Ben kendimi feda edebilirim konuyu belirleyelim
Kız dertten ölürüz o zaman o topic bizi yer bitirir şurda 1 derdi 5 gün konuştuk o kadar dertle nası uğraşıcazz
Fikirler gelsin kızlarr
verilmiş sadakam varmış
onur ile aynı şehirde olduğumuzu düşünsene
yaşama tehlikem vardı ayol
cici onu güzel onurrrr :) ben ist.ya
kılıt nokta istanbul mutlaka hepiniz gelıyosunuzdur hem belkı aysu onurla evlenırse ist.yerleşir:)
anam burda bı kız arkdşım var onunda çıktıgı onur var dengesiz
madama adı üstünde fransa dolaylarından soylu prensestir kendisi
başlık söyleyin acıcam ule konuyuuuuu
ağlama topic'i diyelim ağlama duvarından çağrışımay o zaman da kimse ciddiye almaz doğal olarak yine onur'dan devam ederiz biz bize
yaşanmış aşk öyküleri, aldatılanlar kulubu, dert ablaları, akil kızlar, derdin mi var?, şüphen mi var? taktik mi lazım?, kk dedektiflik hizmeti, vs vs başlık örnekleri
o onur bu onur çıkarsa küt diye giderim artıık kaç yıllık dizi izleyicisiyim böyle entrika görmedimvalla olur mu olur ne iş yapıyo o onur? bu arada istanbula gelicem önümüzdeki hafta. onur'la evlenirsem de muhtemelen istanbul'a yerleşicez :)
cici onu güzel onurrrr :) ben ist.ya
Nice'ın sölediği cümleyi ben sölemişim gibi görünüyo o alıntıyı nası yaptınn :)) Ben yazmadım valla billa :))
o onur bu onur çıkarsa küt diye giderim artıık kaç yıllık dizi izleyicisiyim böyle entrika görmedimvalla olur mu olur ne iş yapıyo o onur? bu arada istanbula gelicem önümüzdeki hafta. onur'la evlenirsem de muhtemelen istanbul'a yerleşicez :)
ağlama topic'i diyelim ağlama duvarından çağrışımay o zaman da kimse ciddiye almaz doğal olarak yine onur'dan devam ederiz biz bize
yaşanmış aşk öyküleri, aldatılanlar kulubu, dert ablaları, akil kızlar, derdin mi var?, şüphen mi var? taktik mi lazım?, kk dedektiflik hizmeti, vs vs başlık örnekleri
çarlinin gececi neşetlerii :)))
kadın olda sahanda 2 yumurta kır tereyağ üzerine...
taktı neşeteneşet ne demek kız:)
ay sokaktaki madam sen de çok hoşsun ya o asaleti ilk mesajının girişinde anlamıştım zaten :))
ay sokaktaki madam sen de çok hoşsun ya o asaleti ilk mesajının girişinde anlamıştım zaten :))
Kız sorma yemek yemeyide yapmayıda sevmem yaramı deştinn
Kız sorma yemek yemeyide yapmayıda sevmem yaramı deştinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?