- 7 Mart 2024
- 87
- 17
- 3
- 30
- Konu Sahibi elifkubra_
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkesin başına gelebilir Rabbim kimseye göstermesin. Ama yaşamadan bilemezsiniz. Her insan hata yapar. Birincisi affettim 2 olursa tabiki affetmemAdam aldatmaya çalıştı diye ödüllendirilmiş![]()
İletişim yok sadece yeltenmis. Onu savunmuyorum ama herkes bir şansı hak ederEe sana ispatlasin işte elaleme niye kanıtlıyor. Aldatma aldatmadır bahaneye gerek yok. Kendini suçlayıp onu masumlaştırma. Basbaya aldatmış iletişim varsa aldatma vardır.
O aramaları yaptıktan sonra zaten Ben ne yapıyorum deyip pişman olmuş bunu demek istiyorum. Ayrıca herkes kendi kocasına daha iyi bilir daha iyi tanır. Yeltenmiş evet aldatmak sayılar bunu ona da söyledim. Ama pişman olması da bir şey. Zaten son şans verdim ona. Bir daha hata yapma gibi bir lüksü yok zaten. Teşekkürler.Bir de yüreği yetmemek ne demek dilinizde bu sürekli? Korkup sizi aldatmaması mı kastettiğiniz? Aldatmak iki cinsel organın birleşmesi midir size göre?
Çaresizlikten aklama çabanıza bu çırpınışlarınıza gerçekten üzüldüm. Size mutluluklar.
Adam sizi aldatmış farkındamısınız? Mesajı silmiştir ama zaten niyeti orta da bu kadar gözü kapalı her dedigine inanmayın şu adamların senin dedigin sözle inan hiç ilgisi yoktur buna bağlayıp onu aklamaya çalışma.Seninle ilişkiye pek girmek istemiyor yanaşmıyor ama başka kadınları aratıyor bu sana birşeyleri düşündürtmüyormu?Merhaba arkadaşlar. Eşimle 2 yıldır evliyiz. Eşim ile ilişkiye girerken çok fazla zevk almıyorum. Çünkü çok fazla tutku yok. Oda çekiniyor gibi bazı şeylerde, bende. Hatta artık ben söylüyorum ilişkiye girelim diye hep ben söylüyorum sen yanaşmıyorsun deyip kızıyorum. Bide çocuk istediğimiz için sürekli ilişkiye girmemiz gerek. Her neyse, 1 hafta önce ilişkiye girdik yine isteksiz ruhsuz değişik bir ilişki oldu. Robot gibiydik yani. Ertesi gün ben onunla dalga geçtim ilişkide 1.0 kaybettin iyi değildi değişik ti hiçbir şey anlamadım dedim. O da birşey demedi. Sonra ben bi kaç günlüğüne bir yere gittim. Onun internet geçmişine baktım birde ne göreyim Oturduğumuz semttin ismini ve sonrasında bayan arkadaş telegram yazıp aratmış. Aradığı çıkmayınca oturduğumuz semtin adı ve 18+ telegram vs yazmış. Ama kimseyle mesajını görmedim. Çok sinirlendim senin niyetin belli dedim biriyle mi yatacaktin dedim çok zoruma gitti. Oda bir an öyle aklıma geldi nasıl oldu anlamadım ama o an öyle gerekti yazmam gerekti dedi. Aklımda sadece yazışmak vardı onun ilersini düşünmedim dedi. Bende dedimki yazismadan sonra zaten işin sonu buluşma ile biter hiç mi utanmadın beni düşünmedin diye kavga ettim bağırdım. Çok özür diledi yapmamam gerektiğini boş işlere kalkıştığıni söyledi. O kadar cesaretli değilim yapamazdim dedi. Sadece macera merak mi artık bilmiyorum.Sonra 3 gün boyunca çok düşündüm. Acaba benim o lafımdan etkilenip de mi böyle bir şeye kalkıştı? Hani kendini erkekliğini bir kadına ıspatlama gereği mi duydu? Ben onu yetersiz olduğunu ima ettim diye mi böyle bir şeye kalkıştı. Ne yapacağımı bilmiyorum. Ona çok kızgınım hatta soğudum ama kendimde de suç buluyorum. Sizce haklı mıyım? Bir erkeğe ilişkide kötü olduğunu ima eden sözler söylenir mi ?
