Evet bi ara sanırım onlyfans olarak falan kullananlar oldu. X'te okumuştum onlyfans kapatılınca telegrama geçmişler. İğrenç ciddenBende çok sevmem ama işte mecbur kullanıyorum çok acayip bir yer maalesef ha bu demek değilki herkes kötü birsey yapiyor
Telegrama gir ayarlara gir veri depolamaya gir altta son konuştuklari gözükürSibel "canımdan ötesin" mesajinizi beğendi.
Ya benimde iki gündür telefonum kapanıyor, yazacaktim sana
Arkadaslar bikac msj sesi geldi eşimin teline. Şifreyi bilmiyorum üstten okuduğum kadarıyla bu yazıyı gördüm. 4gunluk tatile geldik. Yeminler ediyor. Teli verdi elime şifreyi açıp, ama msj silinmiş yok. Eşimde nerede bende görseydim mesajı dedi. Sosyal medyayı kullanmayı pek bilmiyor yada ben öyle sanıyorum. Telegramda msji gönderen silse bile silindi falan yazıyor mu? Telefonun bildiğim heryerini kurcaladım yok yok yok. O msj neydi delirecem.
İşte bende bunu soruyorum hemen yok oldu msj hiç bı yerde yokEvet bu da tuhaf bi eksiklik var sanki konuda
Bak kocanı tanırsın sende mesela benim ki telegram kullansa ben hiç süphelenmem o beğenme olmasa derimki yanlışlık falan ama gruptan yazsada beğense oda gelirdi şoyle birşey söylim madem bu işi yapıyor kocan bildirimleri kapatirdi sanki o yüzden kesin aldatiyor diyemiyorumTrol değilim ya tanıyanlar bile var beni neden riske atayım kendimi. Tek aklıma gelen yer burası oldu. 24yildir tanıyorum ilk defa böyle bişey yasadim
Girdim yokTelegrama gir ayarlara gir veri depolamaya gir altta son konuştuklari gözükür
Keşke direkt saldırmasaydınız, şimdi ona göre hareket edecek, bişey varsa da önlem alacak, umarım çözülür, insan emin olamayınca içini kemirir böyle bişey...Trol değilim ya tanıyanlar bile var beni neden riske atayım kendimi. Tek aklıma gelen yer burası oldu. 24yildir tanıyorum ilk defa böyle bişey yasadim
Karşı taraf silmiş direk ondan yani 2 tataftan birden silebiliyorlar gruptan olsa açıp gostersin baktın mı olduğu gruplaraİşte bende bunu soruyorum hemen yok oldu msj hiç bı yerde yok
Bişey sorucam gerçekten ispatına inanacak mısınız ? Eğer birşey yaptıysa her türlü önlemini alacaktır. Hadi diyelim sibelle bi olayları var Sibel aynı iş yerinde evli olduğunu herhalde biliyordur. Diyecek ki sadece arkadaşız. Başka türlü nasıl ispat yoluna gidebilir ?Tamam dedim ptesi ise dönüyordu tüm sakinligimi koruyup ispatını yap dedim.nasil yapacak bilmiyorum
Bu cümle de masum bir cümle değil bence.Oraya baktım yani tam anlattiginiz yermiydi bilmiyorum ama arsivlere falan girdim. Başımda bekledi kıza bişey yazma sakın rezil olurum falan dedi
Tamam bakiyorumTelegramdan o arkadaşı dediğiniz kişinin son görülmesine bakın. Bildirimi gördüğünüz zamanla aynı mı
Ben de kullanmıyorum, pek bilgim yok ama mesajı gösterememesi çok şüpheli geldi. Başka birinin grupta yazdığı bir mesajı Sibel beğenmiş olsa, veya eşinizin grupta başka birine yazdığı mesajı beğenmiş olsa o an görürdünüz. Siz yine de sakin bir şekilde telefonu alıp gruplara, kişilere tek tek bakın. Belki bir yanlış anlaşılmadır.Girip baktımBibibella o da yanımda durdu bişey bulamadım. Şimdi de diyor sana ispatlayacam, dedimki kadını karşıma mi getirecen nasıl getireyim rezil oluruz dedi. Beni kaybediyorsun rezil ol dedim tamam onuda yapayım dedi. Ama eşiyle gelsin dedim oflayip pufladi kendi kendine.
Hayır ben yüzyüze getir derken burda arkadaşlar kabul etmez tabi diyince söyledim. Benim abim emniyetten ben halledecem onun ebesinin nikahına kadar bulup cikaricam sana dedi. Eğer bişey bulurda benden saklarsan ogrendigimde senide silerim dedim. Eşim duydu tamam araştırsın dediBişey sorucam gerçekten ispatına inanacak mısınız ? Eğer birşey yaptıysa her türlü önlemini alacaktır. Hadi diyelim sibelle bi olayları var Sibel aynı iş yerinde evli olduğunu herhalde biliyordur. Diyecek ki sadece arkadaşız. Başka türlü nasıl ispat yoluna gidebilir ?
Abiniz ne bulabilir ki ?Hayır ben yüzyüze getir derken burda arkadaşlar kabul etmez tabi diyince söyledim. Benim abim emniyetten ben halledecem onun ebesinin nikahına kadar bulup cikaricam sana dedi. Eğer bişey bulurda benden saklarsan ogrendigimde senide silerim dedim. Eşim duydu tamam araştırsın dedi
Tarih ve saat olarak görünüyor bende.Genelde son görülme kapali olur telegramda son gorülme yakinlarda yazar
Bilmiyorum birilerini mi takicak peşine, arabanın geçmiş takibinden bahsetti falan.Abiniz ne bulabilir ki ?