kadın olda sahanda 2 yumurta kır tereyağ üzerine...
kız sen nasıl başaksın ben yemeyı sevmmede yapmaya bayılırım hergün özellıkle kek,poğça,börek,hamur mayalarım
tipime bakan 2 yumurta kıramaz derler emmeeeeeeee
sende ümit ustaymışsın be bacım
kız nasıl alıntı yapıyon Allah aşkına onu ben mi dedim:)) anam valla seni tanımış olmasak yanlış anlıcaz ha kadın ol da yumurta kır dedi ya çatlak :)) yumurta kırınca mı kadın olunuyo Allah kahretmesin seni yumurtanın kralını kırarız biz sana. hele ben yemek dedin mi ratatouille daki fare remy'yim bildiğin inşallah dostluğumuz baki kalır ilerde de görüşürüz de sana italyan fransız türk çin mutfağı hepsi karısık bi sofra hazırlıcam söz:))
hadi başlık bulalım ya dikkat çekici bi sey olsun. ve bence bizi kolay kolay banlamazlar bu konu da kilit olmaz her gece bizim dışımızda bi kalabalık olusturuyoruz aşağıda görüyorum :)
türk filmi vardıya gececi neşet diye
şofor nebahat abla filminde onder somer'in oynadigi bitirim ve delikanli sahsiyet. filmde 5-10 yerde onder somer"in agzindan "gececi neset giderrrr" lafi gecer...
neşet esas oğlandır fakat nebahatın tipi degıldrrr :) türkan şoray bea
anam sen de ne sabırsız çıktın la bekleyeydin iki dk kritik yapıyoduk çarpıcı isim için:)AÇTIM BEN TOPİCİİİİİİİİİİİİ
http://www.kadinlarkulubu.com/geyik...stiyorsun-eee-buyur-o-zaman.html#post30127304
Ben tipimle doğru orantılıyım canımkız sen nasıl başaksın ben yemeyı sevmmede yapmaya bayılırım hergün özellıkle kek,poğça,börek,hamur mayalarım
tipime bakan 2 yumurta kıramaz derler emmeeeeeeee
sende geyşa ruhu yok biliyordum bebeğim
[sıze=2] ben tipimle doğru orantılıyım canımYa valla evliliğin en zor tarafı bu benim için sabahtan akşama temizlik yapsam yaparım yani ama yemek yapmayı sevemiyorum zaten yapamıyorumda geçen gün bi enginar dolması yapıyım dedim :) enginarlar dile geldi ağladı yaa [/sıze]
[sıze=2]
yeni topiği açında azcık taktik öğretin şu kardeşinize[/sıze]
Ben tipimle doğru orantılıyım canımYa valla evliliğin en zor tarafı bu benim için sabahtan akşama temizlik yapsam yaparım yani ama yemek yapmayı sevemiyorum zaten yapamıyorumda geçen gün bi enginar dolması yapıyım dedim :) Enginarlar dile geldi ağladı yaa
Yeni topiği açında azcık taktik öğretin şu kardeşinize
benden topic linki istemiştin ya eski konunun onu buldum attım özel mesajına bak bi canım
Hadi fikir bekliyorum....
hooo özelden konuşmayınnnnn çırpırımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?