Mesaj falan yok bundan eminim. Zaten şüphelerimde asla yanılmam. Mesaj olsaydı gerçekten biriyle buluşmuş olsaydı direk silerdim onu. Ama bakmış sonra vazgeçmiş pişman olmuş yemin etti söz verdi. Herkes bir şansı hak eder. Ben şu an çok mu mutluyum çok mu içim rahat sanki? İçim içimi yedi. Mahvoldum. Affettim ama hala soğuk davranıyorum. Yavaş da olsa toparlanıyorum. O şansı da kendim için verdim. Çünkü baba evine donemem uvey annem var şizofren hastası onunla sürekli kavga ediyorduk evlenmeden önce. Ve maddi olarak hiçbir gelirim yok. Lise terk. Bu hayatta Kocamdan başka destek çıkan yok bana ki öylede olmak zorunda. Ama kendimi garantiye alıcam iş bulup çalışacağım Allah korusun yine böyle bir durumla karşı karşıya kalırsam o zaman kanıtları toplayip direk boşarım ve nafaka talep ederim. Şimdiki düşüncem bu.Adam sizi aldatmış farkındamısınız? Mesajı silmiştir ama zaten niyeti orta da bu kadar gözü kapalı her dedigine inanmayın şu adamların senin dedigin sözle inan hiç ilgisi yoktur buna bağlayıp onu aklamaya çalışma.Seninle ilişkiye pek girmek istemiyor yanaşmıyor ama başka kadınları aratıyor bu sana birşeyleri düşündürtmüyormu?
Evet dediğim laf ile ilgisi yokmuş. Kendisine sordum çünkü. Ondan değil dedi. Ama yinede bana birdaha öyle söyleme dedi. O an ne yasadiysa ne aklına geldiyse artık şeytana uydum internette arama yaptim ama biraz baktıktan sonra vazgeçtim o an senin yüzünü hayal ettim Yaptik bir hata evet ama iş mesaja ve daha ilersine gelmeden bıraktım dedi. Çok konuştuk anlaştık söz verdi konuda kapandi ama ona rağmen, 1 hafta oldu hala ona bir sürü şey sayıp canını sıkıyorum. Pişman oldun mu deydi mi buna diyorum. Beter oldum diyor. Hepimiz insanız hepimiz hata yaparız önemli olan hatanın farkına varmak ve daha kötüsü olmadan vazgecmek. Çocuk düşünmüyorum zaten şu saatten sonra. Önce onu bir süre deneyeceğim hareketlerini falan, ondan sonra bakicam yoluma.Adam sizi aldatmış farkındamısınız? Mesajı silmiştir ama zaten niyeti orta da bu kadar gözü kapalı her dedigine inanmayın şu adamların senin dedigin sözle inan hiç ilgisi yoktur buna bağlayıp onu aklamaya çalışma.Seninle ilişkiye pek girmek istemiyor yanaşmıyor ama başka kadınları aratıyor bu sana birşeyleri düşündürtmüyormu?
Aferin sana sen harikasin ya bir de cocuk yapacakmiş sakin yapma. Evlilikte ilk once kendinizi taniyin eşinizle gidin bir iliski terapistine. Bunu okuyan hanimlar size şoyle soyleyeyim. Ben de 3 yillik evliyim cinselligimiz hic istedigim gibi degildi esimle her konuda acik olamiyordum cinsellikte dr oyle. Simdi birden dedim boyle olmayacak bazi seyler degismeli. Konustum seks esnasinda mesela rahat biraktim kendimi konusma vs gibi diyeyim. Ayni sekildr esim de rahatladi ben rahatlayinca aramizdaki tutku resmen ortaya cikti bir haftada 3 4 kere iliskiye girer olduk hem de 1 yasinda cocugumuz olmasina ragmen. Iliskinizi canlandirin, duygularinizi degistiremiyorsaniz dusuncelerinizi degistirin. Esimi cok sevdigimi fark ettim daha 1 hafta oncesine kadar her hareketi batiyorduİnanın casus gibiyim hiçbir şey gözümden kaçmıyor. Tüm sosyal medya şifreleri elimde bilgisayarı elimde. Telefonunu sürekli sağa sola koyuyor ve bakıyorum her fırsatta. Hiçbir şey gözünden kaçmadığı için bunu da kaçırmadım zaten. Ama normalde eşimi çok kısıtlarım. Dışarıda çok açık kadın görürsem bakma derim televizyonda çok açık kadın görürsem bakma derim. Hani başka vücutları görüp de canı çekmesin diye. Ama bazen fazla da abarttığım oluyor
