

Ben taaa en başta kafanız uçmuş dedim
İlle de bir erkeğe yamanmaya ihtiyacınız yok hanımefendi, koca koca diye erkek peşine düşmeden çocuklarınızla da güzel bir hayat sürebilirsiniz. 50 yaşındasınız. Boşanırsam erkek bulur muyum hesabı yapmak yerine çocuklarınızın saygsını, kendinize olan saygınızı düşünün. Hayat kocadan ibaret değil.

Konunun en başında sizin için aklı başında kadınsınız belli yazanlar olmuş bunlar ne diyor böyle demiştim. O yazıda aklı başıbda tek satır görmedim. Basbayağı koca delisi bir kadınsınız işte insanlar çok yanlış teşhis koymuşlar burda

Kim kadınları aklamaya çalıştı yahu
Ben açıkça f.hişe metres yazdım daha ne yazayım ?

Eşiniz andropoza girecek olmanın endişesiyle bunları yapmış olabilir.Hani son demlerim zaten uçana kaçana yaziyim gibilerinden birini denk getirmeye çalışmış.Belki de daha önce de yapıyordu böyle şeyler haberiniz olmuyordu.Bence affedilmez ama kızlarım için vs derseniz idare edilebilir ama yok yok bu kişilikteki bi' erkekle aynı evde oturmak istemezdim.Adamın varlığı batardı bana.Allah başa vermesin.Gerçekten zor bir durum.

Ablacım yazının ilk başlarında sana hak vermiştim ama en sonlarda ve diğer yorumlarında ağır saçmalamışsın."Erkektir yapar " moduna girmene az kalmış.Eşinin yaşadıklarından , çocukluğunun zor geçtiğinden dem vurmuşsun.Ne insanlar var neler yaşıyorlar gençliklerinde çocukluklarında , o Zaman hepsi aldatsın eşlerini.Sen de biliyorsun ki tüm bunları eşinin seni aldatma girişimlerini kafanda rasyonelleştirmek için yapıyorsun.Kılıf buluyorsun çünkü ayrılmak istemiyorsun eşinden.Burdan bu fikrini destekleyecek yorumlar arıyorsun ama gerçek ortada.

Lütfen olayları doğru oku ve yorumla.Bu adamla aynı evde aynı yatakta aynı sofrada durabilecek misin? Durabileceksin kimseyi dinleme , evliliğini sürdür.Ama içine sinmiyorsa da kalan ömrünü bunlarla geçirme.Sizin yaşlar en güzel yaşlar , çocuklar büyümüş , dert tasa stres gençliğe göre nispeten azalmış.Tam da böyle güzel bir dönemde şu eşinizin yaptığı reva mıdır yani? Bilmiyorum.Çok yanlış çok.Allah başa vermesin.

"ayrılmayı düşünmüyorum"'dan sonrasını okumayacaktım ama sabırla okudum.
ablacım kocan resmen playboy ve evlendiğinden beri var bu. kocanı affetmen için sebep göremeyenlerdenim o yüzden yapıcı yorum yapamam

Uzun yılların verdiği alışkanlığı bırakacak olmanın, belirsizliğin, ben ve çocuklarım nasıl geçineceğiz düşüncelerinin verdiği korkuyu bir yere kadar anlayabiliyorum, ama o korku üstesinden gelmeniz için var kendinizi kandırmanız için değil. Bu şekilde de yaşarsınız yaşamazsınız değil, ama hep huzursuz anlık mutluluklara muhtaç ve öz saygınız sıfır halde yaşarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…