Aldatma

little_princess

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2008
436
4
Merhaba arkadaşlar
Dün eşimle bir tartışma yaşadık. Eşim bir erkeğin bayan iş arkadaşıyla baş başa eğlenceye gitmesinde hiç bir sorun olmadığını söylüyor, ben bunun aldatmaya girdiğinde ısrar ediyorum. Çok abarttığımı bu kadarcık özgürlükten birşey olmayacağını söylüyor. Sizce kim haklı.

eşinize iş yerinden pek düzgün bir beyle eğlenmeye gitseniz ne hissedeceğini sorun.

aldatmaya girer mi girmez mi tartışıllır da

baş başa eğlenceye gitmeleri arlarında bir şey olmasa bile yakışıksız kalır.

sen bir adamla gitsen kıyamet kopardı herhalde ayrıca o eşinin beraber takılacağı kadının sevgilisi ,eşi,nişanlısı yok mu?

eşin kendini senin ve onların yerine koyup empati yapsın bakalım fikirleri değişecek mi

Aynen siz erkek arkadasinizla bir gece eglenmeye gidin? Nede olsa bu kadar ozgurlukten bir sey cikmayacagini iddaa ediyormus esiniz

hayır niye "başbaşa" gidiyorlar eğlenceye anlamadım. gün içinde mesai arasında bir şey yemek içmek olur, kafaları falan uyuşuyorsa da eğer geceden bahsediyorsak ya arkadaşlarla toplanılır benim bildiğim ki isteyen sevgilisini eşini de getirir ya da çift halinde çıkılır.
hani ben ki gayet "adam sende" diyen biriyimdir, böyle konularda ama eşiniz sizi yemeye çalışıyormuş gibi geldi.

Şunu dese makul karşılanabilir'işyerinden şu arkadaşımla öglen yemeği yedik' ama eğlenceye gitmek çok anlamsız ve gereksiz,eğlenceye gidilecekse eşlerde dahil olmalı net.
Tam 'bayram değil seyran değil eniştem beni niye öptü durumu'yaşanır bu durumda ,aldatma olmasa dahi.
Eşinize tamam sen git bende ofisten arkadaşla gidip eğleneyim o halde,dönüşte evde görüşürüz deyin,aldatmamıymış yada makulmüymüş kendi karar versin

ıkısıde bekarsa sorun olmaz
evlıyse yakısı kalmaz
ama ıhanetde denmez
hos olmayan hareketdır sadece

aslında konu buraya nasıl geldi.ilk başta önemli olan o.
yani eşiniz gitmek istedi sizde hayır dediniz ve tartışma böyle mi çıktı?

Gidemeeeeeez efendim. Kesinlikle gidemez. Başbaşa hiç kimse hiçbir zaman hiçbir yere gidemez!
Eşiniz kaşınıyor valla ay deli oldum bir de savunuyor ya. Şimdi aldatmaya girmez ama sizin olmadığınız yerde eğlenmek de 'sadece eğleniyoruz mıymıyyyyyy" başlığından çok uzakta. Kıçının üstüne otursun evinde gereksiz gereksiz şeyler söylemesin. Çok biliyor o.

Aldatma degildir bu.
Ama onaylarmiyim hayir.
Helede is disi eglenmek icinmi? Kesinlikle!
Sende de bakalim tm bende gidiyor o zmn x le disari diye.

Boşanan bir arkadaşımızın yaşadığı olaylaedan biri de buydu. Arkadaş dert yandı bize, o gittikten sonra aramızda konuştuk. Eşim evet affedilmez şeyler var yaptığı ama bu çokta abartılacak bir şey değil dedi, tartışma böyle başladı.
Valla benim aklım almıyo evli bir erkek vaşja bir kafınla diskoya bara gitsin danslar etsin, bence bu aldatmaya girer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…