O zaman kapatalım kadınlar kulübünü. En doğrusunu siz bilirsiniz diyelim her mesajaKonu sahibi bunu düşünmüş değerlendirmiş ve bir karar vermiş. Bu aldatma değil girişim demiş yoluna devam etme kararı almış. Sürekli yargılayıp yalnız bu aldatma farkında mısın diyerek kadını üzmekten başka ne yapıyorsunuz anlamıyorum. Çoğu kişi sevgilisinden bile ayrılmıyor ona buna baktı diye evliliği bitirmek daha da zor. Böyle arada kalınan durumlarda insan ancak kendisi için keskin kararlar verebilir gibi geliyor bana. Hemcinsini zorbalamak ve kötü hissettirmekten başka bir şey değil bu şekilde yazmak ve bana iyi niyetli de gelmiyor. Kadın kocamı ben tanıyorum diyor, öyle ya da böyle yoluna bakmayı seçiyor biri yine oturduğu yerden yalnız ne biçim aldatılmışsın yazıp hayatına devam ediyor. Adam hayatına devam ediyor zorbalanan açıklama yapan kadın. Sevgili konu sahibi, ne yapacağınızı en iyi siz bilirsiniz. Kimseye açıklama yapmak zorunda değilsiniz, zamanla hisleriniz de oturacaktır. Geçmiş olsun
O kadar yorumdan sonra aradığım yorumKonu sahibi bunu düşünmüş değerlendirmiş ve bir karar vermiş. Bu aldatma değil girişim demiş yoluna devam etme kararı almış. Sürekli yargılayıp yalnız bu aldatma farkında mısın diyerek kadını üzmekten başka ne yapıyorsunuz anlamıyorum. Çoğu kişi sevgilisinden bile ayrılmıyor ona buna baktı diye evliliği bitirmek daha da zor. Böyle arada kalınan durumlarda insan ancak kendisi için keskin kararlar verebilir gibi geliyor bana. Hemcinsini zorbalamak ve kötü hissettirmekten başka bir şey değil bu şekilde yazmak ve bana iyi niyetli de gelmiyor. Kadın kocamı ben tanıyorum diyor, öyle ya da böyle yoluna bakmayı seçiyor biri yine oturduğu yerden yalnız ne biçim aldatılmışsın yazıp hayatına devam ediyor. Adam hayatına devam ediyor zorbalanan açıklama yapan kadın. Sevgili konu sahibi, ne yapacağınızı en iyi siz bilirsiniz. Kimseye açıklama yapmak zorunda değilsiniz, zamanla hisleriniz de oturacaktır. Geçmiş olsun
Bu olaydan önce çocuk düşünüyorduk. Bu olay olduktan sonra düşünmeyi bıraktık. Onun dışında haklısınız terapi almak lazım.Aferin sana sen harikasin ya bir de cocuk yapacakmiş sakin yapma. Evlilikte ilk once kendinizi taniyin eşinizle gidin bir iliski terapistine. Bunu okuyan hanimlar size şoyle soyleyeyim. Ben de 3 yillik evliyim cinselligimiz hic istedigim gibi degildi esimle her konuda acik olamiyordum cinsellikte dr oyle. Simdi birden dedim boyle olmayacak bazi seyler degismeli. Konustum seks esnasinda mesela rahat biraktim kendimi konusma vs gibi diyeyim. Ayni sekildr esim de rahatladi ben rahatlayinca aramizdaki tutku resmen ortaya cikti bir haftada 3 4 kere iliskiye girer olduk hem de 1 yasinda cocugumuz olmasina ragmen. Iliskinizi canlandirin, duygularinizi degistiremiyorsaniz dusuncelerinizi degistirin. Esimi cok sevdigimi fark ettim daha 1 hafta oncesine kadar her hareketi batiyordu
Öncelikle ne olursa olsun bu şekilde aşağılayıcı bir cümle kurmak konu sahibini daha da üzmekten başka bir şey değil. Ben neden yazdım buraya ? Yadırgamadan güzelce konuşarak tavsiye almak için. Kimse kimsenin ilişkisini içinde olmadığı için bilemez. Ben her türlü ihtimali düşündüğüm için burada belirttim anladınız mı ? Ve kimsenin hikayesi bitmedi herkesin başına gelebilir. İnsan anca yaşayınca anlıyor. Öyle ben olsam şöyle yapardım böyle yapardım demekle olmuyor bu iş. Zaten çocuk düşüncemiz şu an yok. Eşimin cezası hala sürüyor onu süründürüyorum. Beter oldum dedi zaten. Sanki herkes dört dörtlük de. Neyse teşekkürler yinede.Vallahi 2.sayfada yorumları okumayı bıraktım.Konunun özetiii ERKEKKKK!GURURUNU MU KIRDIM!EŞİME BAKMA DİYORUM!
