Bu bencede dogru.. hep diyorum kk dada.. erkekler sirf heyecan olsun diye aldatiyor, duygusallikla ilgili degil.. kadinlarsa sevmedikleri zaman.. duygusal boslukla..ha ama senin hikayende: kocan seni sevmiyor bence.. ayrica duzeni bozulmasin rezil olmayim diye birakmiyor seni. Kisaca yine kendini dusunuyorBen de şok olmuştum. Ama istatistikten bahsetti. Kocasını seven kadınlar sldatmazken karısını sevdiği hslde adam aldatabiliyormuş. Bunu doğru bulmuyorum ama bu böyle dedi. Bunu söyleyen erkek psikolog olsaydi çok kızardım yedikleri halta kulp bulmaya çalışıyorlar diye sma psikoloğum bayandı
Ya he he hadi hadiİlginç olan sizlersiniz. Berden çıkardınız ikna edilmek istediğimi. Azıcık insan halinden anlasaniz benim sizlerden herhangi bir şey beklemediğimi sadece sıkıntımı paylaşmak istediğimi anlarsınız. Benim aklım başım yerinde çok şükür. Gerekirse boşsnırım gerekirse de boşanmam. Sizler boşan dediniz diye boşanacak boşanma dediniz diye de boşanmayacak değilim. Ne ilginc insanlar var hakikaten.
Senin azicik akli basinda biri oldugunu dusunmustum, taaki bu yazini okuyana dek!Bütün suçu kadınlara atıyor kocasını aklamaya çalışıyor diyorsunuz. İyi okusaydiniz gorürdünüz en çok eşimi suçladığımı. Beni kıran üzen de kadınların ysptiğı değil eşimin yaptığı. Onları suçluyor olsaydım sosyal medyadan rezil ederdim hepsini. Hepsinin bilgisi elimde. Bir tanesine bile sen bunu niye yaptın demedim, eşimi rahat bırak demedim. Çünkü biliyorum bunlara sebep olan kişi eşim.
Çok kolay karı koca boşayanlara gelince onlara da şunu söyleyeceğim. Eşimin ysptığını asla unutmsyacağım ve affetmeyeceğim. Ama ben 30 yılımı bir çırpıda sokağa atamayacağım, neden mi?
Türk dışındaki kadınların hepsi kocalari onları aldattığı için boşanmışlar. Yani dullar ve karısını kendisiyle sldatan bir adamın ikinci eşi olmayı teklif ediyorlar. Kolay bir şey olsaydı dulluk bu kadınlar böyle bir yola baş vururlarmıydı. Karisini aldatan bir adamdan hayır beklerlermiydi.
Kadınları koruyan arkadaşlara gelince. Tekrar hatırlatayım istedim. Bu kadınlardan bir tanesi evli çoluklu çocuklu. Eşimin suçu büyük de bunun hiç mi suçu yok. Sizce bu kadın kocasını kaç kez boynuzlamıştır.
Aldatma iki kişiliktir . Her iki tarafın da suçu vardır. Ben benim gücüm yettiği kişiyle ilgilenebilirim. Ana karşı tarafa da biraz buğuz etmeme karışmayın kütfen
Bütün dullar evli erkek peşinde koşuyor öyle miBütün suçu kadınlara atıyor kocasını aklamaya çalışıyor diyorsunuz. İyi okusaydiniz gorürdünüz en çok eşimi suçladığımı. Beni kıran üzen de kadınların ysptiğı değil eşimin yaptığı. Onları suçluyor olsaydım sosyal medyadan rezil ederdim hepsini. Hepsinin bilgisi elimde. Bir tanesine bile sen bunu niye yaptın demedim, eşimi rahat bırak demedim. Çünkü biliyorum bunlara sebep olan kişi eşim.
Çok kolay karı koca boşayanlara gelince onlara da şunu söyleyeceğim. Eşimin ysptığını asla unutmsyacağım ve affetmeyeceğim. Ama ben 30 yılımı bir çırpıda sokağa atamayacağım, neden mi?
Türk dışındaki kadınların hepsi kocalari onları aldattığı için boşanmışlar. Yani dullar ve karısını kendisiyle sldatan bir adamın ikinci eşi olmayı teklif ediyorlar. Kolay bir şey olsaydı dulluk bu kadınlar böyle bir yola baş vururlarmıydı. Karisini aldatan bir adamdan hayır beklerlermiydi.
Kadınları koruyan arkadaşlara gelince. Tekrar hatırlatayım istedim. Bu kadınlardan bir tanesi evli çoluklu çocuklu. Eşimin suçu büyük de bunun hiç mi suçu yok. Sizce bu kadın kocasını kaç kez boynuzlamıştır.
Aldatma iki kişiliktir . Her iki tarafın da suçu vardır. Ben benim gücüm yettiği kişiyle ilgilenebilirim. Ana karşı tarafa da biraz buğuz etmeme karışmayın kütfen
Bahaneleriniz gerçekten komik. 30 yılı çöpe atamıyorsunuz. Bu adam evliliğinizin başında da sizi aldatmadı mı? O zaman neyi çöpe atamadınız?Bütün suçu kadınlara atıyor kocasını aklamaya çalışıyor diyorsunuz. İyi okusaydiniz gorürdünüz en çok eşimi suçladığımı. Beni kıran üzen de kadınların ysptiğı değil eşimin yaptığı. Onları suçluyor olsaydım sosyal medyadan rezil ederdim hepsini. Hepsinin bilgisi elimde. Bir tanesine bile sen bunu niye yaptın demedim, eşimi rahat bırak demedim. Çünkü biliyorum bunlara sebep olan kişi eşim.
Bütün suçu kadınlara atıyor kocasını aklamaya çalışıyor diyorsunuz. İyi okusaydiniz gorürdünüz en çok eşimi suçladığımı. Beni kıran üzen de kadınların ysptiğı değil eşimin yaptığı. Onları suçluyor olsaydım sosyal medyadan rezil ederdim hepsini. Hepsinin bilgisi elimde. Bir tanesine bile sen bunu niye yaptın demedim, eşimi rahat bırak demedim. Çünkü biliyorum bunlara sebep olan kişi eşim.
Konuyu sonuna kadar okudum sizin için güzel şeyler yazacaktım ki şu yorumunuzu gördüm. Gerçekten rezilsiniz insanları böyle yaftaladiginiz için.
Emin olun o kadınlar bile sizden daha yürekli en azından kocaları aldatınca 2627292 tane bahane bulup destan yazmak yerine boşanmışlar.
Bütün suçu kadınlara atıyor kocasını aklamaya çalışıyor diyorsunuz. İyi okusaydiniz gorürdünüz en çok eşimi suçladığımı. Beni kıran üzen de kadınların ysptiğı değil eşimin yaptığı. Onları suçluyor olsaydım sosyal medyadan rezil ederdim hepsini. Hepsinin bilgisi elimde. Bir tanesine bile sen bunu niye yaptın demedim, eşimi rahat bırak demedim. Çünkü biliyorum bunlara sebep olan kişi eşim.
B
Bütün yazıdan çıkardığınız sonuç bu mu. Demekki herkes kendi gözlüğünden bakıyor olaylara. Ben kocamı aklama çabasındayken sizlerin de kadınları aklama çabanızi anlamaya çalışıyorum...