- 28 Aralık 2023
- 1.746
- 7.763
-
- Konu Sahibi duygu19900
İnanın bende bunu anlamıyorum sanki o beni yakalamış gibi davranıyor aklım almıyor psikolojisi iyi değil şuanda onun farkındayım asla yapmam dediği şeyi yaptı birde parmakla gösterilen biri yani okadar güvenilirBen anlamadım kendisimi itiraf etti sizmi yakaladınız hem pişman hem size soğuk.Bu nasıl oluyor.Yani başka kadınla değilde bir erkekle niye dertlesmemis hicbi halt anlamadım eşinizden
eşim devamlı söyleniyordu
zaten öncesinden boşanmayı düşünüyormuş
çok mutsuzmuş
sizceeşimde bana soğuk
İnanın bende bunu anlamıyorum sanki o beni yakalamış gibi davranıyor aklım almıyor psikolojisi iyi değil şuanda onun farkındayım asla yapmam dediği şeyi yaptı birde parmakla gösterilen biri yani okadar güvenilirbundan sonra kimseye güveni.çm yok
Ay konu sahibi ben mükemmel parmakla gösterilen dendimi var bı halt diyorum valla bak ne zaman bu dense arkası bataklık .Bence planı da olabilir hani sadakatsizlikten 6 ay içinde falan dava açmak lazım ya bilenler aydınlatır hala öylemi istermisin kadınla anlaşmış olsun 6 ay sonra sana boşanma davası açsın sen dikkatli ol bence mantıklı düşünyan
Ama siz kendinizi hem değersiz hissediyo, hem de yukarıda yazdıklarınızla kendi kendinizi teselli etmeye çalışıyorsunuz. Eşinize şans vermek için ümit arıyorsunuz. 2 seçeneğiniz var; ya olanları unutup eşinizle yeni sayfa açacaksınız -ki bu durumda pişirip pişirip ortaya koymamanız gerekiyor- ya da yolları ayırıp yeni bir hayat kuracaksınız. Çok severek evlendik ayrılamayız diyerek düşünmeyin, artısı ve eksisi ile düşünüp gözden geçirin ve karar verin.kendiside çok pişman biranlık boşluk benimle iletişim kuramayıp diğer kadınla konuşabilmesi ona iyi hissettirmiş açık açık konuştuk.
Kendi çıkarları ya da ortak çıkarları için boşanmayanı anlarım bi nebze ama.. bmyle öfke dahi hissetmeyip, karşı tarafı aklamaya çalışan hemcinslerimi hiç anlamıyorum. Yani genelde her konuda esnek bi bakış açıları oluyor bana uymayan ki ben de bazen esnemek isterim ama bu konuda değil. Şartlarınız daha ney belirlet ne yapacağınızı sanırım ama kendine saygıyı kaybetmek var sonunda..öncelikle herkese merhaba benim başıma gelmez dediğim şey geldi aldatıldım. Eşimle 8 senedir evliyiz. 5 yaşında bir kızımız var. Çok aşık olarak evlendik ve birbirimize güveniniz tamdı. Taki yeni bir işe başlayıp aramızdaki geçen tartışmaları iş yerinden bi kadınla paylaşmaya başlayıncaya kadar. Evliliğinizee yolunda gitmeyen şeyler vardı evet tartışmalar soğukluklar oluyordu eşim devamlı söyleniyordu bi kaç senedir ama aldatma olayını asla yapacağını düşünmemiştim kendiside çok pişman biranlık boşluk benimle iletişim kuramayıp diğer kadınla konuşabilmesi ona iyi hissettirmiş açık açık konuştuk. Ben çok kötü durumdayım ama eşimde kötü durumda zaten öncesinden boşanmayı düşünüyormuş bu arada çok mutsuzmuş diğer kadınla konuşup görüşmüyor telefon şifreleri herşeyi açık hatta instrgramı benim telefondan açtı iş yerinden konuşmasını yakaladığım ertesi gün ayrıldı. Dışardada bir kere görüşmüşler ve kadını öpmüş elini tutup sarılmış bu arada kendisi söyledi. Ben çok değersiz hissediyorum ve eşimde bana soğuk ne yapmam gerektiğini pek bilmiyorum
Özür dileyin isterseniz, af dileyin sizi aldattığı için..öncelikle herkese merhaba benim başıma gelmez dediğim şey geldi aldatıldım. Eşimle 8 senedir evliyiz. 5 yaşında bir kızımız var. Çok aşık olarak evlendik ve birbirimize güveniniz tamdı. Taki yeni bir işe başlayıp aramızdaki geçen tartışmaları iş yerinden bi kadınla paylaşmaya başlayıncaya kadar. Evliliğinizee yolunda gitmeyen şeyler vardı evet tartışmalar soğukluklar oluyordu eşim devamlı söyleniyordu bi kaç senedir ama aldatma olayını asla yapacağını düşünmemiştim kendiside çok pişman biranlık boşluk benimle iletişim kuramayıp diğer kadınla konuşabilmesi ona iyi hissettirmiş açık açık konuştuk. Ben çok kötü durumdayım ama eşimde kötü durumda zaten öncesinden boşanmayı düşünüyormuş bu arada çok mutsuzmuş diğer kadınla konuşup görüşmüyor telefon şifreleri herşeyi açık hatta instrgramı benim telefondan açtı iş yerinden konuşmasını yakaladığım ertesi gün ayrıldı. Dışardada bir kere görüşmüşler ve kadını öpmüş elini tutup sarılmış bu arada kendisi söyledi. Ben çok değersiz hissediyorum ve eşimde bana soğuk ne yapmam gerektiğini pek bilmiyorum