Bütün suçu kadınlara atıyor kocasını aklamaya çalışıyor diyorsunuz. İyi okusaydiniz gorürdünüz en çok eşimi suçladığımı. Beni kıran üzen de kadınların ysptiğı değil eşimin yaptığı. Onları suçluyor olsaydım sosyal medyadan rezil ederdim hepsini. Hepsinin bilgisi elimde. Bir tanesine bile sen bunu niye yaptın demedim, eşimi rahat bırak demedim. Çünkü biliyorum bunlara sebep olan kişi eşim.
Çok kolay karı koca boşayanlara gelince onlara da şunu söyleyeceğim. Eşimin ysptığını asla unutmsyacağım ve affetmeyeceğim. Ama ben 30 yılımı bir çırpıda sokağa atamayacağım, neden mi?
Türk dışındaki kadınların hepsi kocalari onları aldattığı için boşanmışlar. Yani dullar ve karısını kendisiyle sldatan bir adamın ikinci eşi olmayı teklif ediyorlar. Kolay bir şey olsaydı dulluk bu kadınlar böyle bir yola baş vururlarmıydı. Karisini aldatan bir adamdan hayır beklerlermiydi.
Kadınları koruyan arkadaşlara gelince. Tekrar hatırlatayım istedim. Bu kadınlardan bir tanesi evli çoluklu çocuklu. Eşimin suçu büyük de bunun hiç mi suçu yok. Sizce bu kadın kocasını kaç kez boynuzlamıştır.
Aldatma iki kişiliktir . Her iki tarafın da suçu vardır. Ben benim gücüm yettiği kişiyle ilgilenebilirim. Ana karşı tarafa da biraz buğuz etmeme karışmayın kütfen