Bu ne toksiklik bu ne varoşluktur dersem umarım aşırı olmaz.Lütfen çocuk yapmayın tek tavsiyem bu.
Bir forum sitesi de olsa derdini anlatan uzak bir arkadaşım olsaydı ne söylersem onu yazıyorum ben yine de, çünkü site olunca benim hislerim üslubum değişmiyor. Bu size aldatıldığını söyleyen ama devam etmeye karar veren arkadaşına her gün nerdeyse zevk alarak fena aldatıldın ya demek gibi. Başta söylerim bak bu adamla olmaz diye sonra beni dinlemezse artık susarım ben mesela, sürekli yüzüne vurmam bunu kast ediyorum. Ben de fikir sorana, arada kalana, çoğu konuya diyeceğimi diyorum kimseyi üzmemek için yalan söylemiyorum kast ettiğim bu değil. Şu konuda kadın karar verdikten sonra aynı şeyleri yazmayı; iyi ihtimalle ülkenin gerçeklerinden bu kadar uzak olmak ve bunun için kocasını boşayamayacak kadınları hiç tanımamak, kötü ihtimalle de adama duyulan öfkenin kadına yansıtılarak kadına kendini değersiz ve gerizekalı gibi hissettirmeye çalışmak ve kötü niyet olarak yorumluyorum ben.O zaman kapatalım kadınlar kulübünü. En doğrusunu siz bilirsiniz diyelim her mesajakonu açmayan birine özelden durduk yere yazılıyor sanki. Amaç konu sahibinin gözünü açmak, farkında değilse farkında olmasını sağlamak. Konu sahibini üzüyorsunuz da ne demek. Olabilir böyle şeyler mi demeliyiz?
Burası bir forum sitesi hatırlatırım. Kimse birbirini tanımaz etmez. Siteyi kapatır en sevdiğim diziyi izlemeye giderim çayımı alıp. Bu hayatı yaşayan o. Yardımcı olmaya çalışıyoruz. Şimdi üzülmesi yılları geçtikten sonra giden bir ömre ağlamasından evladır.
Erkeklerin çoğu aldatmaya meyilli olabilir ama olmayan, karakteri sağlam olanlar da var. Seçeneklerimiz bundan ibaret değil, kendinizi bu şekilde kapana kıstırmayın bence. Şu an bir aksilik olursa kendi başınıza devam edemeyeceğinizi görmüş oldunuz, hayatta her şeye hazırlıklı olmakta fayda var bu yaşanmıişıkla beraber kendi ayaklarınızın üstünde durabilecek şekilde kendinize yatırım yapın derim ben. Dediğiniz gibi kendinizi garantiye almaya bakınO kadar yorumdan sonra aradığım yorumAllah razı olsun Çok teşekkür ederim. Dedikleriniz o kadar doğru ki. Kaldı ki kimsenin bilmediği şeyler de var. Ama bazı şeyleri burada belirttiğim halde ikide bir aldatılmışsın böyle yapılmışsın falan diye cümleler kurdular. Ben zaten her şeyin farkındayım. Ben de isterdim hemen kestirip atmayı, Ama öyle demekle olmuyor. Aile evinde sorunlarım vardı. Okumuş bir insan değilim lise terkim. Maddi manevi destek alacağım kimse yok herkes kendi işinde gücünde ki kimse bana bakmakta zorunda değil. Tüm bunlar varken pat diye hemen boşanamazdım. Evet düşündüm Çok düşündüm hem de. Çok zoruma gitti kadınlık gururum incindi. Onu da süründürdüm beter ettim. Ailesine rezil ettim. Ona iyi bir ders olduğunu düşünüyorum. Ve bir şans vermek istedim. Onu da kendim için ve eşim gerçekten beni sevdiği için. Bu durumda ben de kendimi düşünüyorum yani. Allah kimsenin başına vermesin ama öyle bir konuşanlar var ki, sanki onların başına gelmeyeceği ne malum. Kaldı ki erkeklerin çoğunluğu aldatmaya meyilli. Yapmasa bile aklından geçiriyorlar. Kaç kadın bu şekilde yaşıyor