Aldatmış kocama tekrar güvenebilir miyim

moda bu cherry, her haltı yeyip "günah işlemekten korkma" modası var.. hayır bayağı bayağı Allah'ı kandıracaklarını düşünüyorlar şaka gibi..

konu sahibi elbette ki boşan demeyeceğim, boşanacak olan adam ilk vukuatı "saflık" değil "aptallık" olarak adlandırır ikinci şansı vermezdi zaten.. maşallah tek seferde 4 ile 10 kişi arasında idare potansiyeli olan bir adamın hangisi ikinci ihaneti, hangisi beşinci ihaneti karıştırır insan haklısınız.. bakın ne güzel allah korkusu da varmış, sizi aldatacak hali yok ya, boşanmayın..

Kadinlar uzerinden girdiginiz din ve irkin ne onemi var ki ben buna takildim.
Rus donmesi olsa ne
Arap bilmem neyi olsa ne
Yada nikah istemesini niye acayip buldunuz

++++++++
Buralari ben de anlayamadim
Bence kocayi aklama cabasi var burda Ruslar ne de olsa sirfinti, Arabistanda nasilsa 4 kez evlenme var ya onlar da oyle sansini deniyor iste...seklinde. Yani bu kadinlar rezil ve ahlaksiz, ama masum kocayi kandirmislar iste!

Ya söylemeyeyim diye zor tutuyorum kendimi ama zina günah falan diyorlar ama 4 ayri imam nikahlı kadın alabilir adam bu günah falan değildir
Muta nikahı falan saymiyorum bile ısviçre fransa medeni kanunumuza göre günah diyorlar haberleri yok kadınlarımızın

"Erkekler eşini sevdiği halde gidip onu aldatabiliyormuş. Bu erkeklerin fıtratında varmış vs. Kadınlar ise ancak eşini sevmiyorsa aldatırmış." bu nasıl bir psikolog, bu nasıl yurt dışı? aldatmanın cinsiyetle bir ilgisi yok. Kocanızdan ayrılmak istememenizin sebebi onun mevkisi. Beş parasız bir adam olsa siz de biliyorsunuz ki çoktan kapının önüne koymuştunuz onu. Bu para nelere kadir ki insanların özsaygılarını yok ediyor.
Kocanız diğer kadınların sizi beğenmemelerinden size bahsediyor çünkü o da sizin içten içe onu hak etmediğinizi, kendisinin daha güzel bir kadını hak ettiğini düşünüyor. Zaten kendisine aşık. Aldatırken de bunu kendisine hak olarak görüyor. Belli ki kendisi karizmatik, işi gücü olan, kadınlarla da sosyal iletişim kurabilen bir adam. Siz peki karizmatik, işi gücü olan, erkeklerle de sosyalleşebilen bir kadın mısınız? En azından doğru düzgün bir iş, bir meşguliyet sahibi misiniz? Yoksa adamın yemeğini, çamaşırını hazırlayan ev hanımı mı? Adam sizden bir adım önde. Elini atsa bir sürü kadın geliyor. Adam tüm bunları hak ettiğini ve size ömür boyu sadık kalmanın kendisi gibi süper, karısından çok daha iyilerini hak eden birisine haksızlık olduğunu düşünüyor. Bence siz de bir yandan ona hak veriyorsunuz ki evden kovmamışsınız. Kocanız sizi sevmiyor, kendisini seviyor, mevkisini seviyor, insanların aman da ne düzgün bir adam, ne de iyi bir evililiği var demelerini başarı olarak görüyor. Ayrılırsanız başarısızlığı tescillenecek. Bunu istemiyor. Hele bir de aldattığı duyulursa tüm saygınlığını kaybedecek. O yüzden siz ondan ayrılmadan o düzgün başka bir evlenilecek kadın arayışına çıkmıştır bile. Böylece siz değil o boşanmış olacak ve hemen ardından da nikah kıyacak. Millete de diyecek ki "ben iyi bir evlilik sürdürdüm bu kadar yıldır, ama sonra başkasına aşık oldum. Dürüst olmak için de ayrıldım." Millet de diyecek ki vay be ne cesur bir adam! Aşık olunca kaç yıllık evliliğini bitirdi diyecekler.

Benim hesap sormakta yukumlu oldugum kisi esimdir oncelikle
Kocam beni aldatmissa gidip elin kadinina cirkeflik yapmam.
Evlilik birligi diye birsey var
Ben kocamdaan sorumluyum mesulum o kadinda kendinden mesul
Zaten hanimefendinin esi de Allah'tan cok korkan biriymis
Simdi Allah'tan cok korkan birine kalkipta hesap sorulmaz
Allah tas eder valla
Birde bizim cogu kadinimizda yabanci kadinlar icin bir on yargi var
Direk ahlaksiz ve namussuzlar gozumuzde
Direk tehlike arz ediyorlar.

Kadinin nikah istemesine bozulmadan once ona bunu dusunup soyleme firsatini veren Allahtaan cok korkan kocaya hesap sormali oncelikle

Fantaziden fantaziye koşan biri daha. Güvenilecek ne yanı var eşinizin merak ettim. Evliliğinizin ilk yıllarından beri devam ediyormuş bu yaptıkları.
Neresinden tutsan elinden kalmıyor, tutacak yer kalmamış, yıllarca artık neler yaptı Allah bilir.

