yapmaz bence de farkettiyseniz kefen mefen derken bile rahatsız oldu sus tamam dedi. bi de denedim 1-2 saat sonra yine buranın konusu konusuluyodu o cinsellik bölümüne yazdıklarımı yanlış anlamadın dimi dedim. hangisini dedi hani bi kız yatakta nasıl olmak lazım diye konu açmış ben de ona taktik vermiştim ya dedim. görmedim ben onu dedi yaa yalan söyleme nasıl görmedin herseyi okudun onu mu okumadın dedim. ne taktiği aysu öyle bi sey mi yasadın ne taktiği dedi neyse tamam bosver dedim. hatta
sus aysuuuuuuu konuşma bu arada ıkıncı adım aysu benımde ben saçmaladıgımda yada bişeyı anlamadıgımda kuzenler bana böle der sussssssss aysuuuuuuuu :))
kız sen uyuyan öküzü uyandırıyonya ele verıyosunya kendını okumamıştır adam
Aynen canım bende bi sıkıntım olsa konu açmaya çekiniyodum ama bu sizi tanımadan önceydi çünkü burda dertli insanı daha da dertlendiricek karakterlerde var ama biz burda iyide söylesek kötüde söylesek cümlelerimizi seçerek kurduk özen gösterdik zaten bu arkadaşlığın temelide burdan başladı
Şimdi bi derdim olsa ki Allah'ım kimseye dermansız dert vermesin. Koşa koşa sizden fikir almaya gelirim :))
Allah korusun.. Aynen üyelik aldıysa bile yarın aktif olur bakalım gelsinde anlatsın o konuda da merak içerisindeyim
yapmaz bence de farkettiyseniz kefen mefen derken bile rahatsız oldu sus tamam dedi. bi de denedim 1-2 saat sonra yine buranın konusu konusuluyodu o cinsellik bölümüne yazdıklarımı yanlış anlamadın dimi dedim. hangisini dedi hani bi kız yatakta nasıl olmak lazım diye konu açmış ben de ona taktik vermiştim ya dedim. görmedim ben onu dedi yaa yalan söyleme nasıl görmedin herseyi okudun onu mu okumadın dedim. ne taktiği aysu öyle bi sey mi yasadın ne taktiği dedi neyse tamam bosver dedim. hatta
töbe yarabbım töbe gece gece kefen mefen dime ben çok korkarım ölüden dıtttttttt
daha onur duvanı açıcak:)
töbe yarabbım töbe gece gece kefen mefen dime ben çok korkarım ölüden dıtttttttt
daha onur duvanı açıcak:)
perde bile açamaz o
Allah iyiliğini versin senin e miiiii
sana özel mesajla anlatıcam canım söz ama şimdi anlat dersen anlatayım su an lazımsa
ben de asla konu monu açmam derdim o dün sana anlattığım baska hesapla açtğım konuda pişman oldum ay ne önyargı ner önyargı anlatamam diyorum ki ben danışmak için açmadım ne yapacağımı zaten ben biliyorum fikir istemedim, sadece kafam karısık, bi duam var iyi niyetli insanlar okur da bi AMİN der bilrkten kuvvet doğar diye bi seye inandım o yüzden açtım diyorum kime anlatıyosun tabi herkes siz mi. bu konuyu bile öyle dertten açmamıştım aslında heem geyik olsun dedim o saatte hem de belki birilerine örnek olur, belki görmediğim bi detay varsa da görmemi sağlarlar, iyi ki de açmışım hem cok güzel insanlar tanıdım , hem de farklı açılardan bakmaya başladım konuya
sus aysuuuuuuu konuşma bu arada ıkıncı adım aysu benımde ben saçmaladıgımda yada bişeyı anlamadıgımda kuzenler bana böle der sussssssss aysuuuuuuuu :))
kız sen uyuyan öküzü uyandırıyonya ele verıyosunya kendını okumamıştır adam
mecburrr tabi anaaam napacaaak
ay hadi yeni topic açalım ben mimlendim hesabı kapatma ihtimalim var nicegirlle dioraddictte mimlilerden temiz kalanlardan biri feda etsin kendini
sağlam bi topic olsun konular kayıtlı kaldığı için deşifre olmaktan korkup konu açmaya utananlar gelip dertlerini paylaşsınlar mesela nasıl?
walla güçlerimizi birleştirdikmi devleti bile ele geçiririz sonra gelsin ayran party timeeeeeeeeee oo babyyyyyy:
mecburrr tabi anaaam napacaaak
ay hadi yeni topic açalım ben mimlendim hesabı kapatma ihtimalim var nicegirlle dioraddictte mimlilerden temiz kalanlardan biri feda etsin kendini
sağlam bi topic olsun konular kayıtlı kaldığı için deşifre olmaktan korkup konu açmaya utananlar gelip dertlerini paylaşsınlar mesela nasıl?
perde bile açamaz o
yok anaam yok mal meydanda artık olan oldu kelimesi kelimesine söyledi okuduğu mesajları :))
ay adaşım da çıktı pek güzel oldu çok da güzel oldu :) ay keşke aynı sehirde olsaymışız yaa
ben istanbul sen bursa nicegirl izmir madam nerdendı
yok anaam yok mal meydanda artık olan oldu kelimesi kelimesine söyledi okuduğu mesajları :))
ay adaşım da çıktı pek güzel oldu çok da güzel oldu :) ay keşke aynı sehirde olsaymışız yaa
ben istanbul sen bursa nicegirl izmir madam nerdendı
Bende İzmirliyim canım Nice bana 10 dk. uzaklıktaEniştemde bursalı bu yaz orayada gidicem inşallah Aysu da tamam :) Bi sen kaldın uzakta canım :) Keşke hepimiz aynı yerlerde olsaydık görüşsek süper olurdu ya :)
sen de bi karar ver artık la dün affet bence seviyo oldu bu iş tamam barısın yapmaz bi daha diyon şimdi dalga geçiyon hiç oliiyy mi çiko :) hem deme öyle ya zaten okudu bi ton hakaretimi üzülmüştür yeterince kıyamam
camı aç perdeyi arala geleceğim rüyalarınaaaaaa90's nostaliga
Bende İzmirliyim canım Nice bana 10 dk. uzaklıktaEniştemde bursalı bu yaz orayada gidicem inşallah Aysu da tamam :) Bi sen kaldın uzakta canım :) Keşke hepimiz aynı yerlerde olsaydık görüşsek süper olurdu ya :)
evetya( herzaman aynı frekansı yakalayamıyorsun
verilmiş sadakam varmış
onur ile aynı şehirde olduğumuzu düşünsene
yaşama tehlikem vardı ayol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?