farkında veya değil. Boşansam da bir erkeğin yine gönlümü kaptıracağım ve yine aynı korkuları yaşayacağım. Aslında bunun bir sonu yok. O yüzden evliyken, son bir şans verdim. bir daha böyle bir durumla karşı karşıya kalırsam eğer öncesinde kendimi garantiye almam gerekiyor. Ve evlilik bitsede, sonrasında erkeklere gönlümü tamamen kapatmam gerekiyor. Zaten eşimle severek evlenmeseydim, hiç evlenmeyi düşünmezdim Çünkü biliyordum az çok böyle sorunların olacağını. Yorumunuz için çok teşekkür ederim tekrardan
![]()
Evet Ama çomaalesef bu konuda hepsi birbirine benziyor maalesefErkeklerin çoğu aldatmaya meyilli olabilir ama olmayan, karakteri sağlam olanlar da var. Seçeneklerimiz bundan ibaret değil, kendinizi bu şekilde kapana kıstırmayın bence. Şu an bir aksilik olursa kendi başınıza devam edemeyeceğinizi görmüş oldunuz, hayatta her şeye hazırlıklı olmakta fayda var bu yaşanmıişıkla beraber kendi ayaklarınızın üstünde durabilecek şekilde kendinize yatırım yapın derim ben. Dediğiniz gibi kendinizi garantiye almaya bakın![]()
Aynen öyle. Zaten biliyorum her şeyi ve ölçüp tartıp ona göre karar vermişim.Son şans vermişim. Halada yarama tuz basıyorlarBir forum sitesi de olsa derdini anlatan uzak bir arkadaşım olsaydı ne söylersem onu yazıyorum ben yine de, çünkü site olunca benim hislerim üslubum değişmiyor. Bu size aldatıldığını söyleyen ama devam etmeye karar veren arkadaşına her gün nerdeyse zevk alarak fena aldatıldın ya demek gibi. Başta söylerim bak bu adamla olmaz diye sonra beni dinlemezse artık susarım ben mesela, sürekli yüzüne vurmam bunu kast ediyorum. Ben de fikir sorana, arada kalana, çoğu konuya diyeceğimi diyorum kimseyi üzmemek için yalan söylemiyorum kast ettiğim bu değil. Şu konuda kadın karar verdikten sonra aynı şeyleri yazmayı; iyi ihtimalle ülkenin gerçeklerinden bu kadar uzak olmak ve bunun için kocasını boşayamayacak kadınları hiç tanımamak, kötü ihtimalle de adama duyulan öfkenin kadına yansıtılarak kadına kendini değersiz ve gerizekalı gibi hissettirmeye çalışmak ve kötü niyet olarak yorumluyorum ben.
Hanımefendi kocamdan boşanamıyorum çaresizim, nasıl bir hayat yolu çizmeliyim ne yapmalıyım demiyor ki. Son vardığımız noktada her erkek yapara geldi meselaBir forum sitesi de olsa derdini anlatan uzak bir arkadaşım olsaydı ne söylersem onu yazıyorum ben yine de, çünkü site olunca benim hislerim üslubum değişmiyor. Bu size aldatıldığını söyleyen ama devam etmeye karar veren arkadaşına her gün nerdeyse zevk alarak fena aldatıldın ya demek gibi. Başta söylerim bak bu adamla olmaz diye sonra beni dinlemezse artık susarım ben mesela, sürekli yüzüne vurmam bunu kast ediyorum. Ben de fikir sorana, arada kalana, çoğu konuya diyeceğimi diyorum kimseyi üzmemek için yalan söylemiyorum kast ettiğim bu değil. Şu konuda kadın karar verdikten sonra aynı şeyleri yazmayı; iyi ihtimalle ülkenin gerçeklerinden bu kadar uzak olmak ve bunun için kocasını boşayamayacak kadınları hiç tanımamak, kötü ihtimalle de adama duyulan öfkenin kadına yansıtılarak kadına kendini değersiz ve gerizekalı gibi hissettirmeye çalışmak ve kötü niyet olarak yorumluyorum ben.