Hepi topu 4 msj yazmis uyemiz.. burda yoruyosunuz kendinizi..

Bu yazdiginiz destanı çoğu kişi okumadan geçmiştir sadece başlığa yorum yapıyorum bugüne kadar bir kere aldatıp durani görmedim klasik bir söz ama gerçek bı defa yapan hep yapar.

O kurt bir kere o adamın aklına düştü vazgeçmeyecek sadece dikkat edecek...

O sinek bir kez mideni bulandırdı ömür boyu da geçmez....

Yıllsr önce bir sevgilim vardı . Çok severdim . Benimle çok ilgiliydi her anlamda sevdiğini hissettirirdi . Ben sosyal medya kullanmam çok fazla açıkçası birine güvendiğim zaman da hiç şüphe duymak aklıma gelmez .. farklı bir hesaptan onu arattım . Karşımda karısı ve çocuklarıyla olan mutluluk pozu verilmiş bir fotoğraf .. tabi önce şoka girdim aşağılara doğru inince karısıyla olan yazışmaları aşk dolu ... sessizliğe gömüldüm . Aradı defalarca açmadım . Ne diyecektim ki . Günler sonra telefonunu açtım . Beni çok sevdiğini çok özlediğimi merak ettiğini falan söylüyor . Yine konuşmadım . Kapattım . Anlamış olacak ki her erkeğin söylediği şeyleri söylüyor .mutlu değilim , onlar gösteriş , cart curt ..
Hissettiğim tek şey kendime acımak oldu . Ben o kadar mı salaktım ..
( aklıma geldi öyle yazdım ) her şey gönlünüzce olsun .

Yaşım kadar evliliğiniz var. Haddim değil akıl vermek ama bence eşiniz sosyal medyada bazı gruplara üye olmuş gibi. Hani vardır ya gruplar hayvanseverler, bitki çiçek severler falan. Onun gibi eş arayanların toplandığı bir gruba katılmış ki durup dururken mesaj gelebiliyor. Belki o grupların duvarına konuşacak, dertleşecek, ihtiyaçlarını maddi manevi karşılayabileceği kadınlar aradığına dair mesajlar bıraktı ki buna istinaden kadınlar yazıyor. Yoksa arap, rus gibi çeşitliliği bulmak kolay değil. Birde eskiden( çocukluk işte) bazı çöpçatanlık sitelerine üye olur mesaj beklerdik arkadaşlarla. Ne teklifler gelirdi aklınız şaşar. Adam yazar evliyim ama eşimle aramız kötü, benimle sohbet edersen birşeyler yaşarsak her türlü ihtiyacını karşılarım diye. Bizde çok akıllıyız ya eşine yazık değil mi yazar kendimizce akıl verirdik. Muhtemelen eşiniz o adamlardan. Üzgünüm sizin adınıza. Belki öyle bir siteye üyeliği var sosyal medya hesabıyla eşleştirme yaptıysa mesajlar ordan da gelir. Bir profesörden aldatmanın geni olduğunu duymuştum. Şuan sadece sizin biraz sakinleşmenizi bekliyor. İlk fırsatta o sosyal medya hesapları yeniden açılacak. Olmadı yeni isimlerle açılacak. Kızlarınız madem biliyor iyice araştırsınlar. Mail hesabını açabiliyorsanız açın. İsteyin eğer yapmadıysa itiraz etmez eşiniz açsın. Şimdiye kadar çoktan temizlemediyse. Dile kolay ama bencede kendinize bu hakareti daha fazla yapmayın.

Bu yazdiginiz destanı çoğu kişi okumadan geçmiştir sadece başlığa yorum yapıyorum bugüne kadar bir kere aldatıp durani görmedim klasik bir söz ama gerçek bı defa yapan hep yapar.
Adamın yediği nanelerin ayrıntıları var,konu sahibi evliliğine devam etsin diye onu ikna etmemizi bekliyor,okumasanız da olur,ha ben okudum otobüste canım sıkılıyordu

Yaa bu elektronik ortam ve aletler düşman ve şeytan arayışta olan herkez erkek kadın bekar evli vs... Hepsi orda yazık çok yazık aile kavramı bitiyo gibi bişey ...size gelince böyle bi varlıkla aynı ortamı solumayın bile ... Benim fikrim

Adamın yediği nanelerin ayrıntıları var,konu sahibi evliliğine devam etsin diye onu ikna etmemizi bekliyor,okumasanız da olur,ha ben okudum otobüste canım sıkılıyordu
Eğer hala devam etmek istiyorsa etsin o zaman kimsenin ikna etmesini beklemesin.ilginc insanlar.

Eşinizin sözleri cok cok kirici ve düşüncesizce.Ayrıca kadınla uygunsuz iliskiden ortakligi bozuluyor.Siz karşidan izliyorsunuz.Aşktan gözünüz kör olmuş sanirım.Bence bundan sonra mantik süzgecinden gecirin herseyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…